В къщи МАРТенче расте,мама от от целувки ще го изяде!

• 12 306
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Светле, аз мажа личицето на Радо с 50 фактор на Виши, но кремчето не е детско, купувах си го миналото лято за мен и не си спомням колко пари беше... Thinking

# 151
  • София
Благодаря на всички, които са се сетили, че днес моя звяр става на 2 месеца, ето и традиционното лакомство при такива поводи:

Аз след като се похвалих, че детенцето ми е станало тихо и кротко, от вчера пак го подгониха коликитеSad Както си седи и изведнъж писва, даже докато спи се превива и хленчи, къса ми се сърцето направо.

За храните - аз ям шоколад и кафе пия - само гледам да е след като съм се изцедила, от ягодите се въздържах, ама сега като ви чета, ще взема да си хапна, че то така не се издържа...

За косопада - днес точно забелязах, че пак е взела да ми се пълни четката за коса с косми  Cry тя, моята коса последните години много капе, ама докато бях бременна беше спряла и така се надявах да не почне пак... Ама пусто, няма да ме огрее.

За концертите - и аз ще съм на линия в понеделник  Crazy И на Мадона ще ходя, въпреки, че не съм голям фен, отивам по-скоро заради спектакъла, който очаквам да изнесе. Иначе малко ме е яд, че следващите няколко години няма да мога да си позволявам да ходя спонтанно на концерти в чужбина, както правех до скоро, но... като порасне малко звяра, пак тръгвам  Mr. Green

Честити месечинки и на другите бебчета, родени на 12ти!   bouquet

Ето малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=374200&pid=12230292

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 16:51 от jivotinche

# 152
АлЕкС-мама аз ти прпоръ4вам Лактана Био, аз съм много доволна, има пробиотици, бебо го яде и няма запек.

# 153
  • София
The_light_2008 ние ползваме слънцезащитно на чико,но и то е 20 лв. и нещо голямата опаковка,малката е 16.А пък нашия док каза,че и на себамед били мн хубави но незнам какви цени са Simple Smile

# 154
djudjanka_2808, The_light_2008 на себа мед има крем за лице и тяло, лусион за тяло и спрей за лице и тяло с фактори 50+ (има и с по-нисък), аз купих от тях, тъй като исках да си направя серия с шампоана и тоалетното мляко  блок4ето за дупе, които имам (понеже се оказа, 4е го мажа с 5 разли4ни марки). цените не са ниски, съответно 32лв, 45.50(но го видях и за 36  #Cussing out ), а спрея незнам.

# 155
Олееее пропуснала съм цялата тема! Абе мами вие в къщи ли си седите,че смогвате да пишете,аз от сутрин до вечер съм вън и никво време нямам за форума,добре,че се затумри малко времето и диванетата спят,че да се запиша и аз!    Crazy  Целувки за всички и до другата седмица (ако е лоша времето) ако не незнам кога!!! Mr. Green Hug

# 156
  • София
Здравейте и от нас. Днес бяхме при педиатърката за смяна на лепенката на пъпа - ами обадих се от вчера, записа ни час и ни прие, цитирам "преди да почнатда влизат болните". В тази връзка да ви кажа, че каза да почвам с мазането със слънцезащитен крем на откритите части при разходка, 30 фактор, препоръча СебаМед.
Каза, че Калин е супер и няма нужда от ортопед.
Искам да питам мамите с бебчета, които са били на системи: пише ли в епикризата да се направи ПКК и ако да - направиха ли и кога?

Играчки на ТафТойс има и в Цар Лъв, видях тази, дето БОДЛИВКА я описа и ми хвана окото - 15 лв. беше.

За Зайо Байо-то да си довърша мисълта от вчера, че май съм останала неразбрана  Mr. Green ВСИЧКИ НАГЪВАХА ЗАЙО БАЙО НОН-СТОП, а висях там цял час  #Crazy Е, днес имаше едно дете без Зайо Байо, но то беше на чипс  Shocked

GalinaG24, Зайо Байо е вид зрънчо, много популярно, с различни вкусове.

Tony_st, постепенно изместих сутрешното излизане да бъде по-рано: 9 ч. към днешна дата и ще се опитам да го докарам до 8.25 ч., когато тръгва тати на работа - да излизаме с него  Peace

Nagaina, Памперс 3 имат еластички лепки на кръстчето отстрани. Аз, явно за разлика от всички, съм доволна от тях и няма да ги сменям.

Incognito, в Кърмаческия има мноиоого теми за хранене на кърмачките. Аз лично скоро описах много подробно в една от тях, така че няма да спамя тук.

ЧЕТВЪРТА СОФИЙСКА СРЕЩА: Борисовата градина (до езерото Ариана - това е откъм Орлов мост, истинско езеро, макар и изкуствено - например до сергията със сладолед), 15.05.2009 г.  П Е Т Ъ К. ВНИМАНИЕ: от 11 ч., че да не е голяма жега
Записваме: зелено човече, Тони_ст, ?глафира, поли+, TaniaR, окич, вероники, добро настроение, Елг, Вили_ст (3-ма), veselina s p, Рила

# 157
  • Варна
Бодливка, кураж! Знам колко е гадно детето ти да не наддава в нормите, докато всички бебета наоколо качват по едно кило. Аз лично много се депресирах след консултациите на каката, чувствах се виновна, че не мога да я храня както трябва. Обаче се заинатих и не съм давала добавка. Имах кърма в излишък, просто детето си беше такова (както казваш цока 5 мин и заспива), беше спокойна, правеше дълги паузи през нощта. Това с АМ ми се струва като изкуствено напомпване, само и само да влезе в някакви таблици. Щом е здрава и жизнена, не се отказвай!!! Аз не съм много веща по въпросите на кърменето, в Кърмаческия сигурно ще ти дадат по-полезни съвети. Исках само да те окуража от личен опит.....Сега със Симона сагата с наддаването се повтаря. Най-важното е да гледаме положително на нещата и да вярваме в природата.

# 158
  • София
Зелено човече, правиха ни вече два пъти ПКК  Peace
Ред гърл, вкъщи се седях днес, да. Нямам нито нерви, нито желание да разнасям навън ревящо бебе. Вкъщи поне удоволствията за него са повече - я люлката, я леглото, я коша за кола. А навън - само ръцете на мама.  Crazy То поне и в тях да млъкваше  ooooh!  Tired Ама съм народила едни ревльовци...

# 159
  • София
Еlwing, коша за кола не става ли да се закачи на шасито на количката? Щом в него е по-спокоен, да го извеждаш в него.
Аз преди изкарвах малкия също в коша за кола, че нали ни е малък асансьора, а количката - голяма, но от скоро намерих начин да излизам с големия кош. Та наблюденията ми са, че в коша за кола заспива почти моментално, докато в големия може да изкара цялата разходка буден - и ако не е на кеф, почва да мрънка и да плаче. В коша за кола му е по-тясно и явно това го успокоява някак си, знам ли и аз, но е факт, че на широко заспива по-трудно.

# 160
Здравейте и от нас Simple Smile Ние миналата седмица бяхме на консултация, Пепи е 5200 и 59 см Simple Smile. Бихме и 2рия Пентаксим, слава богу плакахме малко  Laughing. От памперсите аз съм най-доволна от Пуфис и Хъгис.
Като говорите за концерти, аз ще ходя на АС/ДС в Белград, но веднага след концерта се връщаме Rolling Eyes Луда работа, ана пусти мерак. Виждам, че има и други майки от мойта порода Simple Smile Аз бебчо го изкарвам в коша за кола и той е много доволен .

# 161
До сега гладих и подреждах нещата на бебка. Отделих някои неща и ще ги дам на едно друго бебче, което е по-малко от нас.
В тази връзка- вие раздавате ли дрешки?

Зеленкото- отпиши ме от списъка за срещата Sad Няма кой да ме докара, а с градски транспорт не мога да се оправя.
Вие ползвате ли градския транспорт с количките?
А в събота ще ида до центъра с бебка, но с кенгуруто и с метрото.
На мен лично са ми по-удобни срещите в Люлин.

Пак да питам за цикъла- нормално ли е да ми закъснява?

# 162
И ние днес поръчахме слънцезащитния крем на СебаМед в нашата аптека и ще си го чакаме тези дни. Зеленко, ама с 30 фактор мажеш всичко и лице и ръце и крачета ли? За лице не трябва ли да е по-силен? newsm78

И къде е този магазин Цар Лъв?

За зрънчото - вчера като прочетох та се огледах и аз като излизаме - вярно е - всички деца над годинка ядат постоянно от тези джънкарии... Добре де, може да хапне отвреме-навреме по малко, ама да замества ядене и то ежедневно...ми се струва, меко казано, прекалено.

Incognito, тя Зеленкото вече ти е писала, та в кърмаческия има бол информация, а аз си хапвам от всичко по малко. Особено сега, когато коликите почти отшумяха, просто наблюдавам поведението на Рая, като включа в менюто си някоя нова храна и ако има проблем я спирам. Днес например готвих зелен боб с доматки - постен. Надявам се да и понесе на Рая, но въпреки това ще хапна малко. Peace

За срещата - ще дойдем, но може да позакъснеем, че сме на ваксина. Ще звънна като наближим да разбера къде сте, не ни чакайте на Езерото, за да не ви бавим.

Elg, според моята докторка е нормално, защото още не е нормализирал цикъла. Аз щото съм със същия проблем, та днес и звънях.  Embarassed Ми така де - миналият месец ми дойде на 9 април, този месец вече закъснява и се шашнах, че ни е рано още за второ... Доки каза да изчакам до неделя и да направя тест, ако е положителен другата седмица да ходя да ме види. Та сега се моля да ми дойде до тогава. Embarassed Та мита за кърмачката и безциклието е разбит при мен... Sad

# 163
На мен цикъла още не ми е дошъл. Утре стават два месеца, откакто съм родила. Започвам да се притеснявам дали е нормално?  newsm78

# 164
  • Варна
Я, някоя мама да ми каже болничния от болницата след раждането кой код е? Върнаха моя за сгрешен код, но нещо ме съмнява тая работа...

Общи условия

Активация на акаунт