В къщи МАРТенче расте,мама от от целувки ще го изяде!

• 12 281
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Алекс-мама не знам дали зависи от кг-те,но моята педка така каза  newsm78,аз не знаех че се прави почивка  ooooh!
Абе и аз се замислих,че може да не го държи както трябва Thinking,а и уж му пее,но по скоро вика,но проблемът идва от там,че той си мисли че така трябва и не търпи забележки  Rolling Eyes
вие в тези жеги спите ли на отворен прозорец , на мен ми е много топло, но се притеснявам за бебо
[/b]
Кремито,къде ти отиде линийката с принцеската
А защо се изписват тези млека,Фризопеп-досега не съм го чувала  newsm78Рила, за крустите крема на Мустела е вълшебен,на нас за 2 дни ни се махнаха,но аз много трудно го намерих Peace

# 256
Русана,не смея още да оставя прозореца отворен нощем.По-скоро разсъбличам повечко бебо да му е лекичко.А педито вика,че нарочно не казвали на родителите за почивката с вигантола,че и без това забравяли да го дават понякога,ако им кажели отивало целия месец без да го дават. Laughing
Да си призная много го забравям наистина. Embarassed

# 257
Русана, вече пробвахме всичко, но на него му е сухо и цялото лице и се бели, преди се белеше по цялото тяло, но откакто го мажем с лосиона се пооправи. Имаме леки съмнения (и педи) за атопичен дерматит Sad, но не изключвам и непоносимост към храничката. Затова сега разпитвам и ако тази последна мярка не подейства трябва да се юрваме по алерголози, кожни, по храненията и т.н.

И аз забравям за вигантола редовно  Embarassed

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 22:23 от Rila

# 258
 smile3521 не сте едниствени и аз редовно забравям,Алекс-мама правилно казва твоето педи  ooooh!
Рила дано му се оправи кожичката  Praynig
ох мойта душичка заспа на корема ми и сега никъде не мога да мръдна  Rolling Eyes,ама хайде дано спи бубата

# 259
Rila  и аз забравям,но не е фатално,особенно сега Peace

аз да ви се оплача,ние ставаме все по-зле с пъпчето,сега пъпа се прибра,но се наду целия и около него,сега и син и надут Cry почистих с лайка и ако до утре не се успокои ще ходим при доки,аз като й звънях да я питам да не би да е пъпна херния,тя отговори че е дал алергична реакция от лепенките newsm78 по точно от самото лепкаво?дано до утре се успокои иначе аз няма да се успокоя,горкото ми дете,толкова е кротко,не реве,ако ревне то е за няколко секунди,а вижте както му се случва,коликите не ни мъчат,какво да се прави,това може да е от докторите в болницата,защото наистина щипката му беше защипана доста нагоре,но нали знаете,няма осерат само майката я,нали и детето трябва да осерат,нямам думи от тези доктори в Търново!!!

дайте идея какво да подаря за бебче,в неделя прави 40 дена и сме канени на питка,доста неща може да му купя от които има нужда,но нещо не мога да го преценя,май най-добре да им дам парички и те да си изберат подарък Grinning

# 260
БОДЛИВКА 10х за линка Simple Smile))

за крустите, на6ето педи каза - мазане със зехтин 20тина мин преди банята - в4ера го мазахме и после с 4етка от естествен косъм - поизпадаха, днес пак го мазах, но след банята много рева и неможах да го среша, но определено има ефект Simple Smile

Rila мога да ти препоръ4ам моята дерматоложка (д-р люси попова, в токуда работи, много мила, професионалист и обръща много внимание, 4ас лесно се записва, но понякога се налг да се 4ака, понеже обръща пове4е внимание на пациентите от  раз4етеното 20мин. време на 4овек), страшно съм доволна, бебо също го водихме при нея, 4е има6е роблем с 1 бактерия и имаше направо язви4ки по дупето. сега е ок Simple Smile

лека нощт, направо се скапах днес, а и таткото ни се трупяса Simple Smile бебо хапна 100тина грама, изрязах му ноктите и спииии Simple Smile))))

# 261
Дърта мамймуна и mp3lp3 много ви благодаря за отговорите  bouquet
аз много съм се притеснила от тази новина днес, но какво да се прави, ще видим какво ще стане от тук натам, дано наистина продължа да взимам 90 % от заплатат ми до края на 1вата година Praynig
хайде лека нощ и до утре!

# 262
Уффф, най-после да изчета всичко... Grinning

Ние вчера си направихме първата слънчева баня - беше само по боди с къс ръкав и голи крачета без чорапки дори.Няколко минутки изкара така на слънце.Не мажа с нищо за сега.

Да си похваля доброто детенце - снощи заспа към 9.30 и откара до 6.30 сутринта! За ядене НЕ будя. И днес следобяд спа 3 часа в парка - временцето беше супер, противно на това, което прогнозираха  Mr. Green

На мен също днес ми преведоха някакви си 108 лв. от болничният  Crazy Не знам защо този последният ми го изплащат на части  Crazy Изобщо не мога да им хвана спатиите вече. Но според мен НОИ са си супер точни и коректни.Проблемите са от счетоводителите Аз поне съм се убедила в това в моя случай. Като съм се обаждала винаги са супер любезни и даже посл. път жената ми иска тел. и после ми се обади да каже какъв е проблемът. Бях ей така  Shocked

Какво друго...ми като забравих  Mr. Green Цикъл още нямам......Ааа, да се похваля, от петък ттръгвам на аеробика!!! Смях голям  Grinning Ама 2 от майките от тайфата ме запалиха, а и ми е близко, та ще пробвам, 3 пъти седмично по 1 час сутрин. Че съм такова прасе станала...не мога да се гледам вече. Дали обаче няма да ми намалее кърмата, а?

И май хванах цаката как София да не ми реве след баня - кърмя я като се приберем от разходка, към 8 и нещо, после изчаквам малко/около половин час/ и после се къпем.След това пак и давам да суче.Е няма такова спокойствие вече 2-ра вечер  Grinning

А Вигантола и аз го забравям редовно.Иначе давам по 2 капки направо от шишето в устата.

От няколко дена вече спим на отворен прозорец.Е, не целият, а само фортачката.

Росита-та, къде се загуби?!?И в парка вече не те виждам? Дано всичко да е наред при вас!

Хайде лека нощ от нас!

Добро настроение, изчисти си кутията с ЛС  Grinning

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 23:58 от *Nikita*

# 263
Добро утро  Hug
Tedsan Честит Рожден Ден!!! Жива и здрава и много щастлива!!!

За спането и на мен ми е много топло  Whistling Ама и мен ме е страх да отварям прозореца при бебо, така че, отварям широко балконската врата на кухнята, и така се проветряваме и ние  Peace

# 264
  • София
Добро утро и от нас!
И аз честичко забравям Вигантола....Отивам да се срамувам в ъгъла....

Тедсан, Честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам. Нека сполуката и късметът винаги да са с теб.

# 265
Tая сутрин съм от раннобудните, още от 5,30 го чакам Алек да се събуди Grinning Сега се храним вече. Ако знаете как беше се обърнал да спи-перпендикулярно на леглото, добре, че в чувалче го бях облекла, че иначе нямаше да е завит.

Ние от вчера сме в София, биха му Пентаксима, така жално изплака милото Sad Едва го  успокоих. Вечерта беше спокоен, но след последното хранене много плака, явно го болеше, а така му се спеше, нямаше температура. Та му дадох една дозичка Панадол и след около половин час сънят успя да надделее като продължаваше още известно време да помрънква насън.
Иначе официално Алек вече е 5,050 кг. и е 57 см. - качил е от последния път 1,550 и от раждането е пораснал със 7 см newsm44. Педиатърката се шашна, още повече като разбра, че само на последното ядене дохранвам, ококори ей такива очи Shocked Каза, че много добре се развива, като го сложи по корем, каза, че даже вече се мъчи да пълзи  Rolling Eyes, нищо, че все още не му е съвсем стабилна главичката.

Беба, шапката я купихме от Плевен, ще погледна следващия път като ходим как се казва магазина, за да видя дали го има тук Peace

Вигантола не забравяме да го даваме, благодарение на нашия тати, той е много стриктен Grinning

За сега ще дойдем със сигурност утре, много се радвам, че ще ви видим Hug Относно национална среща другата година - и аз съм за Peace

Честити рожденни дни на патерица на всички, които съм пропуснала да поздравя - Елвинг, Шуши, синчето на Мънки, мъжлето на Нагаина - много щастие ви желая. Дано да не съм пропуснала някой Peace
ЧРД на Тедсан - сбъдване на всички мечти ти желая Hug

Другата седмица сме канени на 2 абитюриентски бала на 2 породени сестрички, та съм в чуденка какво да им купим, пък и подаръче на братчето им трябва да вземем (то се роди 10тина дена след Алек) - много харчове Rolling Eyes

И сега едно въпросче, странично от нашите темички - другата седмица с мъжлето имаме годишнина от сватбата. Много ни се иска някъде да отидем за няколко дни и снощи до късно си търсихме нещо подходящо за женени с деца Sunglasses, но май нищо не хасресахме. Ще се радвам, ако ми дадете идеи къде можем да отидем (имам предвид място, където сте ходили, някое хотелче), като предпочитаме да е някъде в планина

Хайде, хубав и слънчев ден ви желая Hug

# 266
Добро утро и от нас.............мале колко сте активни Едно голямо браво. Ние с баткото сме на тема матури тази седмица и е голям стрес за него за мен, ама не остана.
Ние от две нощи вече спим да ни се начуди човек newsm44. Смених фризовом с Аптамил, и като че ли по лесно акаме вече Embarassed, ама пак не яде колкото трябва стигаме най - много до 90 гр. и край. В Плевен е много гадно времето, надявам се днес да се пооправи та да се разходим навън. За националната среща и аз съм ЗА.

newsm59 Честит рожден ден Тедсън.............
и на патерица на всички мамита.

# 267
здравейте,
ЧРД на Тедсън!

Аз съм  smile3511 smile3507
Вчера дребното спа до 22ч и едвам я събудихме, следваше баня и папане до 23ч. После докато оправя и се изкъпя и аз и то никое време станало.
Елия се разбуди към 4ч, пийна чайче, но не и се спеше и се гушкахме до 5 и 30ч. После пак папка и заспа. Мама и също Rolling Eyes Но и аз и тя се събудихме в 8ч и сега аз пия кафе, тя седи в "тресачката" (музикалното легло на Чиполино) и си говори ме.
Я да питам нещо- какво мислите за люлките? Аз мисля да и взема такава, ставали и за стол за хранене.

След малко ще звъня на Васида и Животинче та да излезем малко.

Хайде лек и усмихнат ден!!!

# 268
Добро утро и от нас!

И ние тази нощ заспахме в 11 и се събудихме в 8. И аз гледам ей така  Shocked Досега не го е правила този номер. Все има някакво дребно промрънкване към 3-4 часа и и давам малко да суче, та се успи до 7-8.

Днес ще ходим на голям пазар, ако на мама са и превели парички от НОИ. Аз до сега оплаквания нямам - точни са. На нас ни плащат заплати на 26-27 и до 29 всеки месец са ми внесени болничните в НОИ, та най-късно до към 10-12 парите са ми в картата.

Я, и аз да питам Мънки - След като попълних онази прословута декларация с дългото име и от личен състав при нас всичко е наред с подаването и - дали няма да ми забавят плащанията вече след болничните, т.е. майчинството?

И да не забравя - Честит Рожден Ден на Tedsan!!! Много здраве, късмет и усмихнати дни...

# 269
Честит рожден ден, Тедсън   bouquet Да си жива и здрава и много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт