Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 690
  • 649
  •   1
Отговори
# 360
Добре, да кажа тогава, че Цоцоланка много дразни със содената питка   Crossing Arms.

# 361
Да не остана и аз назад.Нареждам се на опашката за новата тема.И да не е само спам
Ориз със зеленчуци

# 362
Просто не ме свърташе, докато не направих любимите ми мъфини с Нутела. Това са най-вкусните мъфини, които съм яла досега  Crazy Crazy Crazy:

Marieta, може ли рецептата?

Благодаря   bouquet

# 363
Marieta,много са вкусни тези мъфинки

# 364
МОМИЧЕТА, Hug пишете спокойно. ТЕМАТА, вече ще е до 45 страница, защото се пълни много бързо. Мамо Цоци и Пепчо  Mr. Green пускайте снимките, чакам ви

# 365
Чак сега май се осмелиха да я направят няколко момичета и, понеже се харесва, като гледам отзивите, може би ще набере популярност. Ето и рецептата на тая
САЛАТА ОТ ТИКВИЧКИ - НЕВЕРОЯТНА ВКУСОТИЯ
, за тези, дето ще се престрашат!  bouquet

Аааа,Labrex! Naughty Grinning Още миналото лято се доверих на тази твоя рецепта!(Даже съм се отчела някъде из форума.)Бяха възхитителни тиквичките!В скоро време пак ще се глезим с тях! Hug   bouquet

# 366
Пеп, благодаря  Hug 

Ние днес хапнахме по обяд  брускети с ароматна лимонова паста и риби,

за вечеря имаме пържени тиквички със [Сос "Скордаля" , невероятно вкусен 

Айде Дидке, чакам те, показвай  Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 22:20 от пеп-4o

# 367
  • ГОре на черешата...
Вечерята ни:

Постно зеленце на фурна:

...и пилешки крилца в соев сос и пепси:

Познайте моя милост с какво ще ги полее  Mr. Green.

Лабрекс, ще взема да я направя и аз тази салата, ама няма да казвам на съпружеското тяло, че тиквичките са сурови Wink...

Може ли и аз на опашката за рецептата на мъфините с Нутела Praynig? И за соса към тиквичките на Пеп-чо Praynig?

# 368
От мен бани4ки със ягоди и шоколад.

# 369
   beniii,много се радвам,че ти хареса кексчето!Без шоколад ли си го направила?
  Лабрекс,,идва ми да нацелувам типовото ти хлебче! Heart Eyes
  Карчита,много рождени дни у вас последно време!Да си жива и здрава и все така да ни радваш с апетитните ти творения!  bouquet newsm59 А тортата ти е страхотна! Hug
  НоваТема,всичко е много вкусно при теб!Утре отивам за картофки! Crazy
  Крисче,отлично се справя Бебето!Поздравления! Grinning
  Esy,не се е случвало да не ми възбудиш апетита! Crazy
  Цецето,гратинът сигурно е голяма вкусотия! Flutter
   enamorada ,сразена съм от баничките ти!!! Grinning

# 370
Ох, защо ми ги припомнихте тези мъфини Tired, цели два дни не съм ги правила. Ние сме пристрастени към тях. Заповядайте рецептата: Мъфини с Нутела

Пиле със зеле в гювеча:

И порцийка:

# 371
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Пепчо, давай рецептата на соса и на лимоновата паста Mr. Green

днес си купих 2 нови готварски книги  Mr. Green

# 372
Леее леееееееееееееее умирам си от смях. Ето моята салатка

Влизам в темата, да видя какви ги вършите и гледам - темата на вечерта са тиквичките на Лабрекс. А аз дори да не разбера. Търкаляха се едни изостанали тиквички от оня ден, че правих на фурна (вместо да пържа - овалвам, застъпвам ги наполовина и във фурната). И се сетих за твойта салата от миналата година и направо си отворих компа за рецептата (за сведение файла е с дата 12.10.2008 Joy Joy Joy) явно от тогава им се назландисвам.

Еееее дойде им реда тази вечер, пък и съм любителка на чесънец и копУрец, нъл съм си простаааааа Wink
и преди малко се напращях и нафунтях Joy Joy Joy Joy

Малеееей Лабрекс - страхотия е, мноооооооооооооооооооооо якооооооооооооо Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing поздрави за всички любители на чесънеца

п.с. Пепчо, кажи нещо за тия формички, аз май не видях да си писала. Снимка имаш ли как изглеждат, страхотия са тарталетките. Laughing

# 373
     Сладки хапки с карамелено-сусамова глазура. Crazy Heart Eyes

# 374
Яяяяя Селма, тва много странно интересно изглежда. Я сподели повече по темата Peace

Лабрекс, между другото не се ядосвай, ако някой не хареса нещо, което пък ти си харесала. Wink Все някога пък и другия ще си го открие за себе си, ако иска разбира се. Wink И аз си имам една салатка с цедено кис мляко, зелен фасул и чесън, ама като я споделих, не видях ентусиазъм и не съм се и пробвала обаче да си я рекламирам. Аз си знам, че е супер и редовно си я правим тая бърканица и винаги присъства и за гости и то не защото не я знаят вече, а защото си я поръчват Laughing Laughing Laughing Така че, всичко с времето си. Аз толкова много рецепти сейвам, пазя линкове, блогове  ooooh!и се каня да пробвам, други ги забравям, нови излизат и все по интересни и интересни, а то не може само да се яде, нали и книги трябва да чета, да работя върху себе си и заради това чесънеца и празеца (образно казано) ще почакат hahaha hahaha hahaha

Хайде, отивам да работя върху себе си. Стигнала съм до вече до първите двусричкови думи. Опитвам се цели изречения да съставям Joy "Ган-чо я-де" , "Ма-ма пе-че пи-ле"................Да не мислите, че е проста работа това четенето,  Crossing Arms това да не ви е готвенето.

Общи условия

Активация на акаунт