LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 035
  • 961
  •   1
Отговори
# 465
  • В La Redoute и по света
Unicorn     жилетката кой р-р е и дали е еластична?
Жилетката е 38, еластична е, като изключим на талията. Ако ханша ти е по-широк, има опасност да не можеш да я закопчаеш. Мога по-късно да ти дам р-ра на най-долната част, за да прецениш.

# 466
Да попитам бебешките номера отговарят ли? Дъщеря ми е 84 см и в кошницата съм добавила номер 86, ще и стане нали?

# 467
Да попитам бебешките номера отговарят ли? Дъщеря ми е 84 см и в кошницата съм добавила номер 86, ще и стане нали?
Не, умалени са, моята е 74-76 и и стават 81-86, зависи от моделите. Така че, поне 1 номер по-големи.

# 468

Не, умалени са, моята е 74-76 и и стават 81-86, зависи от моделите. Така че, поне 1 номер по-големи.
Добре че попитах  Simple Smile. Ще сложа значи 92. Мерси много.  bouquet

# 469
Момичета тези дали си отговарят на номера

Да, отговарят си. Имам същите, 39 номер, аз по принцип си нося 39. Направо ми заспаха на крака  Peace

# 470
  • sofia

Тези да ги похваля и да кажа, че трябва да си взимат един номер по-голям
Много са сладки и удобни,но за широк крак да знаете,че няма да са добре,модела е такъв

# 471
  • София

Я попитай за каквото искаш конкретно. Моята хубавица е 86 и повечето панталони 86 са и все още големи, а за 94 да не говорим. Някой тениски 86 и стават, но повече все още са големи  ooooh!

# 472
# 473

Я попитай за каквото искаш конкретно. Моята хубавица е 86 и повечето панталони 86 са и все още големи, а за 94 да не говорим. Някой тениски 86 и стават, но повече все още са големи  ooooh!
Явно това, което аз до сега съм поръчвала е било все по-умалено. Блузите 81 са и точно, а тя е на година и 2 месеца, към 75 см, и е от слабичките, няма 8 кила още. Потниците, които по-горе съм пуснала са 86 и са почти точни.
Панталоните, които до сега съм взимала и клинчетата са 74 и са и на дължина точно, но в кръста са по-широки.

@ceciii - Панталоните ако са за сезона, можеш да вземеш 86 според мен.
Туниката я имам, мога да ти дам размери за 81. И тя и е точна.
Потниците и блузата не съм ги поръчвала, конкретно тези, така че някой друг ако може да каже мнение.

Всъщност, всяко дете е различно, но определено размерите на повечето неща са умалени.
Изключвам няколко полички, които за 81 и 86, разлика нямат в големината и вероятно догодина може би ще й стават. Просто са огромни.

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 21:41 от Unicorn

# 474

Явно това, което аз до сега съм поръчвала е било все по-умалено. Блузите 81 са и точно, а тя е на година и 2 месеца, към 75 см, и е от слабичките, няма 8 кила още. Потниците, които по-горе съм пуснала са 86 и са почти точни.
Панталоните, които до сега съм взимала и клинчетата са 74 и са и на дължина точно, но в кръста са по-широки.
Според мен всичко е индивидуално ,но и при мен повечето неща са и големи .

# 475
при изгубена поръчка нали пращат една бланка за попълване - някой може ли да ми помогне какво се пише във втория ограден правоъгълник je certifie n`avoir pas recu les articles reclames ?
преводача ми изкарва някакви пълни дивотии
трябва да зачеркна едно от квадратчетата, доколкото схващам, но за какво точно иде реч  Praynig

ей това ме интересува по-точно
commande passee le
-demandee en contre-remboursement
- demandee en paiement confiance
-demandee sur compte kangourou
-accompagnee d`un paiement de............ euros dont je vous joins le justificatif

# 476
Малко се обърках  Rolling Eyes. Умалени ли са дрешките на бебчетата или не?

# 477
  • Пловдив
ceciii, не може да се каже за всички дрехи, че са уголемени или умалени. За потничетата , които си показала, мога да кажа, че са малко умалени. Туниката според мен си отговаря. Ако искаш размери, мога да ти дам за тези неща.  Peace

# 478
ceciii, не може да се каже за всички дрехи, че са уголемени или умалени. За потничетата , които си показала, мога да кажа, че са малко умалени. Туниката според мен си отговаря. Ако искаш размери, мога да ти дам за тези неща.  Peace
Ще е супер  Hug

# 479
  • София
Тези http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-debardeurs.aspx?productid … &numberpage=1 са умалени. Има само 86 и 102. Ние имаме от миналото лято 86 - няма да стават за сегашното. 102 ще са и широки, но могат да се носят като по-дълги, а догодина ще се доизносват.
Туниката може да вземеш 94 и да я носи като рокля, а догодина или наесен като туника. И според мен си отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт