Ей го Май настана до ВАРНЕНСКОТО лято мъничко остана!!!!!!

• 17 067
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • варна
И аз нямам педиатър, а ще раждам след месец и живея около мц. младост, а за там ми казаха, че винаги е претъпкано, чака се много и незнам дали да не се запиша на друго място.

# 211
утре смятам да проверя как стоят нещата и ще пиша.дано да стане тук защото ни е близко и можем пеша на разходка.

# 212
  • Варна
Здравейте и от нас  Hug  пиша за да не ни забравите, но иначе хич нямам време и само ви чета вечер докато се приспиваме.
Десчо, стискам палци за майка ти, всичко ще е наред  Hug
Иначе ние растем, с коликите вече сме доста по- добре, ходихме на ортопед - и ставите са ни наред, абе да чукна на дърво за сега нямаме проблеми, освен малко гъбички на дупето, с които се справихме доста бързо.
Хайде приятни разходки и скоро се надявам да се запозая с някои от вас в морската  Hug

# 213
сандалки детски има в пазара на чаталджа ,много хубави,за по 10-14лв,такаче който има път насам да заповяда,няма да остане разочарован,избор голям Wink

как прозвуча като реклама Joy

Десчо,стискам палци всичко да е наред с майчицата ти Praynig Hug

отивам да ям Mr. Green

# 214
  • Варна
Галче, ако е само за бележката за кухнята, може да помолиш сестрата да ти я напише - не е необходимо да чакаш цялата опашка.
bore77, коя година си завършила ТУ? (И аз съм със същата специалност).

# 215
  • варна
Viki_76 , аз завърших 2001 год. ТУ, и сега много се чудя дали има смисъл докато съм вкъщи да продължа задочно с друго образование, тъй като досега все нямаше как от работа.

# 216
Галче, ако е само за бележката за кухнята, може да помолиш сестрата да ти я напише - не е необходимо да чакаш цялата опашка.

Точно така стана Laughing. Бързо минахме.

Диди все още спи и май ще пропуснем днес Морската, ако не стане скоро Whistling.

Морска
, ама аз искам да са от естествена кожа сандалките. Нали сега е в период на прохождане. Май много искам Mr. Green

Цвете, летните обувки за прохождане ги гледах в магазина на Преслав. Уличката до Валентина, но не тази, която води към гарата, а другата. Ама как го обясних  Crazy. Дано си ме разбрала Hug

# 217
Гале,отиди и виж,има и с естествена кожа,от пазара на чаталджа като тръгнеш към гаражите,бебе депо има едно алуминиево магазинче и там продават естествена кожа ,и в пазара също има естествена Wink или това магазинче,което обсъждахме вчера Peace

ако питаш мен,пускай я по чорапи да ходи или боса по асфалта Laughing

# 218
Мерси, Морска  bouquet. Този регион ми е малко непознат, но ще проверя утре Hug

# 219
 Благодаря Ви момичета, за подкрепата. Hug
Майка вече е по добре.
 До скоро, ние излизаме с нашия тати на разходка.

# 220
  • Варна
bore77, аз завърших 2000 год. Специалността ни е хубава, ама няма търсене на такива кадри, особено жени. И аз се хванах сега с нова магистратура задочно - обаче този път икономическо.

# 221
ееее и аз скоро тръгвам за сандали на двете моми,4е ...обаче аз вземам и таткото да види цените,да не каже - уффф пак всичко си изхарчила,....

Десчо- дано май4ето ти се оправи скоро !!!

Никики- милото детенце- да знаете колко обичат малките да са си в собнствените компании...и да си играят...Wink

# 222
  • ВАРНА
Здравейте!
Мери ред добре си решла да вземеш и мъжа,моят си мисли че все скъпи работи купувам ,а те просто цените са такива.
Като заговорихте за сандали, и ние трябва да купуваме че още сме по чорапки.
Днес голяма разходка му дръпнахме цели 7 часа,тая морска вече на изуст ще я науча Simple Smile,и кучетата ще ме разпознават!
Лека вечер!

# 223
мацки,ползвате ли памперс гащи??интересувам се от предпочитани модели- в смисъл - на Памперс,Либеро...кой са по-тънки- и като цена и като материя - все пак ще изходя от удобството и мекотата  за дупенцето...Wink)

# 224
 Whistling Ние вече сме само на гащи /памучни Wink/ Веднага се научи.Пикна първите 3 пъти леко и след това сме нямали пропуск.Даже и за сън не ползваме  Mr. Green
Не съжалявам че изчаках до сега просто свикна за 1ч Sunglasses Нямаше постоянно пикане на всякъде ,слагане през 15 мин на гърне и тн Peace

Общи условия

Активация на акаунт