LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 147
  • 961
  •   1
Отговори
# 285
много ти благодаря, Vanina nina  bouquet

# 286
  • София

с чашка В има само 2 номера 38 и 40. би трябвало да си 40В
иначе от чашка С има и 42 р-р, може би по тялото ще ти е добре, но чашката ще ти дойде голяма
Много благодаря за изчерпателния отговор Hug  Ще го поръчам пък после ще видим Laughing
[/quote]

mamast, Виж това(попитай Беболина тя си е поръчала този бански)
Да се похваля с две поръчки за поща от 28-ми април.
цък

# 287
  • София
Имам нужда от помощ за чаршафи...
Харесала съм едни, но за долния(с ластик) размера е 140 на 190 - пише за 2персона.
Чудя се дали ще стане за разтегателен диван (мисля че на бг това се води персон и половина)... от тези, при които се вади едно като походно сгъваемо легло .... мисля, че е с тези размери(140*190 или 200), но не съм сигурна (не е при мен дивана)...

# 288
Да се похваля с две поръчки за поща от 28-ми април.
цък

Може ли линк към бялата блу … 79;ка
Благодаря.

# 289
Момичета  кога ти пращат чека или там каквото се води  при покана на приятел?

# 290
  • sofia
west_end , заповядай
mamast, не рискувай с по-голяма чашка, че ще виси грозно. Аз си взех точният размер и ми е тамън с два сантиметра аванс...
Desem, мисля, че разтегателните са 140 на 190. Той трябва да стане  на матрака, дюшека или каквото там имаш.

# 291
  • София
Беболина, благодаря...Да, има дунапренен дюшек върху металната конструкция

# 292

5Е-почти веднага след като си го поканила.20Е-след като си изхарчи бонуса от 10Е приятеля

# 293

5Е-почти веднага след като си го поканила.20Е-след като си изхарчи бонуса от 10Е приятеля

Аз го поканих но нищо направи си регистращия още днес на обяд, и то къде трябва да пише кода ако съм го получила?

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 20:55 от ar4ito

# 294
след като изхарчи бонуса или след като направи поръчка? вече се обърках  Rolling Eyes

а  това поръчвал ли го е някой? да не е дебело за лятото?
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-bebe-garcon-active-wear.as … &numberpage=1

# 295
  • Canada
Здравейте, писах писмо до Ла редут за да им върна едни артикули. Но още не са ми отговорили на мейла. Може ли да ме ориентирате след колко време горе-долу отговарят? newsm78

# 296
момичета за мъжо кой размер трябва да поръчам от това талия 96 ханш 110
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-la-redoute-essentiel.aspx? … &numberpage=1
в на вени сайта има за 38 размер само

# 297
  • Пловдив
karelia79, автоматичният отговор идва почти веднага, а същинският до няколко дни. Ако днес не получиш автоматичен отговор, утре им пиши пак, като задължително попълниш полето "относно".   Peace

# 298
Момичета,моля за помощ
Пратих на обяд 1 поръчка
Сега искам да направя друга ,но ми приема само един артикул
Втория го приема в чантата,а после го вади
Неразбирам защо???

# 299
Момичета, имам следния проблем - преди като сложа нещо в кошницата и си стои там и след като изляза от сайта, а сега всеки път като влезна ми е празна кошницата  и трябва от начало да почвам Shocked при вас така ли е??? аз ли нещо съм си променила настойките   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт