Посявка не съм ходила да правя.Нямам много киселини.Ама те каква връзка имат, че не знам?направете посявка. посявка на влагалищен секрет правихте ли? - ако не - направете и двете заедно.
Посявка не съм ходила да правя.Нямам много киселини.Ама те каква връзка имат, че не знам?
). Гингивити, пародонтити и кариеси, както и хронични ринити и синуити могат да потдържат едно такова възпаление.
Фарингостим не съм го чувала, но докато съм бременна не ми се рискува.Ще питам обаче в аптеката какво представлява.И като родя ще си взема от него.Сега от бременността знам, че пада имунитета.Пия и витамини.Но да ви питам примерно днес като нямам болка в гърлото да ходя ли да ми вземат секрет?Или да чакам пак да ме заболи и тогава?Благодаря ви много! 
та сега съм пред дилема.Ан
Фарингостим не съм го чувала, но докато съм бременна не ми се рискува.Ще питам обаче в аптеката какво представлява.И като родя ще си взема от него.Сега от бременността знам, че пада имунитета.Пия и витамини.Но да ви питам примерно днес като нямам болка в гърлото да ходя ли да ми вземат секрет?Или да чакам пак да ме заболи и тогава?Благодаря ви много!