LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 881
  • 961
  •   1
Отговори
# 75
купувам на мъжът ми от тук блузи 2ХL ,  а от тази кой номер да му поръчам - не ми е ясна номерацята :   90 - 92 на коко отговаря ?  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-tunisien-taillissime.a … &numberpage=7

# 76
........
Хайде бързо мацката от вчерашното предаване по TV2- "Размяна на съпруги",която беше от Ловеч бързо да си каже коя е защото я разконспирирах че е фенка на ларедута  Mr. Green

Тази мацка е модератор в клуб биберон. И там има ларедутска тема, но е много слаба, не е като тук Wink

# 77
Момичета, имам молба за оразмеряване на една приятелка за конкретни артикули. Тя си мисли, че е за 40. Има вече едно долнище на Адидас, което е 40 по френската!

97-85-98

Това панталонче в черно и тази блузка в зелено.

Ако някой ги има, може и на лични да ми отговори!
Благодаря!

# 78
купувам на мъжът ми от тук блузи 2ХL ,  а от тази кой номер да му поръчам - не ми е ясна номерацята :   90 - 92 на коко отговаря ?  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-tunisien-taillissime.a … &numberpage=7

Ако не се лъжа XXL отговаря на 58/60. А 90-92 вероятно отговаря на 11-12XL Mr. Green Аз така се минах с едни къси гащи - поръчах най-големия размер, май беше около 90 някъде и дори не става на съседа, който е около 200 кг Joy. Нека кажат и другите момичета, но мисля, че 90-92 ще става за палатка Wink

# 79
  • София-Младост
купувам на мъжът ми от тук блузи 2ХL ,  а от тази кой номер да му поръчам - не ми е ясна номерацята :   90 - 92 на коко отговаря ?  Praynig
На 10XL като гледам таблицата... Виж  ориентир Guide des tailles , точно под падащото меню с номерацията.
2XL е 58/60 за тях.

# 80
  • близо до морето
Благодаря vata6ka  и Слънчогледка !   bouquet

# 81
И аз се присъединявам към въпроса на Ала-Бала за роклята. Аз нося 40, но в талията ми е тесен този номер, но пък на всякъде другаде ми е ок, чудя се от тази рокля кой размер да взема.
neliana моля те когато имаш време да дадеш размери най-вече талията ме интересува.

# 82
Размери ще дам по-късно,че сега съм на работа.За първи път вземам рокля от там и си улучих размера.Самата рокля се разкроява от бюста надолу и талията и е широка(поне на мен ми скрива коремчето:)

# 83

И както вече много пъти е писано - с 1 карта плащаш най-много на 2 акаунта.
                                                           на 1 акаунт плащаш най-много с 2 карти.   

Аз преди да го разбера това съм плащала от моя акаунт с три карти и засега нямам проблем.  Praynig

# 84
Много бързо минавам да ви кажа, че си взех два колета от митница Пловдив от 23 и 27 април. Една торбичка от пощата от 28 април.
В колета от 27 април бях поръчала походните столчета, който дойдоха отделно от дрехите. Дрешките ги няма. Столчетата са много малки. Дават ги с височина 45см, но явно са има предвид цялата височина от земята до края на облегалката. Идеални са да се чекнат дечурлигата.
Оплакване - на поръчката от 23 април ми няма фактурата, но го забелязах чак в нас. Пратих мъжо и от неговия телефон говорих с една женичка в митницата, тя каза, че не е и при тях. В София режели долната част, която оставала в архива на митниците. Както и да е. Момичета гледайте си за фактурите. А може и само аз да съм патката.
Предупреждение - като е каръшки деня, такъв си и остана. Мъжо го глобили 15 лв защото е спрял пред митницата. Имало вече знак . Винамие!!!! Пред митница Пловдив не паркирайте!/поне за мен беше ново/.
И да попитам. В тази, в който бяха столовете имаше дрешки, който са по-малко от 2кг. Значи ли, че като са отделно ще дойдат на пощата?
И да кажа, че са зачели желанието ми получателя да е друг. Различно име и различен адрес.

# 85
Момичета, извинете ме за мързела, че не проверявам назад в темите, но бихте ли ми казали за кога бяха планувани следващите големи намаления в ларедут?

# 86
Момичета, извинете ме за мързела, че не проверявам назад в темите, но бихте ли ми казали за кога бяха планувани следващите големи намаления в ларедут?

От утре ще има 60% намаление!

# 87
Леле тази пола от кога я дебна, ако някой се интересува - пак са я пуснали
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4739272& … ue&ksource=-1

# 88
dessya и Ала-Бала благодаря ви за отговорите   bouquet

# 89
Мацки здравейте,имам следния проблем ThinkingИскам да върна нещо,но ми няма долната част от фактурата,четох че точно там се пише и т.н,но я няма,отрязана е и сага не знам как да процидирам.....Май няма да мога да върна артикула а Crossing ArmsАко някой е имал такъв или подобен проблем,моля да ми помогне Praynig
Алекс   bouquet

бейлис,имам балеринките за които питаш,от миналата година,отговарят си,37 н 23,5см е стелката

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 15:16 от zori8

Общи условия

Активация на акаунт