СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 59 051
  • 1 808
  •   1
Отговори
# 1 410
Момичеат имам един въпрос и много ще се радвам ако някой знае точния отговор Rolling Eyes.
Вчера една мама ми каза,че ако се избере само една ясла или градина има допълнителна точка към общите точки събрани по различните критерии newsm78.
Не съм много сигурна,че е вярно....моля ако някой знае със сигурност да ми отговори,може и на лични.
Вече е късно за промяна,но е хубаво да го знам за следващи класирания евентуално,че в момента ми иде да се гръмна ooooh!

# 1 411
Уфффф! Ще се пръсна от напрежение. Снощи отвисях до към 1.00, беше ми неудобно да занимавам момичетата, реших, че ще чакам да публикуват списъците. От ИСОГД поне да бяха пуснали един ред новина кога ще можем да ги видим  #Puppy dog

# 1 412
  • в центъра
Момичеат имам един въпрос и много ще се радвам ако някой знае точния отговор Rolling Eyes.
Вчера една мама ми каза,че ако се избере само една ясла или градина има допълнителна точка към общите точки събрани по различните критерии newsm78.
Не съм много сигурна,че е вярно....моля ако някой знае със сигурност да ми отговори,може и на лични.
Вече е късно за промяна,но е хубаво да го знам за следващи класирания евентуално,че в момента ми иде да се гръмна ooooh!

Нямам думи какви глупости си съчиняват хората, пък и имат наглостта да го разпространяват  ooooh!

# 1 413
А дали има вероятност да изкарат списъците в градините преди 12 часа newsm78

# 1 414
Явно всички сме под напрежение  Tired

Момичета, а тези които са приети кога трябва да се запишат в градината? И веднъж записал се има ли шанс до септември някой да влезе преди записаното дете?

Praynig  Дано да има повече щастливи мами днес, след като излязат списъците.

# 1 415
нещо промениха съобщението на сайта
дано скоро публикуват и списъците

# 1 416
Станах преди 6ч, защото сънувах списъци, класирания и други разни кошмари  Joy Търча на компютъра веднага, гледам няма още класиране. Въпреки че знам, че е приета, пак се притесних. Слънчев ден! Нека да има хубави новини за всички Hug
Благодарности на Щурчо, за неуморния дух и желанието да помага на всеки   bouquet
Благодаря и на Ели (Хриса) за вчерашното тичане по общината и всевъзможните срещи с тях   bouquet
Момичета вие сте повече от златни  Heart Eyes

Хехе...и аз така....въпреки, че имам инфо от снощи докато не видя официалните списъци не бързам да се зарадвам.........

Rolling Eyes

# 1 417
  • София
А дали ще пратят мейл на приетите деца?И това,че нямаме такъв значи ли,че не сме приети Rolling Eyes
al_bulgaria,ти видя ли си пощата?

# 1 418
А дали ще пратят мейл на приетите деца?И това,че нямаме такъв значи ли,че не сме приети Rolling Eyes
al_bulgaria,ти видя ли си пощата?

Трябва да изпратят на приетите деца задължително мейл....аз още нямам такъв...... newsm78

# 1 419
  • София
На всички деца приети или неприети ще изпратят имейл. Предполагам това ще стане след като публикуват списъците в системата. А това вече кога ще стане не  е ясно.... за Сирма времето е мноооооооооооооооооооооооооооого разтегливо понятие.  Mr. Green

T@LI - Записването започва от понеделник. След като детето е записано няма как да класират друг на негово място.

# 1 420
Списъците излязоха - ЧЕСТИТО, вътре сме..... Joy Joy Joy

# 1 421
И ние сме вътре! Не мога да повярвам!!!
ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ СПЕЧЕЛИЛИ!

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 09:53 от T@LI

# 1 422
  • София - Дианабад
Влез в градината, в която кандидатстваш - там пише. исля, че и вие сте класирани, дано да не бъркам  Peace

И ние сме приети  Peace

Честито на всички приети и успех на останалите!

Огромно БЛАГОДАРЯ на мамите, които участваха активно в събитията, случващи се през последната година!   bouquet

# 1 423
  • гр.София
 Явно ще записвам щерката направо в предучилищна.

Не всички списъци са пълни. В една градина приемат 25 деца, а списъкът стига до 19 номер.

# 1 424
  • гр.София
Това значи ли , че в понеделник мога да отида да го запиша малкия?
А във всяка градина различни документи ли искат при записване или е нещо стандартно?
Може би ще трябва да се обадя в градината да попитам първо какви документи искат при записване  newsm78
Гери, честито миличка!
И аз сърдечно благодаря на всички вас, които така всеодайно помагахте на всички ни през последната година  Heart Eyes   bouquet

ОТ профила ти ще можеш да разпечаташ бланка-в която са изброени документите ,които именно ти  трябва да представиш.

Общи условия

Активация на акаунт