LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 071
  • 961
  •   1
Отговори
# 450
  • Все на втория етаж
комплект от 2 хавлии, това са им размерите
 50 x 100, gant 15 x 21 cm.

не е халат за баня, ако това имаш предвид Peace

Не, не халат за баня. Ами си мисля кърпа, която явно е 15 на 21 и хавлия 50 на 100 см. Така ли? На снимката се виждат 3 , но май ставам нахална...

# 451
Днес си взех поръчка от 28.04. Тази рокля 38/40 ми е голяма. Заменям я за 34/36 или я продавам, за колкото съм я взела.

# 452
Момичета тези дали си отговарят на номера

Аз си бях поръчала от тях 38-ми номер мислейки че ще ми станат (нося 37-ми),но са ми големи,значи си отговарят съдейки по тази логика.(някой ми беше казал да поръчвам обувките с номер по-големи).
И сега се чудя какво да ги правя!

# 453

Не, не халат за баня. Ами си мисля кърпа, която явно е 15 на 21 и хавлия 50 на 100 см. Така ли? На снимката се виждат 3 , но май ставам нахална...

Според мен са 2 хавлии 50 на 100 см и тривка за баня, която е 15 на 20 см.  Peace

# 454
  • София
Писах нещо, ама съм сбъркала  Embarassed

# 455
caprice,благодаря тиняма нужда от размери,защото така или иначе,се надявам да и стане за есента и поне началото на зимата,защото сега е раз.81 от ларедута,но имаше и едни полца 86.то за тея пари и за подарък става,ако на нея не и стане.

# 456
Мацки бях си сложила в кошницата едно дънково болеро,струваше 7.60 Е,но днес като си влязох в акаунта го нямаше в кошницата... Sad Ако случайно ми дадете линк,ще се радвам много... Praynig

Сигурно за това става въпрос http://www.laredoute.fr/vente-bolero.aspx?productid=324115395&am … 1&prodcolor=1
Точно това  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquetМного благодаря!!!

# 457

Според мен са 2 хавлии 50 на 100 см и тривка за баня, която е 15 на 20 см.  Peace

това са 1 хавлия с р-ри 50х100 см и тривка за баня с р-р 15х20 см
пише, че може да се бродират до 25 символа. доставка се удължава с до 15 дни. не подлежат на смяна или връщане  Peace

# 458
Алекс, може ли да помоля за снимка на роклята и р-ри на 38/40, че се чудя дали ще се наместя  Joy

# 459
Алекс, може ли да помоля за снимка на роклята и р-ри на 38/40, че се чудя дали ще се наместя  Joy

Със снимката няма да се справя, че нямам фотоапарат в момента.
А за размерите,
надгръдна обиколка /по черното/: 40 см
гръдна обиколка: 47 см и се разтяга, защото има набор отпред
ханш: 52 см
дължина без презрамките: 79 см

# 460
  • В La Redoute и по света

Със снимката няма да се справя, че нямам фотоапарат в момента.
А за размерите,
надгръдна обиколка /по черното/: 40 см
гръдна обиколка: 47 см и се разтяга, защото има набор отпред
ханш: 52 см
дължина без презрамките: 79 см
А прозира ли роклята? Материята добра ли е? Става ли за навън, или само за домашна може да се носи?

# 461
Прозира, но не много. Памучна е, от трико е.

# 462
  • В La Redoute и по света
Сега и аз да се похваля с новите пратки.
Всичките ризи са много: тази - спортна, р-р XXL, само че друг десен, който вече е свършил или не намирам, тази е р-р 41/42, на soft gray една розова, която не намирам, но е страхотна материя, като я снимам ще я пратя.
За мен тази жилетка , много ми хареса.
За малката няколко потника и блузки, панталонки и комплект пола с блуза (но със синята пола).
Детските са р-р 86, ако на някой му трябват да каже.
Ще ги снимам довечера и ще ги пусна всички неща реални.
Благодаря Алекс1

# 463
Unicorn     жилетката кой р-р е и дали е еластична?

# 464
  • София
Момичета, влюбих се в този бански http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?prod … &numberpage=1 , но няма моят номер, ако някоя има 36ти или 38ми ще се радвам да ми го продаде  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт