В къщи МАРТенче расте,мама от от целувки ще го изяде!

• 12 278
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честито на всички които празнуват!
vily_st мога да ти препоръчам вилни къщи "Парка" в Сепарева баня,миналата година брат му на мъжа ми ходиха с детето и останаха мн доволни...тази година и ние на там ще се отправим с бебо!

# 271
ЧРД на Тедсън!
Ние отиваме на парка, че кой знае следобед дали и колко ще вали!

# 272
Добро утро!!! /днес много сме раннобудни нещо Thinking/
Честит рожден ден Tedsan!!! Желаяти много здраве,щастие и любов!
Честита месечинка на бебоците родени на дата 14-ти.
Ели и аз съм така smile3511.Посред нощите къпане,епилиране и т.н... Обаче  мама като се оправи дребния се наспа и цяла нощ ни развърта като маймуни CrazyВече гледам така Shocked И татито ни днес е на работа та съм сама до утре сутринта,дано да слушка Mr. Green
И ние май ще взимаме люлка,но се чудя каква newsm78??? Нещо някой да ми препоръча???
И аз забравям понякога вигантола Embarassed,татито ме подсеща ама след като почна да го храня Mr. Green
Пък да ви се оплача-моят син нещо не го кефи хич кенгурото,що така незнам Thinking В него ми беше надеждата ама уви,дано да свикне,че на ръце само неможе.
Как е времето при вас? Тук е едно мрачно,гадно.Дано се оправи,че да излезем малко.Айде човека се събуди за папууу..........

# 273
  • София
Я, още едно готино теленце! ЧРД, Тедсън! Жива и здрава! Другото си го можеш. Laughing
Благодаря за хубавите пожелания за баткото! Цветке, не мой с лошо! Чакай първо Илийчо да порасне, пък тогава тъщи и внуци, че инак ще ми се види тежка службата. Grinning

# 274
ЧРД Тедсан, много ЗДАРВЕ И ЩАСТИЕ НА  ТЕБ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕВ.

Днес трябваше да отида до работата ама се отложи.

Момочета, някой от вас ползвал ли е козметиката за коса на Рене Фортере. Аз си взех серията за боядисвана коса и преди малко я пробвах и сега косата ми ужасно мирише на марихуана Crazy. Дали аз съм дефектна или наистина така си мирише newsm78 Sick

# 275
Здравейте момичета.
Честит рожден ден на Тедсан!
Ето молко нови снимчици от нас.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362892&pid=12264054

# 276
Момичета спешно си проваваме двете коли: Фиат Пунто 2001г. и Киа Авела. Моля помагайте че до два месеца тябва да сме в Англия.

# 277
Добро утро
ЧРД Тедсан - жива и здрава и много щастлива   bouquet

И аз като повечето от вас забравям Вигантола... все по обед го давам  Embarassed

Да и аз съм забелязала, че НОИ не бавят парите. Аз все още нямам превод, но след загубването на болничният ми и по-късното преиздаване на дубликата, няма какво да се чудя. Гледам, че на 11,05 е въведен със статус - Обработва се, т.е. до 10 дни ще ми се преведат.

Шу ние в момента търсим да си купим кола - пиши на лични повече информация за колите и довечера мъж ми ще погледне. 

Да ви кажа за нашата кака - Т спадна, но все още я има. Док каза, че е вирус. Ама чудя се аз - как може само Т да има и нищо друго.... Дано бързо и мине, че много се страхувам за Никола.

Приятни разходки на всички

# 278
  • София
 ЧРД на tedsan hbdtu - желая ти много здраве, щастие, късмет , любов и пари, за да си купиш всичко останало.

Момичета, някой от вас ползвал ли е козметиката за коса на Рене Фортере. Аз си взех серията за боядисвана коса и преди малко я пробвах и сега косата ми ужасно мирише на марихуана Crazy. Дали аз съм дефектна или наистина така си мирише newsm78 Sick

People CopА ти откъде знаеш как мирише марихуаната, а  Laughing ? Инак по въпроса - не, не съм я ползвала (даже май не съм я и виждала  Embarassed)

Зелено човече, сега може и по-бързо да стигнеш до Борисовата, че нали вече пуснаха новата станция на метрото.

......... бясното ддс-правене........
Маймунке, спокойно, не е лесно  Peace. Ама ако това ще те успокои - не си сама. Айде този месец мина ДДС-то, пък следващия на ново  #Crazy

Я аз да се пУФаля колко много неща купих вчера от Даяна и Ники за няма и 40лв. Исках и тънък суичер или якенце да взема, но нямаше. Все още е пълно с дебели плюшени дрешки и тепърва зареждат и шият по-тънки неща. Тънички шапки също не открих толкова малки. И в един друг магазин ходих, от който на Ники съм купувала, но и там няма бебешорски - търсенето продължава.

беба, на Тео му подариха шапка като на vily_st със защитен фактор. Приятелката ми, която му я подари, работи в детски магазин някъде около Джъмбо и предполагам, че от там я е взела , а не е пазарувала от друго място. Мога да я попитам ако искаш и ти е удобно да отидеш до там, но имай предвид, че е големичка (може да има и по-малки размери де).

Сега чакам Тео да благоволи да заспи, че да вляза да си тегля един бърз душ и да излизаме. Аз гледам да свърша каквото имам вкъщи, за да можем после да обикаляме спокойно, колкото ни душа иска, стига да не завали де. А и много ми тежи количката и не ми се ще да я качвам и свалям по няколко пъти дневно.

# 279
  • София
Привет!
Я, кой имал рд  Grinning Честит рожден ден, Тедсън! Жива, здрава и обичана!

Ако не ме лъже паметта и Линка-буболинка беше от нашите, видях я в Календара, че и тя празнува днес - жива и здрава!   bouquet  bouquet  bouquet
Ние бяхме на мерки и теглилки и на първи Пентаксим. Вече е 6.800кг  Blush и 61см. И той, като батко си, качва много.  Rolling Eyes

# 280
Честит рожден ден на Тедсан!   bouquet Желая ти много здраве и сбъднати мечти Simple Smile
 newsm59 и на Линка-буболинка   bouquet
Шу, и ние ще сменяме колата, така че и на мен можеш да пишеш на лични.
Ивелина, бързо оздравяване.
И аз ще търся лятна шапка на Мария.
Вигантола ми стои на повивалника и не го забравям.
Хайде до по-късно, че ще се оправяме да излизаме след малко.

# 281
  • Там където има любов
Момичета извинете че ви нахълтвам така в темичката, но моля ви кажете има ли някое от вашите бебчета пъпна херния и какво правите по въпроса (ако има) Много ми е притеснено  newsm78

# 282
Бухта, малко със закъснение за ортопеда, ама сега сколасвам. Прегелда му крачетата, главичката и вратлето, много добре се развива детето, само дето е взел халтавите стави на майка си - пукат му крачетата понякога като го преобувам и докторът каза, че е наследствено Sad но пък можр и да го израсте и да не му прави проблеми. Другарят Живков е много мил и готин, обяснява добре и ме спечели с това, че ми препоръча като кърмя и започва лятото, да не му давам вигантол. Каза и че е против проходилките и на 7ия месец пак да се видим. И всичко много хубаво, само дето ми взе почти двойно на това дето очаквах - на рецепция ми казаха 30 лв, а накрая за прегледа, ехо-то и снимката - 54 лв. Та, да знаеш. А с Есме се чух тия дни, ама забравих да питам защо не влиза, но са си супер с малката.

# 283
...
Беба, шапката я купихме от Плевен, ще погледна следващия път като ходим как се казва магазина, за да видя дали го има тук Peace
...
Би ли казала, къде се намира магазина, че ще ходим тези дни и искам да взема и на моята бебка такава шапка.

# 284
  • София
Честит Рожден ден на Тедсан и Линка Бубулинка

Всичко най- желано и най- хубаво да ви се случва и много здраве и любов!!!

Общи условия

Активация на акаунт