При нас поспрете, лошите мисли с арабски сладки прогонете - леко фатална 113-та

• 28 590
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Делта, не го виня твойто бате, че се е притеснявал да не те отмъкнат...като те гледам каква чаровница си сега, какво остава за преди 30 години, сигурно още се страхува да те оставя сама.

Рени, добре дошла отново в групичката на свързалите живота си с Пакистан! Дано този път да е за хаир.

Паулина, почти всички сме минали през нещо подобно...особено тези, които са в България. Не знам дали греша, но ми се струва, че в нашата мила родина сякаш има доста повече предразсъдъци и доста повече фантазьори...добре си отговорила за братята. Ами тук мисля ще се чустваш по-добре, виж каква огромна дружина сме преминали през постелите на братя, братовчеди и чичовци...ще се чустваш на място.

Латейке, липсва твоето нежно присъствие.

НСЕ, имаш ли новини за по-горе споменатата? Не сте ли се засичали някъде из махалата по чехли?

Арабките, имам конски въпрос. Арабия е известна с красивите си породисти коне, но май още не сме ги обсъждали. Я, кажете някоя чуства ли се компетентна по въпроса...или сте се урбанизирали тотално и няма смисъл да подхващам.

# 76
Рейн, разхили ме  Laughing По изключение си легнах рано, но се старая по-често да се случва. Сега вие да не мислите, че като си легна и веднага заспивам..няма такива работи  Blush Мерси за пожеланието, имам цели двама братя, ама не искам да чакам чак до 40. Дано да даде Господ по-рано, че отдавна го искам  Praynig
Паулина, ти запознала ли си го твоето момче с баба ти и дядо ти? Те не ти говорят така, защото не те обичат. Напротив. Има и вярни неща в това, което ти казват. Но основното е, че не искат да страдаш. Запознай ги, нека видят, че е възпитано и добро момче и ще кандисат. За тоя мушморок, приятеля на колежката ти, изобщо няма какво да говорим. Безхаберието и предразсъдъците са неотменна част от обществото ни. Затова сме на тоя хал. Успех на изпита, но и както каза Ники - приключвай с домакинстването и сядай да учиш формули  Peace Мерси за подписа!  bouquet
Рени, не си поплюваш ти - женитбите за нищо ги нямаш  Laughing. Дано наистина този път да си намерила правилния. Стискам ти палци!   bouquet
Кате, значи детските чорапчета в Мароко за това ги ползват  Money Браво!
Ники, дано да се видите скоро с твоето хабиби, но ти знаеш ли действително дали не е женен. Не ме разбирай погрешно, но е много често явление. От друга страна ти също не си съвсем свободна, така че бихте били квит. Той знае ли за теб?
Мария Григорова, като заговорихме за масрита, ти какво направи?? Разпъна ли го на кръст твоя? Изчезна ми нещо от полизрението  newsm78
Марсии, стига чисти, де. Ела тук, почини малко  Twisted Evil
Дядо, внимавай с местенето на мебелите, да не си секнеш кръста   Naughty
Делте, как можа да споменеш тиквеник...знаеш ли как ми се прияде...сладък с много канела и орехи  ooooh!

Рейн, за коне мога и аз да говоря - яздила съм точно от тези, за които говориш - принадлежаха на Швейцарската армия - красиви създания!!

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 20:48 от Old Sport

# 77
  • по пътеката
аз съм компетентна по магаретата, катърите и другите видове и размери от вида от мини муленца до полуконе! постоянно си ме разминават и ми ухаят  ,като вървя гледам къде стъпвам! те тук мислят ,4е съм много хрисима и все надолу гледам като добре възпитана тукашна съпруга! прегърбих се да  си гледам в краката! ма, като няма никакво добитъ4е наоколо си поизпъ4вам гръдния кош, 4е артрозата ще ме сполети!
дядко, машала, готини рогове, брех! едри4ки, с едно да се заситиш! таман по мярка!   chef  bouquet
деске, ти с какво ги прави - с масло или маргарин дали ще станат- не ги искам твърди и клисави, казвайте опит!? newsm78
олди  bouquet -баш съм те усетила ,4е ми пиш?ш името, напоследък освен теле, май съм и патка, 4е 4ак се 4удя, не смея да си помисля за някой, 4е знам ли какво ми мисли!  Mr. Green

# 78
А, за мен можеш да си мислиш колкото си искаш - доброто ти мисля  Peace

По конската тема: When Europeans sought to improve their saddle horses, Arabians were imported to cross with native strains. The standard procedure was to use purebred Arabians, especially stallions, to improve stock. The Byerly Turk, Darley Arabian and Godolphin Arabian are conspicuous in English Thoroughbred pedigrees. Similar improvement plans took place in France, Germany, Spain, Poland, Hungary, and Russia. Today, Arabians are found throughout the world and the blood of Arabians flows in all breeds of light horses.
Рейн, мъжо е ездач и току-що ми каза точно това, което ти копнах по-горе  Peace

# 79
Делта, мента трябва да има на супермаркет Пикадили. Мисля са 7-8 стръка и струва към 2 лева.
А за работата - кой ти говори за доброволец? Заплатата е доста добра.  Идвайте, ще ви ударя едно рамо. Аз харесвам това, че има различни хора - с опит, на възраст, идеалисти - младоци след колежа, стари лисици, има за съжаление и някой-друг неуравновесен и направо сбъркан и процедурата да отзоваване кака ви я "докладва" като обучител.

За конете - аз яздя. Но се занивамап напоследък с нещо доста странно - обяздвах кобили, за да се изморят и после ги ползвахме за хипотератия с хора с интелектуални увреждания или с церебрална парализа.  

# 80
  Привет групата!

Дядо Хаджи- какви са тези божествени неща , ще ги сънувам- имаше време и 2 минути нямаше да чакам и щях да се запътя към кухнята и да си угодя на душичката, но.... Naughty Точно заради тези ми увлечения към готварския и подобни снимки като твоите всеки Божи ден ,си трупнах 3-4 кг , плюс няколко от преди това и не мога да се понасям Embarassed Днес съм на лунната диета- цял ден само вода и студен чай с  лимони ooooh! Няма да ви обяснявам какво слюнкоотделяне пада от вида на тези рогчета Mr. Green

ДругитеHug прегръдки много. забравям си мисълта от четене на толкова много постинги наведнъж, пък и  да се концентрирам ми е трудно с едно дете, което ме дърпа и един вдетенен мъж, който си въобразява, че стаята ни е игрище за крикет.

Айде до после.

Mansoon4e-вече няколко поста ти чета и все едно за мен са писани нещата... е ние не сме запалени по крикет , но по симулатор за пилотиране на самолети...
И аз милион пъти съм си задавала въпроса от къде толкова енергия у това мойто дребното и веднъж няма ли да му се приспи ей така доброволно ,без да се приспиваме по 1 час ooooh!
 А Олди е толкова права , че на бащите им се появява някакво необуздано  желание за игра и дивотии примерно 1 час преди времето за сън и не мога и не мога да вкарам ред... Тази сутрин , понеже баща му се върна от нощен полет рано , рано , и малкия се събужда обикновено към 7 за бутилка мляко и продължава да спи.... Всеки път , когато се размърда , мъжа ми решава че тогава трябва да отиде до банята, колко пъти съм обяснявала , че като го види и се разсънва- да изчака 5 мин докато заспи пак... ама като си пееш Пенкеле...
Та тази сутрин станахме в 7 (само ние двамата с малкия естествено) , и не беше наспан - можеше поне още 2 часа да поспи , но нали видя тати....

Рени- желая ти да си намерила 100% щастие този път - завинаги!  bouquet

Толкова много неща исках да пиша , но от толкова постове и различни теми , пак изгубих пустата му мисъл Crossing Arms
 Отивам да изкъпя дзверо...
 П.С. Внимание , докато пишехте в темата бяха публикувани 4 нови отговора.... е посмъртно няма дауспея да влезна в час с  това темпо Embarassed

# 81
Мансун,101% и сега е шастлив мъжа ти  Simple Smile  пъргъвостта ми върви в комплект с остър характер  Mr. Green

искам да ходя на езда в Банкя-20mın za 10лв  Money  но стопанина ми не е навит особено. ne  било за жени.

Доколкото знам арабскоте коне са слаби и byrzi /нямам запетая да му се не види/  а БГ са дебелички  кончета/. 4увала съм 4е  ирландските са хубави.

oh, не мога да се чзразя с тая клавиатура  Tired

лека

# 82
Олд спорт Знае го моето положение защото аз отначалото бях съвсем искрена с него. Но нека ви разкажа най-после.
Запознахме се преди една година по скайп (той ми писа). Отначало бях негативно настроена и си писах по-скоро защото бях отегчена. Но постепенно започна да ми става интересно и с нетърпение чаках следващия ден да дойде за да може пак да си пишем. И от това което той ми пишеше се досещах че и той изпитва подобни чувства защото винаги ме чакаше да стана за да си пишем. И всяка свободна минута прекарваше с мен.  
Докато един ден ми каза искам да ти кажа нещо и моля те не ме прави нещастен: аз те обичам зная че ти си омъжена но аз не искам нищо друго освен сърцето ти. И ще чакам дотогава докато ти ми повярваш .В същия миг аз не знаех какво да му отговоря защото все пак наистина съм омъжена и не съм видяла нищо лошо от мъжа си. И му казах че не мога да отвърна на чувствата му понеже съм омъжена.
Но вечерта сестра ми ми беше на гости и и разказах какво става и тя ме посъветва ако наистина го харесвам да не крия от него. И така на следващия ден му казах че и аз изпитвам същото.
И ето измина една година откакто сме "заедно".
Но от няколко месеца нещата не вървят така както отначалото.
Той още в началото ми пишеше само през деня когато беше на работа (много рядко вечерно време от вкъщи или в петък когато почиваше - и само като си помисля че тогава се цупех заради това).
След нова година се премести да работи на друг обект и каза че там няма интернет и не може да си пишем както преди докато не потръгне работата и да прекарат и там нет. Но отново не намира време да пише вечер (много рядко пише някой петък). И така вече близо 4 месеца.
Караме я само на смс-и и понякога се и чуваме по телефоните.
Имали сме и критични моменти когато единия или другия е искал да прекъснем ( по-точно аз повечето -той само един път и то след като аз му бях написала неща които го нараниха).
            А за свое оправдание за вечерите ми каза че той е най-големия син в семейството и тъй като баща му е починал той трябвало да поеме неговите задължения(въобще не знам за какви задължения става въпрос). А и аз си мисля че за него на първо място са семейството му(майка братя и сестри след това приятелите ) и след това аз.
Но вие които знаете повече за манталитета и обичаите на арабите можете да ми кажете как е.
Надявам се и очаквам да ме осветлите по въпроса.

# 83
Да, шилан, наистина е доста скъпо това удоволствие, но иначе ... как така не е за жени. Пусто не е мястото тука да ти обясня ползи и предимства в ежедневието, а и ти поне за 10 занятия няма да галопираш. Ще се наслаждаваш на бавен тръс и ще си налучкваш равновесието. После акробатиките с преместването на тежестта в бедрата са супер гимнастика.      

# 84
Кате, значи поне 200лв ще отидат, докато съм в състояние да галопирам  Crazy

В Босна ли си? хубаво ли е? на мен ми се живее някъде из тоя район  Simple Smile

Малика, ти как си? разправяй

# 85
Здравейте     красавици  стари  и  нови  със  старите  никове   се  опрвях  до  време  ама  като  сте  ги  посменили  Crazy  хич  не  съм  в час   Thinking

както  и  да  е  да  сте  живи  и здрави  ние  сме  долу  горе  добре  ако  някой  ни  мисли  

Яхия   има  вече  пусет  ,това  май  беше  ходилки   Blush ,наддава  скоро  и  батко  си  ще  мине  в  килата  ,като  мама  е  пухкав   и  бял   Embarassed а  Мохамед  Амин   горкия   си  има  колело  и  по цял  ден   броим  синините   по  крачетата   ooooh!

да  не  ни  забравяте      в  молитвите  си   Praynig Praynig Praynig

на всички    bouquet  bouquet  bouquet

Фи    амани   лилля

# 86
Свеар   Hug  дочакахме те да се появиш накрая    bouquet 

# 87
Катета, много скъпо бее - тук в планината за един час езда се плаща към 20лв (освен,ако не са вдигнали цените,ама едва ли)  Peace
Мактуб, аз съм само за вас - много ме бива в такива междукултурни обстановки и обичам да се раздавам, но късно е сега - вече водя уседнал живот  Mr. Green

Ники, така е - ако няма баща, най-големият (или единственият) син поема грижите за семейстовото - пари, възпитание, контрол над сестрите, събиране на зестрата, помощ на майката...бая неща са. И чак на последно място идва неговият собствен живот. Хич не е лесно. Но може и друго да има наистина, няма как да знаеш. Говори му, че трябва да знаеш истината, удари го на чест и достойнство - те така стават откровени евентуално  Peace
Дина, това мъж да ти разбира от такива тънкости като да изчака детето да заспи, да не вдига шум като отваря/затваря вртата, да не си влачи краката и да шуми и прочие, си е мисията невъзможна - те не схаващат защо не трябва да се прави така, не се замислят даже. Не са лоши хора, но чак такива тънкости не са им по силите. Евентуално може да изпълняват каквото им кажеш, но само за да не те дразнят, а не защото разбират защо трябва  ooooh!

Айде сега аз като съм толкова интелигентна, да ви кажа как току що установих,че съм боядисала прането в розови отенъци  ooooh! Отивам в ъгъла да се срамувам и да си скубя косите. Пратих го обратно в машината с две цветоулавящи кърпички,белким има ефект..

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 21:48 от Old Sport

# 88
свеар, добре дошла! Днес правих дуа за вас сутринта и кега се радвам, че се появи, за да кажеш как сте!  Hug Hug

магде, вие къде сте? За изпити ли учите? Как са момчетата? А Яси най-вече?

Дуа, къде се губиш и ти?

А двойка близнаци и тяхната мама?  

наблизо има ресторант явно и има сватба според мен, понеже има жива музика  - една балканска такава, ясно ви е. Така ми се танцува, но ако ида, дали мога да се хвана да играя, а гостите да си мислят, че съм от другия род.

Тук решиха след някоя -друга вечер да си правим танцувална вечер - на компютрите всеки има музика, но както се сещате, ние няма да ходим, понеже сме щели да танцуваме у дома. Точка по въпроса.      

# 89
  • Varna
МАНСУНЧЕ-за конската тема Душко и аз да се изкажа- та обожавам конете незнам защо. Като малка яздех, ама как ме беше страааах докато се даврандисааааам #Crazy
Както Конниковото Кате каза по горе много ги ползват тези красиви същества да помагат за преодоляване на различни болести-гледала съм по Discovery Chanel.Насълзявала съм се от това което показват за тях.
За Арабските знам , че са най-красивите и във този повод да ви кажа едно нещо само не мЪ зЪмергайтИ със доматииии Praynig
Един Египетски убавец ми налиташе във нета и ми казваше-White Arabain horse-аз такинка много се шашнах, че ми казва, че съм кон newsm78 - и по най възпитан начин му казвам, че аз не съм го обидила а той ми казва кон. Тогава човечеца обясни, че така казвали на хубавите жени newsm03. И викам аз Бате глей ся какви епитети ползва тоз масри. От сега нататъка съм бял арабски кон за тебе smile3503
Момичета всички съм ви виждала и със ръка на сърце мога да кажа, че сме хергеле Арабски коне Hug Hug Hug Може да съм пристрастна но за мене е така!!! Може да сте виртуални но сте ми приятелки. А приятелите ми всички са красиви Simple Smile
МАКТуБЧЕ-благодаря за съвета ще отскоча до Пикадилито  bouquet
ОЛДИЧ-точно както ти харесваш тиквеника го правя. От всичко по много само не прекалявам със маслото GrinningОбаче няма тиква вече, правя със ябълки нещо като щтрудел уж ама да бие на тиквеник Wink
ДИНЧЕ-много ти е срадурски Сладура newsm10
МОНСУНЧЕ-виж какво казва Мактубчето, че можем да и станем колежки Flutter Както ми казаха, че във нашия хотел работата няма да стане може да хванем пътя натам. Там поне искат хора на моите Нойски години. Тука съм археологическа разкопка- за нищо не ставам Joy

Общи условия

Активация на акаунт