LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 958
  • 961
  •   1
Отговори
# 645
Искам да попитам кога се появява надписа а domicile? Това ми е втора поръчка и не съм обърнала внимание при първата. изпратиха ми фактурата по мейла, но незнам дали всичко е наред. Благодаря предварително.
Ето тук пише кога се появява.
В първия пост.
Това, което си получила по мейла не е фактура, а само автоматичен отговор, потвърждение.

# 646
La participation forfaitaire aux frais de traitement pour toute commande comportant des articles encombrants varie en fonction du poids et de la taille du colis entre 15.90? et 35?.
в превод от google:
Цената за такса за обработка на всички поръчки, включително големите елементи ще варират в зависимост от теглото и размера на парцели между 15,90 ? и 35 ?.

В стария пост разглеждах сроковете за намаления и попаднах на това... Някой може ли да ми каже за какво е тази такса?

# 647
La participation forfaitaire aux frais de traitement pour toute commande comportant des articles encombrants varie en fonction du poids et de la taille du colis entre 15.90? et 35?.
в превод от google:
Цената за такса за обработка на всички поръчки, включително големите елементи ще варират в зависимост от теглото и размера на парцели между 15,90 ? и 35 ?.

В стария пост разглеждах сроковете за намаления и попаднах на това... Някой може ли да ми каже за какво е тази такса?

За обемисти стоки, които не доставят до БГ.

# 648
....

За обемисти стоки, които не доставят до БГ.
Мерси  Wink Значи не ни касае  Laughing

# 649
  • Все на втория етаж
Да питам за тези детски обувки:

http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-garcon-montants-okaou … &numberpage=1

Хубави ли са и колко е стелката на 19 или 22 номер. Сега е на 9 месеца малкия, но не знам кой номер носи.  Blush Предполагам, че за есента ще е добре да са 22 номер  Rolling Eyes

# 650
  • София
Днес с колежките получихме дългоочакваните поръчки от 12,13 и 24 Април ,искам да благодаря на всички моми4ета за коментарите   bouquet  bouquetмалко поплагиятствахме и общо взето сме се справили с номерациите имам само едно сако което е доста големичко  Joy .Няма да пускам линкове всички неща са коментирани.Утре ще пусна снимка.Още един път благодаря ви девойки NeWS51  mrstraetz

# 651
Момичета някой може ли да ми отговори защо тези маратонки 38 номер ги дава налични,а като ги сложа в кошницата ги  огражда в червено?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4092686& … ue&ksource=-1

# 652
а някой да е поръчвал тези, че детето ми не иска да обуе никакви сандали

# 653
  • Пловдив
Да попитам за балеринките, които galia2007 вчера коментира. Ходилото ми е 23 см, ако някой има 37 или 38-ми номер, да каже ходилото му колко е дълго (не стелката), ако е възможно? По европейската номерация съм 38 1/2 на маратонките ми. Моля, помагайте, искам да си купя такива. Но не съм сигурна 37 или 38-ми номер?
Благодаря предварително.

незнам колко ще съм ти полезна,че самата аз се обърках тотално,имам много странен крак,меря-меря и все го изкарвам 23,5 см. имам какви ли не обувки ,болшинството 36 номер,но и доста 37,от Ларедута повечето ми са 37 (които ми стават) след цялото ми объркване и четене и разпитване за тези балеринки в крайна сметка поръчах 37 номер,каквото и да изчетох-това е номера с 23 см стелка.Лошото е че не съм ги получила и немога да ти кажа точно,поръчката ми е за пощата от 8.05 и се надявам другата седмица да я получа,ако не бързаш ще ти дам озиви Simple Smile

# 654
  • В сънния Люлин, прибулен...
Помощ!

Какво е това? http://sitemaintenance.laredoute.fr/

# 655
айде ся, чак пък помощ, че и крещене
работят по сайта, до час ще е активен

п.п при мен вече е ок

# 656
Момичета бихте ли ми казали относно номерацията, виждам че пишете, че има разлика във френската номерация, аз винаги съм носела 42 размер по българската и като гледам мерките ми отговарят на 42 размер по френската, така ли е или нещо бъркам? Та въпросът ми е 42 размер по френската отговаря ли на 42 размер по българската?

# 657
Пиши мерките си и някой ще ти отговори кой е твоя р-р

# 658
  • София
а някой да е поръчвал тези, че детето ми не иска да обуе никакви сандали

Имаме ги от миналата година N26, какво те интересува?

# 659
Мерките ми са 86-77-92, това отговаря ли на 42 размер?

Общи условия

Активация на акаунт