Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са основните теми на дискусия във втората част на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основната тема на дискусия във форума обхваща различни аспекти от живота, като лични преживявания, семейни отношения, хранене, здраве и диети. Потребителите споделят своите истории, опит и търсят взаимна помощ. Основните теми, обсъждани във форума, включват различни аспекти на семейния живот като избор на имена за бъдещи деца, семейни отношения, възпитание и влиянието на религиозните и културни вярвания върху семейния живот.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във втората част на форума?
-
Какви са основните теми на дискусия в последната част от форума?
-
Какво е правилното подреждане на предметите върху масата за вечеря?
Честно.. През бурите всички преминаваме, важното е след тях да се прочиства въздуха наистина..
Е, аз с твоя актив от 23 години семеен живот не мога да се похваля, ама и 15 към момента са някакъв показател..
Предбрачен договор в описания от Мактуб вид ние нямаме, за собственост над нещо определено не претендираме..Сори, всъщност аз претендирам за изключителни права на собственост над съдържанието на хладилника, когато е пълен, де
Да ви кажа аз един майтап в тази връзка..Преди години, близначките още не бяха родени, бяхме в Йордания тримата за цялото лято почти.....Та сестра му реши да ме замени и един ден му изпра бялото пране на мъжо, а преди това и детското.....Ама в барабана останала една червена рокличка на принцесата..Та гащите му и потниците - всичките розови..
Ама това бе най-малкият проблем в случилото се
Е, на другия ден и аз се обзаведох с подходящото бельо..
Ама като ви чета и се питам, дали пък точно онази случка в далечното минало не е хватката за правене на близначки момичета, при това двуяйчни..Явно едни гащи са били по-бледо розови, а други : по -ярко боядисани.. 

аз не се интересувам от обезщетения или сума на зестра. то ако се стигне до развод, най-важно за мен е дечицата да си останат при мен. но принципно ме интересуваше,какво още е хубаво да се уточнява в такъв договор. Сафар много ми помогна с нейните обяснения. вие вече живеете в други страни и сте се сблъсквали с живота там и културни различия. но аз не съм ходила никъде още и съм доста наивна да си кажа честно, за това се притеснявам за тези неща. пък и персийският писанчо ми е казвал на майтап няколко пъти,че ако искам да се прибирам всяка година по 2 пъти,ще трябва да работя и аз,за да си изкарам парите за пътуването. аз нямам против да работя. не се справям много добре в кухнята и не ми се иска да нямам соц.контакти,а само вкъщи да седя. така че ми се иска да работя, пък било то и за пътуване до България. но така мисля сега,когато нямам деца. не знам някой ден как ще е. но определено не искам аз да работя по цял ден,а децата да ми ги гледат баби и дядовци. като казах това, се сетих,че не сте споменали,дали вашите деца са ходели на детска градина или кой ги е гледал,ако вие сте ходели на работа.
) за тая зестра. Та- българките се обиждаме като се говори за пари, ние не се продаваме нали, и повечето неразумно и идеалистично отхвърлят паричния въпрос, или вписват символична сума, но повярвай ми- щом това го има от време оно (и не само в ислямската традиция, но и в християнската- защо е отпаднало при нас в съвременния брак е друга тема), значи е нещо умно, и няма общо с любовта, която не се купува.