Отговори
# 45
И аз запис в новата тема,Зори   bouquet
Ани  Hug
Виви,чакаме с нетърпение да се похвалиш  Simple Smile
Марги,много сте хубави цялото семейство,а Дея много е пораснала,а тези обеци й стоят много добре  Flutter
Лори,много хубави свежи снимки,много е красиво наистина.
Лягам си,че стана  късно.
Лека нощ!

# 46
  • София, Борово
Добро утро на всички  bouquet
Станкова, разписвай се по-често. Нацелувай Тошето от нас и да му се оправя нсолето по-бързо. Виктор беше с ужасна хрема и мазахме с локален антибиотик, който точно за 2 дни направи чудеса.
Марги, Лори, Янан, много сладки деца по снимките Heart Eyes
Полиии, ти къде се загуби, пиши по често Hug Heart Eyes иначе аз съм добре, като цяло. Вече отмина гаденето, поне последните 2 дни не го усещам. Много ми се допушва обаче...не съм палила, ама дано издържа.
Поздрави на всички и по едно кафе от мен

# 47
Здравейте и от мен.
Радвам се, че сте добре и излизате по разходки.  Simple Smile
По-късно ще пиша пак.

# 48
Дианка, уважих кафенцето, благодаря!  Hug
Lean,  Hug, пусни малко актуални снимки да ви видим.
Лори, мерси за линка.
Янан, големи сладури си имаш. Много ми хреса снимката на малкия сладур, цокащ залъгалка до мечо.
За среща в петък, сме на линия.

# 49
  • около Варна
Здравейте, благодаря ви за стиснатите палци, ще имам нужда Hug

Радвам се да видя толкова мартенски мамчета, които не са се отчитали наскоро.

Чили, хич не ми е смешно на мене, ама да видим до кога ще ми се разминава Mr. Green

Диди, мерси за кафенцето, радвам се, че вече се чувстваш добре.

Ането, наистина ужасна случка сtе преживели, пожелавам ви бързо възстановяване на вашия татко.

Еми и Емо са страхотни сладури и толкова са пораснали.

Хора, пак да се оплача от моето дете, станала е ужасно мрънкало, по цял ден хленчи за нещо, по някое време като сложи една нажалена муцуна, че текнат три реда сълзи, не знам какво да я правя. Все я оправдавам пред себе си, че зъби я мъчат, ама егати зъбите тъй пък не излязоха, страхувам се накрая да не се окаже, че просто иска да се налага и докато се усетя да се превърне в някое лигаве дето ми се тръшка по пътя. Има ли други такива капризи като нас? И аз вече съм в криза, в един момент и крещя, в следващия ми става мъчно и почвам да рева, абе тресе ме хормона. А иначе Евата е голяма хитруша, всичко разбира каквото и казвам и попива като гъба, само дето се прави на приятно разсеяна.

Наоплаквах ви се, потърпете ме още малко да мрънкам, после няма да ми остава време да се оплача Grinning

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 18:27 от wiwi

# 50
  • Sofia
Здравейте! Аз да ви се оплача, че след две седмици ще се оперирам. По време на бременността направих епигастрална херния и е крайно време да се оперира, че все по-голяма става. Трябваше отдавна, ама все намирах повод да отлагам. Ужасно ме е страх.  no Страх ме е от болката, че като се сетя секциото колко ме боля..., а това е 3 пъти по-голям разрез... Страх ме е и от упойката, да не объркат нещо. А как ще издържа 1 седмица без децата просто не знам... До сега не съм се отделяла от тях за повече от 2 часа. И което е по-важно те как ще се оправят без мен... Баща им ще ги гледа, той се справя много добре по принцип, но 1 седмица сам вкъщи с децата... ще изперка. Изобщо... много гадна работа, ама няма как вече.  Sad А после дето трябва 6 мес да не вдигам тежко... това не може да се случи по никой начин.

# 51
Здравейте, по грешка влязох във Вашата тема (аз съм от януарския отбор). Така и така съм тук и прочетох последните мнения - имам две "познати" потребителки, съответно от форумите Проблемно забременяване и  Хранене с АМ, на които искам да кажа:

Диана, честита ти втора лентичка, желая ти лека бременност и още едно чудесно бебе    Hug

Савина, ти си силна жена, съжалявам, че трябва да минеш през това изпитание.   Hug
Дано нещата се стекат по най-добрия за теб начин, а на таткото със сигурност няма да му е лесно, аз на моя мъж и едно дете като му поверявам един куп указания давам и пак съм със свито сърце дали нещо няма да се обърка.    bouquet

# 52
  • около Варна
Савина, звучиш много разтревожена. Наистина е неприятно това с операцията, но твоите момчета ще се справят по-добре отколкото си представяш. Стискам палци всичко да мине бързо и леко за теб и семейството ти Hug

# 53
Lean,  Hug, пусни малко актуални снимки да ви видим.

Непременно. Ще е по-късно обаче.

Савина, стискаме палци и дано всичко да мине  и да се възстановиш бързо!!!

Диана,  Hug Hug Hug

# 54
 Hug Hug Hug Hug Hug Савина всичко ще бъде наред..
 после ще дописвам

# 55
  • Бургас
Здравейте на всички!
Много се радвам,че повечето от вас са добре.
Ането,съжалявам за случката с мъжа ти,но се радвам,че висичко вече започва да се оправя.Желая му скорошно възстановяване,а на теб много кураж и търпение.
Савина,на теб желая Бог да ти помага!
Виви,и аз чакам добрата новина.
Диана,а на теб желая да нямаш повече неразположения или поне да не бъдат големи.Целувки.
Мария вече си ходи нормално,но пък и често си пада и си бели бузката и челото,а и носа.
Целувки на всички и много прегръдки от нас!
 Heart Eyes

# 56
ето ме отново...бяхме на консултация
 от4ета е 12 кг  и 82 см демек не  е мръднал...
 ах ако  знаете моя мъж как хубаво ни изненада.....>Майките от Пловдив знаете че нашата Зоологическа градина е затворена за момента..та мъжа ми ни закара до магазин Рила(там до затвора)и какво да видим....там си направили хората малка зоо градина..има6е много хубави животинки..сърнички,зайчета,пауни и маймунка имаше...Горещо препоръчвам на който може да отиде...моето дете не искаше да тръгва..след 2 дни ще ходим та ще ви покажа снимки... Hug Hug Hug
лека вечер сега

# 57
  • София
здравейте и от нас! Hug

То вече е утре , та направо да честитя :

Честит рожден ден на polim! Да си здрава и много щастлива!

Сави,стискам палци всичко да мине добре! Praynig

Ние имаме голям проблем със спането напоследък.Жоро през 5 мин. се върти,вика >мама< и само ми мачка пижамата.Аз естествено не мога изобщо да спя така,а сложим ли го в неговото легло ,следва голям рев. Crazy
Айде лека нощ,да видим за нас до кога ще е такава.

# 58
честит рожден ден , Polim!здравето,късмета и щастието никога да не те напускат

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, POLIM! БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА. БЪДИ ОБИЧАНА ЖЕНА И МАМА!

Савина, кураж, стискаме палци всичко да е наред и да мине бързо!
wiwi, ние минахме през такъв период. След като избиха и четирите кътника, нещата се поуспокоиха. Ванеска си е тартор и пак се опитва да прави номера, но далеч не е такава истерия каквато беше. Сега и се храни по-добре, и не реве толкова, спи по-добре. Само не иска да се вози в количката и да спи навън, но това е друго.
Зори, май и вие сте в труден период. Hug Вече е по-голям Жорко и може новата обстановка да му е повлияла.
Хубав ден от нас.

Общи условия

Активация на акаунт