My Toys - В света на играчките - 15!

• 31 831
  • 442
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Някой има ли идея това само пързалката ли е или си е с устройството за вода? newsm78

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.17.01.01/1799286
Крис това много готино изглежда.И аз чакам някой да каже с вода ли е или само постелката  bouquet

Как така да е с вода? Само постелката трябва да е и тя се връзва към вода по някакъв начин ( с маркуч примерно) .

# 61
  • София
Е да сигурно се слага и маркуч , обаче аз ли трябва да си го дупча като фонтан? newsm78

# 62
  • Sofia
Е да сигурно се слага и маркуч , обаче аз ли трябва да си го дупча като фонтан? newsm78

Не, то си е надупчено, само надуваш едната част, връзваш към маркуча и готово  Peace

# 63
  • София
Някой ще прави ли скоро поръчка??

# 64
  • Sofia
Някой ще прави ли скоро поръчка??

Jijibiji трябваше да пуска днес, пиши й , може би още не е поръчала .

# 65
Artikelnummer: 1788107 Този пояс са колко голямо дете е - пише 3-6 години, но като гледам вътрешен диаметър 18 см, ми се струва за бебе.

# 66
Ще правя поръчка за Варна утре вечерта. Ако някой иска да поръча нещо да ми пише ЛС до края на деня. До сега сме 2.

# 67
Аз, аз може ли  Mr. Green ставаме 3  Whistling

# 68
Аз днес направих поръчка с кредитна Мастеркард на Булбанк и нямаше проблем, но сега ще чакам потвърдителния мейл и ще видим дали всичко е наред. Аз не съм поръчвала от 2 месеца и преди не ставаше с Булбанк, но сега са сменили изцяло страницата и плащането става по друг начин  newsm78 Само да питам - нали кг са до 30 на пратка, че имаме 2 кошарки с общо тегло 22 кг и други дреболийки?

# 69
Аз пак си повдигам въпроса за поясите, за да мога да реша и да пратя линковете на Диди. Нито едно от момчетата не може да плува. Тези с животните ми изглеждат по-удобни, за да се хваща детето за главата на животното. Но като диаметър май са малки?

Artikelnummer: 1788107

# 70
Аз мисля, че 18-20 см е диаметъра на надутата част, а щом пише за възраст 3-6 години, самият отвор в средата си е точно колкото за по-голямо дете.

# 71
Благодаря ти! Има смисъл в това диаметъра да е на надутата част.

# 72
Аз, аз може ли  Mr. Green ставаме 3  Whistling
може, може Simple Smile

# 73
Аз мисля, че 18-20 см е диаметъра на надутата част, а щом пише за възраст 3-6 години, самият отвор в средата си е точно колкото за по-голямо дете.
Вътрешният диаметър е 19 см. Това не е чак толкова малко. На моята (5г.) ще й е тъкмо, иначе ще се изхлузва от него.

Няма да дупчиш нищо Laughing Това не е играчка "направи си сам" Wink Само постилаш на тревата, навираш маркуча където трябва и готово.

# 74

Вътрешният диаметър е 19 см. Това не е чак толкова малко. На моята (5г.) ще й е тъкмо, иначе ще се изхлузва от него.

Пуснах кодовете на Диди. Ще разбера какво поръчах като го видя - все ще се използва. Ако не за големия, за малкия. Ако и на него не стане - Ема е достатъчно малка Simple Smile

Ето надуваемите неща: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.17.01.05/
Дано да е наличен надуваемият Томас. Много хубаво изглежда. Децата ще се радват:

Общи условия

Активация на акаунт