LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 079
  • 961
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Току що взех поръчка от 28.04 за поща с този бански. Много симпатичен цвят е кораловото, но горнщето е доста миниатюрно в сравнение с долнището. С повечко подръпване ми скрива зърната, но не трябва да дишам дълбоко, за да не изстрелям някоя мидичка  Laughing

# 436
нещо и на мен ми прави впечатление, че масово при банските горниците са доста по-малки от долниците. аз имам един 38 р-р и един 40 р-р, долниците са добре, но горниците са ужасно умалени  Tired

# 437
caprice,якето как е като размер-уголемено или точно,че аз поръчах 86,а тя сега е толкова висока?
http://www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?pro … &numberpage=1
ами за съжаление не мога да ти кажа, понеже сина ни е на 9 месеца в момента и е 72см, а якето го взех по- голямо, за да му е добре зимата. в момента носи дрехи 81размер от редут-а, че е върви по- едричък. мога да измеря и да ти дам размери на якето, ако искаш. Simple Smile

# 438
  • Burgas
И аз съм забелязала това за банските аз имам 34 номер долницата ми е точно,а горнището ми стяга и сплесква бюста.

# 439
може би затова се продават освен комплекти от 2 части и такива бански, които можеш сам са си комбинираш newsm78

# 440
Здравейте!Някой да има впечатление от тази пижама
 http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe.aspx?productid=3241169 … page=1#DescDetail
малко изкуствена ще да е май.
А за тази блузка ме интересува мнение и на тази марка отговарят ли си номерациите, в смисъл да не са уголемени или умалени?
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-femme-acti … page=1#DescDetail
Благодаря!

# 441
  • Burgas
Да по добре по отделно ако например носиш 34,долнището да е 34 а горнището 36 поне аз така мисля.

# 442
  • Пловдив
Ние сме 86 см, размер 102 на рокличката сигурно ще е голяма, а малките размери свършиха.Затова идеята ми беше да ползвам туника 102 за рокличка.

Ето размери на 102 : дължина 39см ширина под мишниците 28см
Ето и на 108 : дължина 44см, ширина под мишниците 30см
Става въпрос за топа/ или туниката/.  Peace

# 443
  • близо до морето
Shelii   bouquet

Аз тайно се надявах да са +1, защото и аз съм 39, но го няма Sad
Мисля,че в твоя албум бях видяла други маратонки на Пума, които ми харесаха повече, но не ги открих, би ли дала линк към тях, ако ги има още Embarassed
Наистина тези които поръчах на майка ми, са страхотни много по- хубави от тези които са за мен(поне аз така мисля), забравих да ги снимам и ги изпратих извън България, но и тя много ги хареса. Тези които са във албума се изчерпаха по време на великденското намаление, аз ги бях поръчала преди това. Ако искаш следи дали няма да пуснат от твоя номер.

# 444
Момичета исках да си направя плащане на поръчка,но нещо не ми я прие (не разбрах защо). И след като се опитах да платя отново не ми разрешава с друга освен с Америкън Експрес карта.(нямам такава). Знаете ли защо може да се е получило така?Блокирана ми е картата ли? И ако да защо така правят?

# 445
  • Пловдив
Излез от акаунта си и влез отново.  Peace

# 446
  • Все на втория етаж
Да попитам, за това:

http://www.laredoute.fr/vente-serviette-personnalisee-gant-epong … &numberpage=1

Кърпа и хавлия ли е? И името ли може да си напишеш на мястото за размера?

Някой поръчвал ли е такива?

# 447
комплект от 2 хавлии, това са им размерите
 50 x 100, gant 15 x 21 cm.

не е халат за баня, ако това имаш предвид Peace

# 448
Моля за помощ, сега получих това писмо което гласи:

Nous vous informons que nous n'avons pu valider votre commande car nous n'avons pas obtenu l'autorisation de transaction pour cet achat.

Превеждам си го на преводачката обаче не мога да разбера дали въобще са я приели поръчката а са ми изтеглени пари от картата.
Ако някой е получавал подпбно писмо , нека ми разясни за какво точно става дума
Благодаря

# 449
Момичета тези дали си отговарят на номера

Общи условия

Активация на акаунт