При нас поспрете, лошите мисли с арабски сладки прогонете - леко фатална 113-та

• 28 581
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
                                  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САНИ!                                                      http://www.bgvip.tv/play.php?vid=256513      Следващия поздрав го пея лично аз.                                                                 http://www.bgvip.tv/play.php?vid=452184            Какво ще кажете ,не съм ли хубава?   Mr. Green                                                        http://vbox7.com/play:86ab86fd                                                                                             

# 106
спите ли  Mr. Green   Mansun ?    Mr. Green

иskam такава къща http://interiorblog.com/kashta-kato-ot-prikazkite.html

Ако бебетата си имаха свой форум, какви щяха да са темите там:

"Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?"
"Не съм акал само от два дни, как да се спася от термометъра, "Дуфалак"-а, клизмата и т.н.?"
"SOS! Мама спи през цялата нощ!"
"Струва ли си столчето "Чико-Поли"?"
"Не ми дават да късам тапетите!!!"
"Как да се промъкна до котката?"
"Поход в поликлиниката. Писна ми!!!"
"Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?"
"Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се боря с това?"
"Помощ! Мои снимки по голо дупе в Интернет! Как да се боря с това?"
"Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?"
"Бръмчене с уста и други начини на творческо самоизразяване"
"Защо пакетите със мокри кърпички стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?"
"Някой пробвал ли е на вкус "Фастум-Гел"-а? Искам, но досега не ми се е удало..."
"Какво трябва да може мама на 27 години и половина ?"
"Цица отделно от мама: възможно ли е това?"
"А вас целуват ли ви по дупето?"
"Препоръчайте ми логопед за баба"
"Колко джиесема сте осмукали досега?"
"Help! Обуха ми обувки - как да се изправя прав?"
"Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва.."
"Услуги: художествено размазване на каша по лицето"
"Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?"
"Помогнете! Расте ми коса!"
"Продавам комплект мамини дрехи, размер 46"
"Помощ: мама не заспива, докато не посмуча двадесетина минути цицата й!"
"Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!"
"Какво да изям, за да акам лилаво?"
"Слънчите, зайче, миличко, сладичкият ми... Как да узнаем истинското си име?"
"Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?"
"На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?"
"Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???"
"Коремът на мама се поду. Какво значи това?"
"Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?"
"Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?"
"Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?"
"Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?"
"НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?"
"Къде ни е носленцето?", "Къде са ни очичките?"... Те наистина ли не знаят???"
"Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте
безболезнен начин"
"ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???"
"Трябва ми материална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!"
"Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел"
"На 25 години не може да пее! Към кого да се обърна за помощ?"
"Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?"
"Зайченцето бяло"... "Хей, ръчички"... А какъв е творческият потенциал на вашите родители?

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 01:50 от Шилан & Шиар

# 107
поспаланки    Crossing Arms

# 108
Напротив Кате,

Мен никой не може да ме бие по късно лягане. Няма кой да ми позволи да заспя дори когато съм трескава, болят ме костите, кашля катоп магаре, а отгоре на всичко това е ония грипове, които вървят и със стомашно разтройство...ужасът е пълен. А и хладилник размразявам призори - модел от не знам коя епоха в древността...хазайката така е отбила номера с обзавеждането...

Това с бебешкия форум е много яко...

е, хайде да ходя да пробвам да склопя очи за няколко часа..Лека нощ.

# 109
Добро утро!

Мансун и Паулина - и при нас е така. Късите ръкави са само за в стаята/къщата пред мъжа ти. Също и откритата коса - и в къщи се роди със забрадчица - е не фулар със закрит врат. А едни ден се мотах по боси крака, а не с чорапки. И свеки го отчете това "Друга така да ходи тука виждала ли си?" Най-смешното беше като излизахме да се разхождаме привечер, за да сме сами и да си говорим. Първият път аз и мъж ми се приготвяме. Излизаме и аз без фулар - по коса. Той каза, че така е добре, а тя ни гони на вратата с една кърпа. Мъжът ми казва "Ама аз разрешавам, аз съм с нея. Кой ще я погледне - нали е с мен!"
Аз съм тази с 42-те точки предбрачен договор, но не мога да ти го пусна, на лична първо защото е личен документ, има условия за издръжка и семейни обстоятелства, които не искам да са известни извън нашата двойка, а и няма как да седна да го превеждам и набирам.
А и съдържанието на договора е горе-долу свободно - всеки слага каквото му "стиска" и на каквото може да "спораумее" другата страна. Но мога да ти кажа на лична какво е положението с моя документ.

Сани, Честит Рожден Ден!

# 110
  • Varna
Гутен Сабахлеееееен, Шехеразадкитееее Hug

МОНСУНЧЕ-  Hug
и аз няма да се назлъндисвам на заплатата  newsm03. Но понеже аз доста съм напреднала по годинки трябва Мактубчика да ми подскаже как се кандидатства за тази работа. И ти като дойдеш аз да съм поподготвеничка пък и suport ще имаме от Дяда ни Хаджи-той да не се прави, че незнае езици Wink
МАКТУБЧЕ Hugдавай information на лични, че да видя ставам ли за там или не да не се излагам и да не излагам и Българийка. Благодаря ти предварително.
МОНСУНЧЕ -на лични ще ти пратя една рецепта да пробваш за този грип, че аз май я пуснах или тука или във Магребската и не искам да се повтарям на всеки пост със това.
АРАБСКИБЛЯСЪК Hugнаправо си неустоима и страхотна певица. Благодаря ти, че така ме разсмя сутринта а и за другата песен много ти благодаря. Винаги си я пея когато съм във най-лошите си моменти. Или я казвам на закъсал приятел за кураж. Тази сутрин ти трябваше да я пратиш сякаш не само на другите а и на мене. Сънувах нещо много лошо, знаех, че означава, че е такова и прочетох какво означава......лошо е, още по кофти, че сънищата ми събота срещу неделя винаги ми показват истината.....
ШИЛАНЧЕ Hugи ти ме разсмя със бебешкия поменник Joy
БЛАГОДАРЯ ТИ  bouquet
Ей, няма нищо случайноооо.....как само една след друга сте ги наредили веселите неща Hug

Сани, честит рожден ден Hug

# 111
Добро утро!
Прострях си розовото пране  Tired За назидание отивам на работа.
Рейн, искрено ти съчувствам за грипа, на мен още ми държи влага. Дано да ви мине бързо  Praynig
Кате, бебетата са много прагматични  Laughing
Делта, за сънищата срещу неделя знам, че са загубени, не си мисли, че непременно лошо ще се случи  Peace
Дес, радвай се, че Даяна не се тръшка по земята, че колко такива случаи съм видяла  ooooh!

Сани, честит рожден ден!! Много любов, здраве и разбирателство!  bouquet

# 112
Бодрутро  Hug
Как сте, драги?
Олди- вече си имате розови дрешки, време е да поработите и за момиченце  baby_neutral
Кате1- смяяяях  Laughing Ама аз съм чувала как една моя приятелка веднъж се хили на впечатленията и умиленията на една мама заради това че "акито ни е зелено"...
Кой спомена за сънища срещу неделя? Аз пък от малка знам, че сънищата срещу Великден са пророчески. Досега обаче нищо не сънувах...до тази година. И, ако щете вярвайте след две седмица сънят ми се сбъдна  newsm78 Слава Богу- хубав сън беше  Wink
Хубав ден от мен   bouquet

# 113
  • София
Бодрутро  Hug
Как сте, драги?
Олди- вече си имате розови дрешки, време е да поработите и за момиченце  baby_neutral
Кате1- смяяяях  Laughing Ама аз съм чувала как една моя приятелка веднъж се хили на впечатленията и умиленията на една мама заради това че "акито ни е зелено"...
Кой спомена за сънища срещу неделя? Аз пък от малка знам, че сънищата срещу Великден са пророчески. Досега обаче нищо не сънувах...до тази година. И, ако щете вярвайте след две седмица сънят ми се сбъдна  newsm78 Слава Богу- хубав сън беше  Wink
Хубав ден от мен   bouquet

От старите хора съм слушал, че лошите сънища не се споделят, за да не се разпространяват и да не се сбъдват. Или най малкото ако искаш да го споделиш с някого първо трябва да си измиеш лицето и ръцете и тогава.

А иначе срещу Великден няма как да имаш сънища, щото тогава би трябвало да сме на църква (някъде до 1:30 нощес) и то нали денят си идва и срещу него няма как да сънуваш.

# 114
Малика, работим ние...да взема да боядисам нещо и в синьо...да се гарантирам отвсякъде  Thinking

# 115
Дядо Хаджи- принципно си прав... Е, аз не ходя на църква, признавам, но има и още една подробност- човек помни само тези сънища, които е сънувал точно преди да се събуди. Независимо дали ще се събудиш в 2.00 или 10.00  Simple Smile Но е факт, че има такова народно поверие- всяко младо момиче в нощта срещу Великден да слага пръстен под възглавницата и ще сънува бъдещето си, или мъжът, с когото ще свърже живота си...
Абе както и да е, важното е, че моят сън се сбъдна, защото много исках да ми се случи  Praynig
Олди- действай Peace

# 116
  • София
...
Абе както и да е, важното е, че моят сън се сбъдна, защото много исках да ми се случи  Praynig
Олди- действай Peace

И аз така викам, важното е съня да се сбъдне, а не кога е сънуван.

Малика, работим ние...да взема да боядисам нещо и в синьо...да се гарантирам отвсякъде  Thinking

Извинете ама да попитам за близнаци, каква е технологията с новите перални и в какъв цвят. И с каква прах нали става ли с Ариел (и кой новия или стария, че тука като слушам рекламите всяка седмица има по един нов прах) или оная новата с парфюма. И после ако сме на вилата тая старата перална Перла 05 ще свърши ли работа или да турим до нея още една перална, че и двете да работят едновременно.

И много ви моля - давайте внимателно съветите, че да не объркаме нещо и да се пръкнат тризнаци, че стават много.

# 117
Респективно да не се сбъдне, ако не е хубав...
За близнаци НСЕ и Близнаците ще ти дадат съвет  Mr. Green Аз не съм компетентна. Може би трябва в този случай да се пере на ръка  Laughing

# 118
Ох Дядо Хаджи колкото и да ми е тъпо и тъжно след като прочета писанията ти не мога да не се усмихна.
Добро утро на ранобудните. Аз станах преди един час но още не мога да  се разсъня а пък и щерката откакто съм си отворила очите ме мрънка да играем така че сега отивам  Crazy .После пак ще чета а вие междувременно пишете че да има какво да чета че толкова ми е тъпооооооооо и тъжноооооо.

# 119
  • Varna
ОЛДИ Hug
Благодаря за подкрепата  bouquet Аз съм курназ момиче ама друго е и приятел да те подкрепи.
ДЯДО ХАДЖИ- не съм споделила съня си със никой. Казах, че съм сънувала кофти сън и видах какво означава.Знам, че до 12 часът не трабва да се казва. Дано Олдича да е права. Наистина сънувах съня малко преди да се събудя. А и снощи не беше Велик ден tooth
Хайде бягам на пазар аз.
За всички вас Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
НИКИТО- усмихни се бе Душа я виж какъв хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт