My Toys - В света на играчките - 15!

• 31 831
  • 442
  •   2
Отговори
# 180
  • Под гъбата
Момичета, върнах им едни маратонки на Майтойс. За колко време ще ми възстановят парите? И как да разбера дали са си ги получили обратно? Писах им, но вече 2 дни не ми отговарят.
Как успя да им ги върнеш? На мен така и не ми изпратиха потвърдителен мейл до куриерската фирма. Иначе им писах и уж нямаше проблем с връщането на обърканият артикул newsm78

# 181
Момичета, благодаря на всички за помощта. Мноооого сте бързи. Аз докато се зазяпам по страниците и докато разбера кое какво е!  ooooh! Вие сте страшни спецове!  Hug
Жасмин, мерси за информацията. Аз съм си харесала точно тази триколка със степенката за крачетата! Като го бутам до парка да стигнем по бързо! Ако го чакам да върти няма да можем да стигнем! А и тя предполагам лесно се сваля и може детето да кара.
Ерика, а триколката която си получила сглобена ли е или трябва да търся майстор!  Crazy
Shantal, Dennia   bouquet

# 182
Аз съм си харесала точно тази триколка със степенката за крачетата! Като го бутам до парка да стигнем по бързо! Ако го чакам да върти няма да можем да стигнем!
Може и без тази подложка- педалите са направени така, че да не се въртят, ако не ги натиска някой (като при голямо колело). Т.е. ти можеш да си буташ, а неговите крака да си почиват върху педалите, няма да го чакаш да върти...
Разглобено е, но има упътване и ще се справите сами, чак от майстор няма нужда.

# 183
Забравих да ви питам, при описанията на детските обувки има ли някъде сантиметри, или има само номер. И как целите номера на децата! В момента малкият носи 22 номер на GEOX, а сега му купих сандалки на PERLINA 20 номер?!?  Shocked

И преди около месец тук при вас имаше наплив за едни гърнета-много готини, нещо като  3 в 1 и май свършиха /бяха около 9 евро-намалени/. Сега има ли ги някъде? Ако може някой да даде линк.

# 184
Момичета, върнах им едни маратонки на Майтойс. За колко време ще ми възстановят парите? И как да разбера дали са си ги получили обратно? Писах им, но вече 2 дни не ми отговарят.
Как успя да им ги върнеш? На мен така и не ми изпратиха потвърдителен мейл до куриерската фирма. Иначе им писах и уж нямаше проблем с връщането на обърканият артикул newsm78

Писах им имейл и те ми върнаха отговор на другия ден и ме попитаха кога да дойдат куриерите. Дадох им дата, която ми е удобна и точно на тази дата куриерът дойде, като предишния ден ми звъннаха от Интерлогистика по телефона. Но връщаният артикул трябва да е на стойност над 30 евро, за да поемат Майтойс транспортните разходи за връщането.
Колкото до въпроса ми - разреши се, преди малко са ми писали, че са получили маратонките и ми възстановяват сумата (около 40 евро) в картата. Значи, днес е 8-ят работен ден от връщането.

# 185
  • На брега на морето
Благодаря за бързите отговори!  bouquet

titi, ще чакам да споделиш как се движат нещата с твоята поръчка. Надявам се да е успешна, че не ми се занимава с нови карти и нови сметки.

Много положителни емоции на всички мами тук и на малките им съкровища с покупките от MyToys!

Днес пристигна поръчката ми направена с Visa na UniCredit Bulbank , всичко е ок, дори и не очаквах да са толкова бързи , направих я на 13-ти и днес вече изпробвах количката и столчето Laughing

# 186
titi1981 коя количка взе и доволна ли си?

# 187
  • Sofia
Чушле, аз я купих за 50 евро някъде тази зебра ако не ме лъже паметта  Crazy

# 188
Привет на всички, моля помагайте. Най-после имам писмо за възстановяване на парите за липсващите бутонки, а не знам къде да попълня номера на кредитната карта за връщане на сумата.
ето и съкратеното писмо:
Ьber die oben aufgefьhrten Artikel wurde Ihnen eine Gutschrift erstellt.

Sollten Sie eine Erstattung erwьnscht und auf dem Retoureschein Ihre Bankverbindung angegeben haben, erhalten Sie eine Erstattung des bereits bezahlten Betrags auf Ihr Konto. Bei Auftrдgen, die per Kreditkarte abgewickelt werden, erhalten Sie eine Gutschrift auf Ihr Kreditkartenkonto.

# 189
  • гр.Варна
mariiana ,няма нужда да им пишеш номера на кр.карта-те виждат от къде идват паричките и същата сметка ще ти заверят Peace
Само в случай,че искаш друг начин на плащане-напр.банков превод,тогава трябва да им пишеш

# 190
  • гр.Варна

Но връщаният артикул трябва да е на стойност над 30 евро, за да поемат Майтойс транспортните разходи за връщането.

това го пише в сайта,но май не важи-много момичета върнаха артикули и под 30евро Peace

# 191
  • Sofia
Да, аз съм връщала за по - малко пари. Само им писах, че са ми големи нещата и искам да ги сменя. Те ми пратиха куриер и казаха да си поръчам наново дрехите, а те ми върнаха парите за върнатите артикули. Даже и код за намеление май ми бяха изпратили  Crazy

# 192
благодаря Марианик, значи да не им отговарям, а да чакам парите по кредитната карта,с която съм заявила поръчката

# 193
Момичета, дайде идея каква сгъваема кошарка да си взема, че ей сега като тръгнем лятото по селата и да може малкия да спи в нея, че иначе няма къде... Rolling Eyes

# 194
Момичета, дайде идея каква сгъваема кошарка да си взема, че ей сега като тръгнем лятото по селата и да може малкия да спи в нея, че иначе няма къде... Rolling Eyes
Виж това, доста е намалено в момента и има много добри отзиви....

Общи условия

Активация на акаунт