Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 730
  • 649
  •   1
Отговори
# 345
Провери си кантара първо, за да си сигурна, че грешката не е там. Електронен ли е?

# 346
Днес у нас мързеливо-печени сандвичи за закуска
постно зеленце и приказноароматния бананов кекс на Селма,е няма такъв аромат...

# 347
Днес правих мекички от типово брашно, много интересни станаха - не бухнаха много, само по краищата и станаха едни такива хрупкави. Вкусни бяха. Heart Eyes

Кюфтета по чирпански по рецептата на doraan , бързо и наистина вкусно.   bouquetСамо ги пекох около час.

И типово хлебче.

# 348
Лабрекс пак много вкусноо
момичета на всички ястията ви изглежда много добре
ето разрез на тортата от вчера вътре е торта Татяна

и една салата Капресе с домати,зехти, моцарела, мента и малко черен пипер  Crazy  това е любимата ми салата

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 16:31 от kar4ita

# 349
kar4ita, тортичката изглежда страхотно
dion, от твойто кашкавалче ми потекоха лигите
labrex, а пък мекички колко обичаммммм

Момичета току ще направих салатката с тиквички ,не помня на коя от вас беше. Обаче аплодисменти от мен за рецептата ,страхотна е Hug!!!

и лещичка, от оранжевата

# 350
Абе, много я хвалите тази салата от сурови тиквички, но аз все още не се осмелявам да я пробвам  Confused. Няма ли да станат лигави, пък и сурови ...... А много обичам тиквички, ще ми се да пробвам.

# 351
  • Варна
Момичета възхищавам Ви се.
Всеки ден Ви чета рецептите, страхотни са.
Аз също обичам да готвя ,но нямам навик да правя снимки.
С интерес ще Ви следя и нататък.
Ще пробвам и някои от рецептите,научих страшно много неща от вас.

# 352
Marieta, непременно я пробвай. И аз дълго и се чудих, защото мъж ми ще каже ,че някоя измишльотина пробвам и то със сурови тиквички. Обаче довечера с ракийка ммммм.....  въобще не си представях , че ще стане толкова вкусна ,а и сложих повечко чесън, че си обичаме ние. Peace

# 353

labrex
ще може ли рецептата за типовите мекички.

Marieta много видове салати от тиквички съм пробвала,а принципно не обичам много тиквички,но салатите от този зеленчук са просто божественни.

# 354

labrex
ще може ли рецептата за типовите мекички.

Marieta много видове салати от тиквички съм пробвала,а принципно не обичам много тиквички,но салатите от този зеленчук са просто божественни.

nell@, няма специална рецепта, просто, като омесих тестото за типовото хлебче, откъснах от него и направих мекички, ей така, за проба. Ами, харесаха ми. А хлебчето е от пресно мляко, вода, сол, захар, олио, мая и типово брашно.

Marieta, непременно пробвай салатата, наистина е голяма вкусотия. Рецептата я взех от руски форум, аз изобщо съм доста смела в кулинарните експерименти, направих я още вечерта и всички бяха във възторг. И после тръгна рецептата по роднини, приятели. Само тук във форума проби късно - правих я, снимах, и с чаша ракийка съм я снимала, ама нещо не предизвика доверие. Чак сега май се осмелиха да я направят няколко момичета и, понеже се харесва, като гледам отзивите, може би ще набере популярност. Ето и рецептата на тая
САЛАТА ОТ ТИКВИЧКИ - НЕВЕРОЯТНА ВКУСОТИЯ
, за тези, дето ще се престрашат!  bouquet

# 355
Благодаря ви за отговорите, ще я пробвам  Hug.

# 356
о, аз от първия пост съм й скрит фен

# 357
Благодаря ви за отговорите, ще я пробвам  Hug.

Няма да сбъркаш...Определено се хареса на мен и на мъж ми.......А накрая си изпивам марината Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedАз нищо няма да пускам като снимков материал.....Че след мен все се случва Пепика да пуска нова тема....Иначе тази вечер - класика в жанра - боб със содена питка.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 19:43 от Мама Цоцоланка

# 358

....Иначе тази вечер - класика в жанра - боб със содена питка.

Маме, поне питката да беше показала, като те знам какви ги въртиш...... Heart Eyes  bouquet

# 359
Няма да сбъркаш...Определено се хареса на мен и на мъж ми.......А накрая си изпивам марината Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedАз нищо няма да пускам като снимков материал.....Че след мен все се случва пепика да пуска нова тема....Иначе тази вечер - класика в жанра - боб със содена питка.

тъкмо влязох да се покажа.  newsm78 newsm78 newsm78 Ама ще изчакам и аз.
Може да поспамим, та да дойде по-бърже  Wink

Общи условия

Активация на акаунт