129 ДЕ. Фотосесии и други красоти

• 10 955
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
И/зпуснах темата. Записвам се на някоя си страница.
Откривам междуградското пътешествие в Бг на  1 юни. В рамките на един месец. сиреч целия юни.
Кой къде е и иска ли да бъде посетен/ това означава, че треба да ме накорми ,разходи и подслони /  Laughing Шегичка, дайте някакви български координати да не се дирим с пиушка
аз ще ходя из Търновско., ахтополско, Варненско, Петрич.
Хау!
Не съм чела, Татяна има някакъв въпрос за печене. ако е рецепта виж тук- Gelingt immer- http://www.helgas-backstube.pytalhost.de/ Мацката отговаря на всякакви въпроси и е безкарйно мила.
Кезекухен, никогиш не съм правила с хартия за печене.Правя го с Käsekuchenhilfe на Др. Йоткер. Отзад има рецепта. Аз като се замисля, не покривам нищо, ма фурната ми е бомба - Kuppenbursch-свека я купи за 2000 евро/ луда работа/ дано беше така марката, че не ми се проверява, да не взема да вляза в аналите пак с глупост.
На празнуващите честито.На болните да оздравяват, на новодошлите- да пишат грамотно.  Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 14:11 от rien

# 91
Веч, и аз винаги плача на този филм, много ме трогва. Да, Мистик, точно този е.
Риен, а София няма ли да посетиш? И аз съм там юни Hug

# 92
Мерси за тортените отговори. Наистина фурната вчера беше на висок градус. Не ми е ясно обаче защо имам такива фалове само при торти с мокри продукти както Кезекухена или вчерашната тарт а лоронж, която бе със сметана и яйца  Thinking При други кексове или мъфени нямам такива проблеми  Thinking

# 93
Изпуснах ви и аз дирите. Вирусоляса ми лаптопа и от петък го мъча. Днес ми го преинсталираха и сега всички инсталации отначалооооооооооо. Мразя Twisted Evil

# 94
  • в сърцето на един мъж...
Риено, щом ще ходиш по търновско и варненско - непременно сакам да се видим Hug Координати ще пратя на скайпа Wink

# 95
    Bечи, а към Хамбург няма ли да наминеш  Wink , че и аз съм фотомодел мераклийка?  Laughing
    Дианжели, какво стана с файловете?
    Веси, Веси, гледам на едни снимки аз едно сладко момиченце- Мики, преди 7/8/9 теми и по някое време ми светна лампичката, че Мики всъстност е твоята дъщеря. Аз все още пазя снимките в компютъра и като я видях сега след толкова време............. Hug. Колко е пораснала само....пу, пу....да не я урочасам  Laughing
     А от такива подаръци за мутертаг и аз със сигурност ще се разпла4а.

# 96
Да ви се намират сайтове с детски покани zа рожден ден, ще праzнуваме в съседното градче в една spielfarm и ще трябва да се пообеснявам малко повече.
Как ви се струва milchschnitte zа почерпка в детската градина? Мога да иzбирам между кухен, мъфини и сладолед. От иzброеното мога да направя мъфини, а zа сладолед ми се струва не достатъчно топло  Thinking

# 97
Бибииип, явно доста от вас се гласят да пътуват и се спотайват Sunglasses

# 98
  • UK
Аз няма да пътувам скоро. Тъкмо преди малко си мислех, че следващия път като се прибера във Варна ще е за да ходя на плаж, след сесията, вероятно. Тоест към края на юли. Но наистина, крайно тихо в тая тема. Simple Smile

Моя съквартирант пак ме изнерви до краен предел, по повод тая тема. Преди пишех редовно в една тема в Клюкарника, но просто един голям процент от хората, останали да пишат там, са ми крайно неприятни, и за това й издание изобщо не се и записах. Не ме кефи, не ми се четат глупостите на Вълка и тн. И сега ми се опява как сте ми промили мозъка, как гледането на РТЛ само влошило нещата, накрая от мен щял да остане само череп, щото вие сте щели да промиете всичко друго. Не питайте за логика, просто няма.

Онзи ден прекарах нощта в приятна мъжка компания. Не било лошо да си сингъл. Simple Smile

# 99
при  нас  наближава   време  за  прословутия  прощъпулник, ще  го  мъдрим  скоро....

понякога  е - вярвай ми!

# 100
Да ви се намират сайтове с детски покани zа рожден ден, ще праzнуваме в съседното градче в една spielfarm и ще трябва да се пообеснявам малко повече.
Как ви се струва milchschnitte zа почерпка в детската градина? Мога да иzбирам между кухен, мъфини и сладолед. От иzброеното мога да направя мъфини, а zа сладолед ми се струва не достатъчно топло  Thinking
Котаранке, ако никой не zнае сайт zа детски покани ми дай адреса ти, zа да ти пусна да видиш аz каква покана направих zа на Томас РД. При нас искат да черпим с неЩо по_сериоzно, като н.р.виинер с хлебчета, приготвена пица така, че те само да я иzпекът... Ние Ще вzемем леберкеz приготвен zа печене и брецета. Допълнително кухен. Не zнам zаЩо, но тук милхшнитето не обичат да го виждат. На Мартин давах в училиЩе и учителката му се скара, сега му давам друго и редовно го връЩа  Confused Сладолед тук е иzклÜчено.
Днес си мислех, колко е жалко, че Риен не живее наблиzо. Как бих я ангажирала zа една торта. Имам идея, но с моите 2 десни ръце не zнам, дали Ще я осъЩествя  Rolling Eyes.

# 101
Имам идея, но с моите 2 десни ръце не zнам, дали Ще я осъЩествя  Rolling Eyes.

С две десни ръце какво се притесняваш? Виж, ако бяха леви....  Whistling  Wink

Добро утро  Grinning

# 102
  • Варна
Добро утро Grinning

И аз давах,някой път Милхшните на Анджи и един ден
получих "любовна бележчица",че в техните очи това
не било здравословна храна и повече да не му даваме Crazy

Приятен ден  bouquet

# 103
Имам идея, но с моите 2 десни ръце не zнам, дали Ще я осъЩествя  Rolling Eyes.

С две десни ръце какво се притесняваш? Виж, ако бяха леви....  Whistling  Wink

Тя нали е левичарка, тоест при нея 2 десни са като 2-те леви за десняците Simple Smile

И аз съм получавала бележки за хапването в кутията за детската градина - детето обича пълнозърнести бисквити - не било здравословна храна. Сега в кутията слагам плод или зеленчук(моркови, бейби доматки), едно млекце Актимел, 2 сиренца Бейбибел и някое малко хлебче или геврек.

Аз не пиша, няма какво весело да кажа.

Мнения за Мазда 5 ?

# 104

На мен ми е мечта - много я харесвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт