LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 960
  • 961
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Наскоро четох доста добри отзиви за тази блуза:

Само че сега посмъртно не мога да се сетя от кого-питането ми е дали си отговаря на номера, че една приятелка иска да я поръчам тази вечер  Praynig

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 18:42 от bradata

# 616
егати...много се ядосвам поръчала съм разни работи за бебо и не ми приемат картата мамка им. И сега ако утре ми изпише,че нещата в кошницата са на друга цена или ги няма и ще полудеяяяяяяя
Светле и аз успях да пусна днес поръчка, що така при тебе.... newsm78

# 617
  • Over the rainbow
Може ли някой да ми каже какво означава статуса a domicie?

# 618
Аз днес взех една малка поръчица (до 2 кг) от 27.04.09 (странното е, че ми няма тази от 25.04.09, но тя ще бъде малко по-голяма).
Тези обувчета 39 coloris argent. Доволна съм, цветът е същият като в сайта, не е точно сребърно. Последното междупръстие ми се вижда, доста са отворени и сякаш ще стават и за широк крак. Естествено веднага направих 1 обиколка из квартала, лекички, мекички, отзад малко ми убиват.
Прословутия бял пантал. 168 от 3Е и нещо - ами мнооого ми е голям в талията, невъзможно е да го нося без реконструкция! Яд ме е! Мерките ми са Т-68, Х-92. Чудя се колко талия трябва да имат тези деца с ръст 168?!? Измервам му талията - 40см. Иначе на дължина бива-до кокалчетата при ръст 170.
И разбира се вълшебната калъфчица на бУлинки 50х70 в синьо/бяло.
Снимки - после.
Ето снимките от въпросната и от тази от 25.04.09 поръчки.

# 619
  • у нас

изпратена на домашния адрес  Peace

# 620
  • Over the rainbow

изпратена на домашния адрес  Peace

Благодаря! Значи да си очаквам скоро пратката.  Heart Eyes

# 621
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne. … &numberpage=1 - пише каки,а на снимката е зелено.Някой има ли представа какъв точно е цветът?

# 622
Наскоро четох доста добри отзиви за тази блуза:

Само че сега посмъртно не мога да се сетя от кого-питането ми е дали си отговаря на номера, че една приятелка иска да я поръчам тази вечер  Praynig
Аз имам туничката. Мноооого ми е хубавка, ама май ми е голяма...Някой скоро беше писал, че трябва да се поръчва номер по-малка за да стои като на снимката. Може би с право, защото моята е 48, какъвто номер по принцип взимам, само дето ми е широка нагоре, само на ханша е горе-долу свободна. Не знам дали 46 пък няма да ми опъва на ханша...Та, глас за нея, но за размера не знам какво да посъветвам.

# 623
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne. … &numberpage=1 - пише каки,а на снимката е зелено.Някой има ли представа какъв точно е цветът?
Зелено си е. Какито по принцип си е зелено, ама някак по-маслено, но това което е идвало при мен си е точно като на снимката  Peace

# 624
Да ви питам
всичките ми поръчки са в статус a domicile,

но на едната стои следния надпис
     Ma commande du A LA LIVRAISON  

а на всички останали:
     Ma commande du  CARTE BANCAIRE  

В отказани нямам нищо.
Означава ли, че имам проблем с тази поръчка

Най-вероятно няма да дойде! И аз имам такава и то защото ми е за сума под 10Е.
А пари от картата взели ли са ти?
                                                                                                                                            здравейте и аз имам поръчка под 10 евро   и ми пише  A LA LIVRAISON  но парите ми са дръпнати от картата.

# 625
 HugЗдравейте. Може ли някой да ми подскаже къде да пратя бланката с искане за ваучер и как да стане това. На бланката, която получих не мога да пиша. Трябва ли да я отпечатам и после в плик да им я пратя.Ако е възможна да ме насочите Предварително благодаря. Praynig

# 626
Това са снимките от първата ми поръчка  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=377457
Незнам защо обаче тениските на мъжо излезнаха в черен и сив цвят, в тъмнои светлосиньо са.Доволна съм.Ако някой се интересува от нещо, да пише. Hug

# 627
  • София
galia2007,и аз чакам всеки момент от тези балеринки,само че оранжеви.Аз съм с много малък крак и поръчах 34  Embarassed, дано не са ми м алки.Ще пиша и аз тия дни отзиви  Hug

стелката на 36 номер е 23см, ако ти е ориентир Peace

Благодаря ти много  Hug а може ли да ми кажеш дали самите балеринки са широки или теснички.Защото и това има значение,аз съм с много тесен крак и  почти винаги 35 (по-широки) са ми големи,затова поръчах 34,ама може би ще са ми малки и ще се пукна от яд  Sick

за тесен към норамелен крак са-и аз съм с тесен крак и са ми супер Party

# 628
Зелено си е. Какито по принцип си е зелено, ама някак по-маслено, но това което е идвало при мен си е точно като на снимката  Peace

Благодаря!

# 629
  • Абсурдистан
Да ви питам
всичките ми поръчки са в статус a domicile,

но на едната стои следния надпис
     Ma commande du A LA LIVRAISON  

а на всички останали:
     Ma commande du  CARTE BANCAIRE  

В отказани нямам нищо.
Означава ли, че имам проблем с тази поръчка

Най-вероятно няма да дойде! И аз имам такава и то защото ми е за сума под 10Е.
А пари от картата взели ли са ти?
здравейте и аз имам поръчка под 10 евро   и ми пише  A LA LIVRAISON  но парите ми са дръпнати от картата.

А поръчката ти от кога е? Предполагам, че още ни си я получила

Общи условия

Активация на акаунт