Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 531
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
klem4e  имам прескачане и с първото имах много е неприятно после почва да ми бие много бързо сърцето, говорила съм с лекарката която наблюдаваше първата ми бременност тя ми обясни,че заради хоромоните не помня вече какво точно каза но не се притеснявай.Мен кръста вече не ме боли но ми се схваща таза понякога докато се раздвижа е страшна болка.Комикс, Василена  сладурани сте много сладки коремчета,кажете как да кача и моя снимка в албумчето.

# 121
  • Пловдив Белащица
Василенче браво че  се престраши първа с коремчето - трябва и аз да се снимам ама още не мога да разбера дали си е коремчето от тлъстинки или бременелското.
...

Теоретичен въпрос - 3-тата ФМ в коя седмица се прави, за да запазваме часове от сега - очевидно е чакане за специалистите. Нали тогава се гледа по-подробно сърцето ?

Ами той и моят корем още по-скоро за сланинест минава. Не че преди това ми беше, кой знае колко по-малък, но започна да се позакръгля, а не да стои с дупка на пъпа  hahaha

По теоретичния въпрос - най-добре е 22 седмица. Поне аз така знам.

И аз съм съгласна с Комикс. Хайде кажете и другите. Ако сте съгласни да махам паролата и юзърнейма. И на новите после на лични. Макар, че това с триенето може и някой от отчетната да го направи без да иска.

# 122

И аз съм съгласна с Комикс. Хайде кажете и другите. Ако сте съгласни да махам паролата и юзърнейма. И на новите после на лични. Макар, че това с триенето може и някой от отчетната да го направи без да иска.

Аз съм  newsm10!

# 123
# 124
  • София
Здравейте  Hug

И аз съм ЗА да скрием данните на албума ни, но според мен трябва да сменим и паролата, защото настоящата е известна вече  Rolling Eyes Триенето обикновено става от "външни", да се надяваме, че няма да има неволни грешки  Peace

Относно ФМ, първата е 11-14 г.с., втората е 19-22 г.с., а третата е 28-32 г.с. Най-важна е втората, доколкото знам от моя доки. Фетална ехокардиография обикновено се прави заедно с ФМ, ако специалиста е опитен. Ако не, можете да си направите и това изследване допълнително, най-добре в 19--2 седмица пак  Peace Аз смятам да си го направя, чувала съм, че в 3-та градска има много добри кардио специалисти  Wink

Нещо нямам вдъхновение тази вечер, затова само ще ви чета   bouquet

# 125
  • Къде ли не
Клемче, аз имах екстрасистоли ( така се казва прескачането на сърцето) още от началото на бременността, но не ги усещах. Понеже моята докторка ми правеше ЕКГ всеки месец  се виждаше, че доста си ми прескача сърцето и всички се чудеха как не го усещам. Правих консултация с кардиолог и неговото мнение беше, че е от електролитите ( магнезий, натрий, калций и т.н. ). Правих си изследвания и се оказа, че магнезия ми е под нормата, за това от шести месец пиех профилактично магнезий, който ми помогна много и с крампите (за тези които не знаят каква е тая екстра - това е схващане на краката). От кардиолога знам, че до 10 прескачания на час не е тревожно.
Василена напълно разбирам залисаното ти състояние, защото аз не съм излизала от него вече две години! Crazy Ще ми попълниш ли предчуствието?  Laughing
Аз съм "за" да се скрие паролата.

# 126
Чак сега се вмъкнах и то за малко!Ужасно ме боли кръста,ама и коремчето ниско в ляво,днес се преуморих доста.....4истих,разхождах се и т.н!
tcveti бях от 10 часа  на ФМ,а твоя час кога е бил??? newsm78
Айде лека нощ от менче направо заспивам на компа! Sad

# 127
И аз съм за скриването на данните от албума ни.Май  станахме мнозинство   Peace

# 128
marieta8225  не сме се засекли,аз бях от  12'30h,(а и имаше някакво забавяне и ме взеха 13'15ч),и ми казаха пак след 1 мес

# 129
Момичета в коя г.с се влиза в четвъртия месец? newsm78

# 130
И аз съм ЗА да скрием данните на албума ни, но според мен трябва да сменим и паролата, защото настоящата е известна вече  Rolling Eyes Триенето обикновено става от "външни", да се надяваме, че няма да има неволни грешки  Peace

И аз си мислех, че трябва да се смени паролата, освен да се скрие...

# 131
Момичета в коя г.с се влиза в четвъртия месец? newsm78

Светланка, виж този сайт, доста подробно е обяснено относно седмиците и месеците...

http://baby2see.com/timeline.html

# 132
Здравейте, момичета  Hug
Нямам нищо против да си крием данните  Mr. Green
За прескачането на сърцето - случва ми се по няколко пъти на ден, но съм чувала, че било нормално. Кръстът също ме наболява - не така жестоко, както в началото, но не мога да вдигна почти нищо, нито пък мога да стоя дълго време права. Аз също съм адски разсеяна и почти нищо не помня вече, покрай мен много се забавляват  hahaha , а на мен ми е страшно досадно. А на някоя от вас да й се вие свят? На мен последните дни много често, особено вчера, но се оказа и че съм вдигнала температура, та не знам за симптом ли да го броя това или просто съм се разболяла  newsm78
С бременлийско коремче още не мога да се похваля, но много се радвам на вашите  Hug
svetla_nka8305, на 1ва страничка има таблица и на нея пише  Peace Аз не помня, май беше 14гс, ама не съм сигурна  Wink

# 133
Да сега разбрах- 14 г.с е точно началото на четвъртия месец!Значи имам още 8-9 дни докато вляза в 4 м. Hug

# 134
,yani4ka_83 , от кога взимаш лекарствата против контракциите ?
Магнерот-а го взимам от този четвъртък, тогава бях точно на 14 навършени г.с. Папаверина - от събота, откакто ме приеха в болницата.
За сърцето - аз забелязах, че моето бие много силно напоследък.
За втората ФМ - моят Док ми каза, че е най-добре да се направи в 22 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт