LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 065
  • 961
  •   1
Отговори
# 675
Isa76 Плаща се с Виза или Виза електрон  :peace

Моята е виза електрон, но на ОББ и се оказа, че не става. Затова питам на от коя банка е най-добре да си извадя?

# 676
  • Все на втория етаж
Никой ли не е взимал от тези обувчици?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8104018& … ue&ksource=-1

Май ще се откажа от тях тогава. Търсих в сайта на Вени05, но отзиви за тях не намерих.

# 677
  • последна надежда
Моята е Виза електрон на Райфайзен, знам че и с тази на ЦКБ става

# 678
  • близо до морето
Isa76 Плаща се с Виза или Виза електрон  :peace

Моята е виза електрон, но на ОББ и се оказа, че не става. Затова питам на от коя банка е най-добре да си извадя?
Можеш да си извадиш MasterCard на ОББ с нея става. Също и Виза Електрон на Пиреус е добре защото разрешават плащания под 10Е .

# 679
аз лащам с виза електрон на цкб,дебитна Peace

клавиатурата нещо дава фира,не ми излизат някои букви Close

# 680
  • Пловдив
мъничък спам:
Моля момичетата от Пловдив да ми помогнат:
Колетно гише/ще изпращам/ в Централна поща до колко работят вечер и имат ли обедна почивка на обяд/т.е. затварят ли на обяд/???????
Благодаря много!

На обяд не затварят
Вечер са до 18.30-19 ч.  Peace

# 681
Подходящи са всички карти Виза Електрон, с изключение на ОББ, защото само ОББ няма нужното споразумение с БОРИКА, или с когото там трябва.

Все пак, ако ще си изкарваш тепърва карта (без В.Е. на ОББ, разбира се), можеш да попиташ изрично дали има на гърба такъв секюрити-код, и дали става за международни разплащания!

Аз имам Виза (кредитна е, не е Електрон) на Пиреос и ми отказаха поръчка за 9,82 Е около 3 седмици след блокирането на парите (голямо чакане падна). Според ЛаРедут - заради банката, от банката пък нищо не знаят. Възможно е това отказване да става автоматично, без служителите на банката дори да разберат за това.

# 682
тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5318424& … ue&ksource=-1
някой да каже струват ли си....да направя един комплект на малкия

Голяма част от чаршафите им са хубави. Аз лично съм много доволна.
Но бих изчакала още месец и нещо до голямото намаление, когато вероятно ще са 2 пъти по-евтини.
  Аз си взех чаршаф с ластик, не съм доволна. Като го изпрах се сви,  а и  боядисва дори като е сух.

# 683
  • близо до морето
Подходящи са всички карти Виза Електрон, с изключение на ОББ, защото само ОББ няма нужното споразумение с БОРИКА, или с когото там трябва.

Все пак, ако ще си изкарваш тепърва карта (без В.Е. на ОББ, разбира се), можеш да попиташ изрично дали има на гърба такъв секюрити-код, и дали става за международни разплащания!

Аз имам Виза (кредитна е, не е Електрон) на Пиреос и ми отказаха поръчка за 9,82 Е около 3 седмици след блокирането на парите (голямо чакане падна). Според ЛаРедут - заради банката, от банката пък нищо не знаят. Възможно е това отказване да става автоматично, без служителите на банката дори да разберат за това.
Moже да има значение дали е дебитна или кредитна Виза Електрон към Пиреус. Мойта е дебитна и последно изпратената ми поръчка е за 4.50Е. newsm78

# 684
някой ако е поръчвал това може ли да даде размери и да каже дали си заслужава
http://www.laredoute.fr/vente-robe-2two.aspx?productid=324153727 … &numberpage=5

# 685
Моята карта е кредитна  ВИЗА на Булбанк. Нямала съм проблеми до сега.

# 686
  • Бургас
Да се отчета с малка поръчка от 25.04 за поща, доволна съм от всичко.
Това за мъжо, много хубаво трико, размер 180 му залепна-от мъжката носи L:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-active-wear-teens.aspx?pro … &numberpage=2
Пингвинските чаршафи, много са сладурски. КалъФчица но оражеви точки за БД и подарък сахаринчето.
В очакване съм на поръчка от 13.05.

А сега моля да оразмерите една колежка, за което благодаря предварително   bouquet .
ГО - 110
Т - 92
Х - 110
Какъв размер сако, сахарин или въобще нещо връхно трябва да се поръча?
Панталон и тениски ??? размер

# 687
Само за сравнение моите са 106/98/122 и сакетата-подаръци ги взимах 46/48- добре са ми. За надолу 48/50.

# 688
Бихте ли ми казали с каква карта е по-добре да се плаща, с кредитна или дебитна и изобщо може ли с дебитна? От коя банка е най-добре да си извадя карта?

Виж тук .

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365325.0

# 689
Подходящи са всички карти Виза Електрон, с изключение на ОББ
......
Moже да има значение дали е дебитна или кредитна Виза Електрон към Пиреус. Мойта е дебитна и последно изпратената ми поръчка е за 4.50Е. newsm78

Дааа,
аз плащам с дебитна VISA electron от Пощенска. До скоро нямах проблем с поръчки под 10Е. Последните 2 месеца имам няколко отказани поръчки! Спуках ги от писма!!! Twisted Evil Поне 30-тина им написах!!! Почват с обяснения от рода: кода е некоректно използуван, пращам офертата (лично получена), ами, да, всичко е ОК, но няма пари в картата..., те са ми блокирали сумата , но не са я изтеглили..., пиша пак... , ми, то кода изтекъл...ми искайте банката да ги отблокира.. пиша, че пари по сметката няма да внеса  Naughty и да си изтеглят от блокираните суми.... и така месец и половина...
Резултат: сами се оплетоха и ми отблокираха всички пари и забравиха да си изтеглят парите за една поръчка, която междувременно получих и им писах да си дръпнат парите за нея 2 пъти, но...
И двете ми поръчки с термочантата бяха отказани! В едната бях използв. ваучер от 20Е от поканите... и съответно писах 5 писма да ми възстановят правото да го ползувам!
Мисля, че проблем с поръчките под 10Е има от страна на французите и то отскоро.. !!!
Моите лични заключения: отказаните поръчки под 10Е са и с БД!!!! Получавала съм само такива, които имат доставка (напр. раничките NIKE)!!!!!
Ако някой е обърнал внимание на това, нека сподели!

п.п.: Вече съм спец по писмата! Ако имате нужда - насреща съм да помагам... Joy

Общи условия

Активация на акаунт