Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 720
  • 649
  •   1
Отговори
# 330
Роца честит рожден ден на половинката ти  Hug

и аз днес порасвам с една година черпя ви с тортата която направих за моя ден рожден  Party

# 331
  • На брега
Хей, много рожденици тук!!! Честит да е на всички  празника   bouquet ... а и моя наближава Wink
Гледам, че сте се развихрили и в кухните и във форума  Laughing
Котаранка милата е наляла масло в огъня точно в най-горещия форум! Нищо де...хубаво е, че ни провокира. Хайде Котаранке, включвай се и ти когато имаш време... може и с нещо бързо, лесно и диетично - отворени сме Peace
При мен понеделника беше почивен ден. Хапнахме постничко:
Палачинки за закуска приготвени от мъжо
...моята беше с мед защото не ми е ден за зареждане  Simple Smile;
аз и му върнах жеста с
Пресни картофки на фурна
с подправки и чесън

и Боб чорба

освен това Naughty задобрявам с питките

olemale   какво стана с домашното пиле? Те трудно се приготвят.
Роца, моля за рецепта за този прекрасен чийзкейк Heart Eyes

# 332
Много вкусно пак тук   bouquet и докато не е свършила темата, да се запиша
Нашата вечеря: От останалите печени кюфтенца от предния ден спретнах тази запеканка:

порция с гъбено сосче
и дежурната салатка

kar4ita страхотна торта  smile3501
Роца ах как обичам чийзкейк и аз чакам за рецепта, твоя е страшен  smile3508
пеп-4o тарталетките са супер и всичко останало, както винаги  Wink

# 333
  • София
Не мога да ви изброя всички поотделно и да ви похваля, защото сигурно ще пропусна някой. Затова за всички "колежки" пишещи в тази чудесна тема  newsm51, прекрасни сте и ви се възхищавам! Hug

При нас вчера имаше свински месца на скара, за гарнитура лапад и киселец с яйца и сиренце.

# 334
Eх, Карчита...  newsm51, влюбена съм в тоите торти!   bouquet   bouquet   bouquet 

Честит празник! Много здраве и много любов!   Kissing Heart  baloni 

А как ми се доядоха картофките на NovaTema...  Rolling Eyes Пък и чорбичката... eat

# 335
Роца честит рожден ден на половинката ти   Hugвинаги да има любов във вашето семейство luvbed
Kar4ita,здравето и късмета да са винаги с теб newsm51
Тортата е прекрасна smile3501

# 336
Ей,аз ви пропуснах малко,а то тук било много интересно...
Понеже не се имам за ненормална, защото обичам да готвя ,няма да си спестя мнението.
Качеството на живота се определя от всичките му аспекти,не само от работата, апартамента, колата ...А кулинарната култура е част от качеството на живота.Ако ядеш само домати,краставици и боб,по-културна ли ще си?!
За мен добрата,вкусна,разнообразна храна е част от удоволствията на живота, наред с книгите/имам над 1500 книги в къщи и продължавам да купувам/,филмите,екскурзиите и не виждам защо умишлено трябва да се лишавам от това.Плюс това,търсейки информация за различни кухни,научих страшно много неща за ...Франция,Израел,Италия.Не виждам как това ме ограничава по някакъв начин.
И да не съм голословна,ето едно просто  ризото с песто,придружено със зелена салата с краставици,пресен лук,магданоз,домати и дресинг.

Салатата вече съм я пускала,не я повтарям.А такава ядем всеки ден,заедно с ненормалните ,разнообразни ястия.   

# 337
Вчера правих кашкавал пане с картофено пюре.Станаха много,много вкусни!

# 338
  • В сърцето на живота!
Малее,какви вкусотии Crazy
Много е хубаво тук.Може ли и аз да се присъединя към вас? Grinning

# 339
Добре дошла на СливницаHug

Дион, с тоя какшкавал как ме изкушаваш!  Heart Eyes Много добре изглежда! Не съм правила кашкавал пане от 100 години, а ако знаеш как обичам... Познай какво ще готвя тази вечер!  Mr. Green  Joy

# 340
рядко се появявам в тази тема,но си я разглеждам с интерес и 4ерпя нови идеи.
ето остатък от сноЩната ве4еря
http://nrdd.multiply.com/photos/album/7#24
картофени киуфтета с кремвирШ
и оЩе неЩо .
кекс на късметаhttp://nrdd.multiply.com/photos/album/13/DESERTI#4

това е кекс ,за който ми донесоха една 4аШа тесто(неЩо като натурална закваска)
предава се от 4овек на 4овек с пожелание за здраве и късмет.стана ми интересно и го приех(не бях 4увала такова неЩо) естествено от 4овек на който мога да се доверя .приготвя се в продължение на 10 дни като се добавят на 2 пъти захар ,мляко и браШно.след това от тестото се отделят 3 4аШи и се раздават на 3ма 4овека с пожелание и от останалата 4та 4аст се приготвя кекса с добавките по рецептата която ми дадоха с тестото.стана страхотен кекс с ябълки и орехи.незнам дали Ще ни донесе здраве и късмет,но поне е вкусен,разбира се има необи4аем вкус заради закваската.

# 341
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
BIZCOCHO, ама този кекс трябва да си има име Wink

тук  се казва Херман  Mr. Green
това е кулинарното превъплъщение на онези верижните писма Mr. Green

# 342
  • София
момичета, със сигурност тук не е мястото, ама много се ядосвам вече  Twisted Evil откакто си взех кантарче и меря всичко /всеки луд с номера си/ Crazy еми да ви кажа много малко са продуктите, които продават и си отговарят на грамажа  #Cussing out ей сега - едни кайсии - трябва да са 150 г, а те 130 с опаковката  Shocked и при вас ли е така? брашната, та дори сусамов тахан - с опаковката е минус 35 г!!!, а 4,50 лв кутиийката  Rolling Eyes
оффф-извинявайте  Hug

# 343
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ми занеси ги в комисията за защита на потребителя Peace

# 344
Виж на опаковката винаги пише колко грама е отклонението от грамажа +/-

Общи условия

Активация на акаунт