При нас поспрете, лошите мисли с арабски сладки прогонете - леко фатална 113-та

• 28 587
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • София
...
Дядо, внимавай с местенето на мебелите, да не си секнеш кръста   Naughty
...

Ааааа хич се биля не давам аз на никой. Бутаме си ги със сина като стой та гледай.

Привет групата!...
  Дядо Хаджи- какви са тези божествени неща , ще ги сънувам- имаше време и 2 минути нямаше да чакам и щях да се запътя към кухнята и да си угодя на душичката, но.... Naughty Точно заради тези ми увлечения към готварския и подобни снимки като твоите всеки Божи ден ,си трупнах 3-4 кг , плюс няколко от преди това и не мога да се понасям Embarassed Днес съм на лунната диета- цял ден само вода и студен чай с  лимони ooooh! Няма да ви обяснявам какво слюнкоотделяне пада от вида на тези рогчета Mr. Green
....

Ей като почнете с тия килограми бееее. Аз се чудя защо от известно време всички мъже по улиците ходят с кантарчета под мишница (а че някои даже и електронни с отчитане на +/- 5 грама), а то щото спират посред улицата и като аресат някоя мома и хоп... я ако обичаш на кантара тука.

Вземи па си хапни па ние ще си мълчим и няма да казваме на никой.

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 21:46 от дядо хаджия

# 91
Ох, не знам дали ми видяхте редакцията на последния пост, но ако тези цветоулавящи кърпички не помогнат, да имате някакви други идеи и изпитани методи???

# 92
При нас сега в групата работещи, а не доброволци, има една достолепна и весела дама на 68 години. Нея не я караме да тича с раницата при упражненията за евакуация, тя на гости с храна не идва, понеже не можем пред нея да се изцепваме за тантра секс например, но това не значи, че страни от нас. Мисля да я поканим някой път, когато сме разказали простотиите и сме по-умерени. Предпочитат се хора на възраст - те са улегнали, не реват за щяло и нещяло, не ходят да гонят местните моми, или местните да им се редят, не плачат за гаджета, които ги напускат.
А като казах за хората на възраст, т.нар. с пвече от 15 години професионален опит, имаше един тексасец, бил и в Украйна. Какво беше това пиене, какво беше това чудо, и езика не може да научи за минимален "за оценяване" норматив. Едни мейли пишеше по никое време - с повече печатни грешки от моите постинги и никакъв смисъл и го отзоваха, понеже той си е опасен за самия себе си.

Олди, ами няма най лек за това. Татко ми, лека му пръст, преди бая години беше кложил червена покривка с бяло бельо. Докара страхотен равномерен цвят млечен - чети млечен с меко "л" като мЛечен ...гащи и тениски.  Да ти е честито новото пране. Розовото е на мода.       

# 93
  • София
При нас сега в групата работещи, а не доброволци, има една достолепна и весела дама на 68 години. Нея не я караме да тича с раницата при упражненията за евакуация, тя на гости с храна не идва, понеже не можем пред нея да се изцепваме за тантра секс например, но това не значи, че страни от нас. Мисля да я поканим някой път, когато сме разказали простотиите и сме по-умерени. Предпочитат се хора на възраст - те са улегнали, не реват за щяло и нещяло, не ходят да гонят местните моми, или местните да им се редят, не плачат за гаджета, които ги напускат.
А като казах за хората на възраст, т.нар. с пвече от 15 години професионален опит, имаше един тексасец, бил и в Украйна. Какво беше това пиене, какво беше това чудо, и езика не може да научи за минимален "за оценяване" норматив. Едни мейли пишеше по никое време - с повече печатни грешки от моите постинги и никакъв смисъл и го отзоваха, понеже той си е опасен за самия себе си.

Олди, ами няма най лек за това. Татко ми, лека му пръст, преди бая години беше кложил червена покривка с бяло бельо. Докара страхотен равномерен цвят млечен - чети млечен с меко "л" като мЛечен ...гащи и тениски.  Да ти е честито новото пране. Розовото е на мода.       

Аз пък си мисля, че съм най-подходящ. Както съм с намален слух и не знам нито един чужд език направо ти казвам незаменим съм. Плюс това ще се цаня да парти-готвач.  smile3521

А за розовото и аз съм на същото мнение. Даже предлагам Олди да направи едно ревю нали на авторски модни творения.

# 94
Кате, мерси, много ми помогна  Tired
А тоя в Украйна на какво друго могат да го научат освен на пиене...то е предсказуемо направо.Горкият човечец  ooooh!

# 95
Олди да си жива и здрава за хубавите новини  Hug.Аз преди време го бях накарала да обещае че ако си намери жена да ми каже и той ми обеща. Надявам се да е искрен.
Съжалявам че не мога да ти помогна за прането но и аз не знам лек за оцветено пране.Преди време моя съпруг беше решил да ми помага с прането обаче хващаше панера и го изсипваше в пералнята. Половината бели дрехи бяха в син отенък половината в розов. Докато му втълпя че се пере отделно цветно отделно бяло бая зор видях (единия път му казах че ще ходи с розово бельо ). Та се понаучи. Това го разказвам за да те поразведря а не защото не знаеш как да переш на всеки се случва.

# 96
Никито, мерси   Laughing При нас е по-скоро обратното - аз по- не знам от мъжо  ooooh! В един момент слагах кърпички във всяко пране за всеки случай, но днес съвсем се отвях и гледах само по-бързо да си свърша задачите, а не съобразих, че тези покривки не са прани досега....а са в тъмно-червено. Порозовяха няколко чаршафа,но са хубави и не ми се иска да ги парлатисвам  Tired
За твоето момче - при тези обстоятелства наистина само на искреността помежду си можете да разчитате, дано да го съзнава и той. Втълпявай му го периодично! Peace

# 97
Old Sport - аз съм боядисвала така пране,но после го изпрах още няколко пъти в много по-топла вода-да некажа,че даже в 90 градуса и така няколко пъти и накрая боята падна.
Simple Smile
ама докато е още боядисано и мокро го изпери пак 2 пъти примерно.

# 98
Паулина, мерси! Така правя и аз, но на същите градуси, че ме беше страх да не вземе да се свие освен,че  е оцветено  Laughing Идиотското е,че в сгарадата ползваме една пералня и всеки път се плаща 2лв. Обаче този гард е малко небрежен и остави отключено - така, че с два скока бяхме при пералнята и върнахме прането вътре...Зарязвам го сега да се препира, утре ще го видя на какво е станало и ще докладвам Tired

# 99
не се притеснявай. надявам се,че прането ще си бъде както трябва. аз колко пранета съм боядисвала в розово, докато свикна да внимавам... ама баща ми не се сърдеше де. той тогава не забелязваше такива неща. но сега съм спец. и все си правя майтап с моя приятел,че някой ден той ще готви (защото готви божествено и го прави с кеф и фантазия всеки ден), а аз ще пера (т.е. пералнята) и ще чистя. Wink
все пак готвенето е всеки ден Wink

я ми кажете нещо. ако живеете при свекървите, те ли ви казват,какво да носите? питам,защото на мен така ми каза любимия,че ще ходя,както каже майка му. Sad
така ли е по принцип или мен ще ме изработят нещо?

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 22:49 от PAULA_PAULINA

# 100
паулина не,ние в началото живеехме в свеки-но аз си се носих както си искам,никой не ми се е месил в облеклото.

марси аз ги правих с маргарин-мекички станаха-така,че давай   chef

рени хубава двойка сте   bouquet

Ние сега се прибрахме от мола-да ви кажа сред толкова деца-моето е най гласовито  Mr. Green,че е и придобило ужасен навик-като иска нео започва да се тресе като желе

# 101
Паула не позвалявай да ти се налага от самото начало защото позволиш ли отначало после ще стане по-лошо.

# 102
паулина не,ние в началото живеехме в свеки-но аз си се носих както си искам,никой не ми се е месил в облеклото

значи мен направо ще си ме прецакат. уффффффффф

някоя от вас беше казала,че нейният предбрачен договор има 42 точки. може ли да ми го пуснеш на лична,за да видя и аз за какво става въпрос. аз съм толкова наивна и вярвам,че нямам думи. който го беше казал това за 42-то точки, беше казал,че в договора било уредено всичко до най-малките пордобности... моля,изпратте ми и на мен да се ориентирам. че нещо взех да се притеснявам...

# 103
Паулинке, по принцип има някакво подчинение на майката като цяло, но зависи и от самото семейство. Сигурна съм, че от мен няма да си по-прецакана. В семейството на мъжо дори дъщери пред майка си, или сестра пред сестра не нсоят къс ръкав. Това някакви супер неприятни пащунски традиции, но понеже бяхме там временно, аз да не им скърша хътъра си уших дрехи от много тънък тензух, така че да не се сварявам в жегите, честно казано удобни ми бяха. Най-неприятно е когато свекито реши да избира име на бебето, чувала съм за такива случаи.

Делта, не ща да съм доброволка, искам голяма заплата. Колекционирам си професии при които жената не се бракува след 30-годишната си възраст защото като стана на 54 (ако не ми тръшнат внуци) искам да ставам полезна за обществото.

Дядо хаджи, ще те вземем с нас, знам една позиция, за която не се изисква владеене на чужси езици, а само златни ръце.

Дина, Олди, наистина тези мъже как не забелязват очевидното..и аз имам чуството, че понякога изпълнява каквото казвам само и само мир да има, а не защото е схванал необходимостта да постъпи точно така.

Между другото от вчера и двамата повтаряме грипа, кашляме, смъркаме и хриптим като...носорози ли беше, Олди? По този случай днес не съм излизала и ми е супер клаустрофобично...и тримата прекарваме по-голямата част от деня скупчени пред компа. Вече имаме крещяща нужна от локална мрежа, дребния и той ако го оставя цял ден може да гледа епизодчета на татко Барба.

Благодаря на всички, които коментирахте по конската тема. Шъ извиняват другите, но отговорът на Марси беше най-професионален. Всъщност искам с ваша помощ да разсея мъглата обвила един детски спомен свързан с арабски кон и магаре, но постинга ми стана дълъг, ще продължа при следващото включване.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 00:05 от Monsoon_rain

# 104

честит рожден ден Сани-много щастливи мигове да изпълнят живота ти

и да се явяваш по често,че съвсем ни забрави  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт