LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 004
  • 961
  •   1
Отговори
# 585
по скоро е за човек носещ 40/42 по френската номерация

# 586

Аз си я купих скоро от една позната, на която й беше голяма. Стахотна е. Отговаря си на номера. Няма да съжаляваш. Wink

# 587
момичета, имам от кожухчеот от 5 евро, р-р 168 в бежаво излишно, ако някой го иска - на ЛС!
ето снимки пак:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=11870619
Дали би станало на човек ,който носи 46 или 48 понеже нямам точнте размери на човека,а знам че този номер носи

аз го взех за майка, която носи 46 и й е тясно в бюста с ГО 105 см. едва ли ще стане.

и да напиша, че вече е продадено  hahaha

# 588
  • Абсурдистан
Да ви питам
всичките ми поръчки са в статус a domicile,

но на едната стои следния надпис
     Ma commande du A LA LIVRAISON  

а на всички останали:
     Ma commande du  CARTE BANCAIRE  

В отказани нямам нищо.
Означава ли, че имам проблем с тази поръчка

# 589
Да ви питам

а на всички останали:

В отказани нямам нищо.

Най-вероятно няма да дойде! И аз имам такава и то защото ми е за сума под 10Е.

# 590
  • Варна
разменям тази блузка 36 номер, за 34ти, че ми е широка

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 18:05 от milica_g

# 591
Моля за отзиви за тези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8746915& … ue&ksource=-1 , пусках преводача, обаче не разбирам дали са ест. кожа. Виждам, че са умалени, но това дали значи +1 номер, както по принцип взимаме балеринките и някои модели маратонки? Благодаря предварително.
Пише, че са ест.кожа и отвън и отвътре!

# 592

Аз си я купих скоро от една позната, на която й беше голяма. Стахотна е. Отговаря си на номера. Няма да съжаляваш. Wink

Хубава е, да! И аз е имам. КОпринена е, но при прането изпуска боя. И незнам, аз ли съм напълняла, но ми се струва, че +1 стои по-добре от точния размер. Peace

# 593
  • Абсурдистан
Да ви питам

а на всички останали:

В отказани нямам нищо.

Най-вероятно няма да дойде! И аз имам такава и то защото ми е за сума под 10Е.
А пари от картата взели ли са ти?

# 594
  Гери незнам на мен още не са ми взели!

# 595
а ако с доставката поръчката е 10Е, има ли вероятност да я откажат? до колкото разбрах, проблемът е в банките и не би трябвало  Rolling Eyes или и от ларедута отказват малки поръчки?

# 596
а ако с доставката поръчката е 10Е, има ли вероятност да я откажат? до колкото разбрах, проблемът е в банките и не би трябвало  Rolling Eyes или и от ларедута отказват малки поръчки?

Имам такава общо за 10,09Е и си я получих в понеделник!

# 597
Горещо препоръчвам и това яке То също е унисекс, въпреки, че е в момичешкия сектор сега. Много е топличко, красиво и удобно, а и сега цената му е невероятна Shocked

# 598

разменям тази блузка 38 номер, за 36ти, че ми е широка

Ако може линк  bouquet

# 599
Привет от мен !

Да дам отчет за получени поръчки една от 24/04 и две от 25/05 доволна съм от нещата и давам и моя глас за кожухчетата много са готини направо съм очарована и подаръка с купичките е страшен късият тренч ми хареса ,но вместо 38/40 са ми пратили 42/44 и ми е голям та днес пуснах поръчка пак с малкият номер и дано сега пристигне тои .
Ето и реални снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308108&pid=12271497

Бърборанче, ако не си пуснала поръчката - предлагам ти размяна - аз днес получих 38-40, но ме стяга в рамената, явно съм за по-големия номер... а толкова ми хареса... Cry
И една молба към всички, които са връщали дефектен артикул - прочетох насоките от 1 стр., получих и отговор от французите, но друго си е някой, който е минал процедурата да ме упъти  Praynig
къде се поставя фактурата (ще връщам обувки) в кутията или в плика с който ще я пращам, разписката от пощата отделно с писмо или тя в пакета... за колко време връщат парите - ето такива нещица... предлагам на лични, за да не товарим темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт