В къщи МАРТенче расте,мама от от целувки ще го изяде!

• 12 278
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
 newsm59 на всички рожденници и  от мен. Да сте живи и здрави, много щастливи и усмихнати!!!

# 286
От няколко дни само чета и не успявам да пиша.
Всряда приключихме с последната фотосесия за новия брой и вече мога малко да си отдъхна,(работя от в къщи и много рядко излизам за по 2 часа,но пак си е напрежение)
Да докладвам от вчерашния преглед,моето юначе отново много е пораснало,качил е 1850гр за месец и десет дни и е пораснъл 6см.(само на кърма сме,вечер прави големи пази и немога да разбера как качва толкова мног).
Педиатърката ни ме успокои че така ще е само най много до 3м.ама да видим,май трябваше да го кръстим Марко(от карли марко).
Взехме и секрет от нослето та да видим какво ще излезе.
Ами това е от нас,надявам се утре да се видим с повечето от вас.Аз скоро не съм ходила до там и незнам къде е караваната със сладоледа,но дано я намеря бързо.

# 287
Здравейте милички.
Ние преди малко се прибрахме от разходка и тъкмо се нахранихме. Вече взе да става много жега та си викам да изляза пак ама след 16.00ч.
 Да ви се оплача каква я брахме не снощи предната вечер. Изкъпах Иво вече сама се оправям и с двамата щото татито тръгва в 20.00ч Crazy и го слагам да го мажа на "пикливката". Пепи идва да пише при нас на спалнята на един лист цифрички и седнало детето на земята и си пише ама застанал малко над главата на Иво.Междувременно тия от Мюзик Айдъл пеят някви песни, а ТВ се пада пак зад Иво на стойка на стената. И малкото диваненце да гледа батко си и каките дето пеят всичко това с изцяло обърната назад и нагоре главичка, като се задави... Влезна му слюнка в кривото гърло. Неможе да си поеме въздух, неможе да изкашля целия стана кръв червен. Аз го грабнах веднага обърнах го надоло така обикновенно се оправя да ама не и този път няма братче smile3514викам си край отиде ми детето newsm45 Духах му в лицето, стисках го по ключицата, тупах го по гръбчето. Накрая успя да се изкашля и да си поеме въздух. Пона да плаче ама такъв обезсилен. С едно изтормозено гласче. Обляках го набързо без мазане и той взе че заспа. Оставих го в кошарата викам след малко ще се събуди, ама той откара чак до 01.30ч.Аз на 5 мин.ходех да го проверявам дали диша.

Казвам ви щях да полудея. Направо неискам да се сещам вече.Сега все едно нищо не е било. Много си е добре човека ама аз май от стреса ми намаля кърмата.Снощи се събужда да яде на 2 часа и половина, а вече бяхме почнали да заспива в 22ч и да става в 6ч.

Айде че много дълго стана ама исках да ви споделя и да знаете да не ги оставте да гледат нагореи назад.
 А най гадното беше че бях сам самичка с двете деца.

# 288
Здравейте, ние с малката се върнахме от от ортопеда, моята мома е напълно здравичка  Grinning , и да се оплача или по-скоро да сподели,т.к. нямаше кой да ни закара до ВМА и се предвижвахме с таксита, та на излизане от поликлиниката гледам наредени 3-4 таксита и един таксиметров шофьор ми вика качи се при мен гледам го млад отивам до колата и като видях тарифата(4 лв.на километър) му викам че няма срама от нищо ами как може гледаме с детето и се опитва да ме прекара ей,в тоя свят има такива безочливи хора  #Cussing out  #Cussing out та както и да е извиках си такси и се прибрахме ама така ме доядя.Да не забравя да честитя РД-то на Тедсан, пожелавам ти много здраве и щастие, ей тия телци бе ох много си ви харесвам като зодия.А да питам вие давате ли витамин Д-2, че тука моята мила майка от три дни ми надува главата да давам на малката, ако давете да се мятам до педито и да се накарам първо и после да я карам да ни изписва!!!Това е от нас ,целувки и приятни разходки!

# 289
Честит Рожден Ден на Теди и на Линка Бубулинка!

# 290
Ние се прибрахме от разходка с Васида и Борето, Животинче не можа да доде.
А Борката един голям и сладък, само дето искаше да впечатли Елия (ама тя не знае де) и плака миличкия, а и му развалиха съня. Но пък после се успокой и има сладки снимки.

# 291
# 292
hei zdraveite mami az imam bebche momichence rodeno e i to prez mart shte se radvam da se prisaedina pri vas

# 293
  • София
Билито77, това е новата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396611.new#new
Добре дошла при нас

Общи условия

Активация на акаунт