129 ДЕ. Фотосесии и други красоти

• 10 955
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Mисля, че са искали да направят от нашата песен на Евровизия подобие на мюзикъл  Laughing, поне на мен на това ми прилича донякъде с тия припевки. Най-добра беше жената с народната припявка, а Петя и Аврамов сякаш се конкурираха на сцената. Чухте ли коментатора, на клипа към който сте пуснали линк, какво казва " Надявам се, че не го гледате".  #Crazy Малеййй лично се засегнах. 

# 256
Нашите тук също стачкуваха -беше предупредителна стачка. Имаше обява на вратата няколко дни преди това.
За следващата седмица не съм чула нищо.

Майра, аз лично не бих тръгнала толкова дълъг път с девойките. Лично за мен ми се вижда изключително изморително сама с две деца (аз пътувам с трите, но на стотина км и се трае).
За снимките да ти кажа - твоите цветенца са по-хубави от тези на поляната. Много свежи и пълни с настроение кадри (такива са твоите винаги и затова ги обичам!).

За пореден път се убеждавам, че да идеш в детски магазин с дете е все едно да идеш с дете на баня и да очакваш да не ти изяде сапуна  Crazy
Изхарчих повече пари от предвиденото  hahaha

# 257
  • UK
Аз и без деца като ида в детски магазин обикновено харча повече от предвиденото... Simple Smile

# 258
А аз и в не-детски магазин проявявам склонност да харча повече от предвиденото...

# 259
  • UK
Аз обикновено в недетски се справям, защото цените са "на едро". Но проклетия Джъмбо ми разказва играта всеки път - там всичко е по лев - два, повечето неща са страхотни боклуци, но докато се усетиш ти е пълна кошницата и тук един лев, там два, олекваш много набързо, а накрая нищо не си си взел. Успявам да му устоя и на него в последно време, и как не, като нямам никакви пари. Онзи ден влязох и си взех само един единствен балон - за каквото и бях тръгнала. Гордея се със себе си. Simple Smile

# 260
Сърфи, голям късмет за след работното време. Аз ходя обикновено в 15ч, че до 13 съм на работа и не ми се утрепва цял ден за един преглед. От 15 след обедната им почивка уж само по-големите деца ходят, ама пак е чакане ooooh!

Веч, мерси за снимките Hug За пътуването - хем ми се ходи, хем се разубеждавам. Ще видим до сряда на какъв акъл ще сме. Сестра ми е бременна и много искам да я видя, а няма да имам кога после Cry

# 261
Да ви се оплача. Някой ме е урочасал. Laughing
Цели три пъти повърнах днес. Голяма боа, ви казвам, голяма.
Моля, този, който ме е урочасал, да си върне уроките назад, да не му повърна една боа аз. Mr. Green

Поне че Сърфова и Майра показаха хубави снимки, та ми разкрасиха днес кенефното полезрение. Мерси!

Веч, с всяка нова снимка ми скача и възторгът от твоите! Голям ашколсун!

# 262
  • в сърцето на един мъж...
Мамун, лоша работа Confused Пий нещо Hug
Ние се опитваме да се учим за оперни певици Crossing Arms Моята щерка е опиянена от гласа си и в момента лежи на пода, вири крака и вика #Crazy И едни такива трели извива, главата ме боли вече ooooh!

# 263
Аз получих работата днес! Работата заради която бях в Париж преди два месеца! 16 кандидати и аз псоледната от всички! И официално мога да кажа, че ставам част от Mauboussin.
Най-интересното е, че точно днес получих две други още по-интересни оферти като асистент на дирекцион. Едната оферта сутринта, другата точно като свърших фамозното интервю. И се питам - какъв е замисълът на съдбата сега? Аз винаги досега съм взимала грешното решение... Може би се очаква от мен пак да сторя това.
Тези, които ми мислите доброто, дайте един какъвто и да е съвет.
Мария знае, че си бях сложила среща за петък в 15ч. с единия. Точно тогава Mauboussin ме викат пак за проба. Е, ако това не е майтап!

Във всеки случай, исках да споделя, понеже явно моят час най-после дойде.

# 264
Мисти, най-лесно е - вземи си направи нещо като списък - кое те привлича в едната, в другата, в третата работа. Как искаш да се развиваш нататък? Дали ще ти е интересно? Какво се очаква от теб като работа? Какви са парите? Свободно време? Изобщо всичко за което се сетиш и тогава претегли нещата. Така може би ще ти е по-лесно да решиш. Най-важното е какво ти казва сърцето и кое те влече повече, защото ако не ходиш с желание на работа, то скоро ще си търсиш друга работа. Късмет Hug

# 265
Честито Мистик и съвети няма да давам. Слушаи какво ти ка3ва вътрешният глас, ако някъде се почувстваш некомфортно бе3 да 3наеш 3ащо... И успех във в3имането на правилното решение  Praynig

Мамунката, и3мий си очичките и си почини малко...

# 266
Работата, за която днес успях, за нея драпам от месеци. Най-после постигнах исканото. Но го постигнах, защото отидох куул и знаех, че ме искат и на друго място. На по-добре платено. Обаче това място не е в Страсбург, ами на 35км. Тоест всеки ден трябва да пътувам. Иначе е съвсем друг тип работа. Едното е в бижута дьо люкс, другото е в бюро. И след като свърших интервюто с бижутата, ми звъни някакъв адвокат, който ми бил получил кандидатурата и иска да се серщне с мен утре сутринта пак за асистен на дирекцион. Е, не! После ми звъннаха от бижутата и ми казаха, че аз съм ТАЗИ.
Хем се радвам и съм еуфорична, хем незнам кое е най-правилното сега.
Животът е много странен.

А бижутата са в центъра на Страсбург. И пак ще имам работа с отговорност. И много добре платена.
Но пък другите две са свързани с езици, секретариат, пътувания....

# 267
Мистик, браво на теб. Поздравявам те. Успех ти пожелавам.

Мамун, малеееее! Е какво стана, от какво това.

Аз пък да ви кажа как съм се подредила. Вчера се подхлъзнах и си изкълчих глезена пред работата. Няма да ви описвам болката. Случи ми се преди 4 седмици същото, тогава ходих на лекар, сега се заинтатих и реших че няма да ходя. Намазах се, превързах се, и си легнах, днеска пак така. Сега като махам превръзката, какво да видя, синьо и подуто. Куцам, а как ме боли, да не ви описвам. Не ща да ходя по доктори Crossing Arms.

# 268
Цели три пъти повърнах днес.
Хм, под снимката ти от ляво имаш о(1)_о(2)_о(3), в подписа ти долу имаш 3 снимки, какво ли Ще е другото, което след 9 месеца Ще бъде 3  newsm78 Mr. Green
Мистик, браво. Доколкото раzбирам, на едната работа е сигурно, на другите оЩе не е. Аz май след толкова желание zа сигурната работа не бих тръгнала да рискувам  Rolling Eyes
Днес строих 2 къЩи (беz раzрешително zа строителство  Laughing). Утре и деца Ще правя..., но от марципан, Хенzел и Гретел. В неделя Ще ги кача на тортите  Wink

# 269
Мисти, трудна задача, ама в случая послушай сърцето - което те влече повече, това приеми Peace
Бис, отивай в Швабинг да ти се порадват докторята, че може да стане по-зле Naughty Да не идвам аз да те водя Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт