СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 59 047
  • 1 808
  •   1
Отговори
# 1 395
самоцитирам се от стр.100:
"Включвам се и аз.
При условие,че в 08.00ч ДНЕС в списъка от 19 възможни места имаше 16 записани кандидати и последен беше:
....
16. Виктор Дианов Пешев 6.0 т.
 в 15.00 виждам,че ВЕЧЕ СА 19 деца!!!!,т.е. толково колкото бяха обявените места.
...
18. Виктор Дианов Пешев 6.0 т.
19. Мариян Танев Павлов 4.0 т.
 Някой може ли да го обясни компетентно? Благодаря предварително!
...дори и да е така ТАЗИ кандидатура в 10.30ч. не беше вписана или актуализирана.В 14. още я няма и хоп - 15.00ч. - ето ни и нас!?.
..

# 1 396

Упех ти пожелавам с новата "дружина" и дано, ако ни приемат децата, да случат на учителки като теб!
                Благодаря! Новата "дружина" вероятно ще си я знам още до края на другата седмица! Laughing
                На вас пожелавам успех и утре да се похвалите ,че сте приети там където искате!  bouquet

# 1 397
  • гр.София
 Твърде нагазих в лична територия.
 Дидиа,детеТО необяснимо се редеше за градина във вашия район.
 А тук-там  Winkв Младост си е още от началото.

# 1 398
Твърде нагазих в лична територия.
 Дидиа,детеТО необяснимо се редеше за градина във вашия район.
 А тук-там  Winkв Младост си е още от началото.
14 ОДЗ е много добро..Най-доброто в квартала..
Пък..е по месторабота на родителя..Така,че..  Hug

# 1 399
  • София
Ние не сме приети - то си знаехме!Обикновено семейство с едно детенце,без работещи родители в сферата на образованието , нямаме баба и дядо работещи в ДГ!
Единствено на шанс разчитахме  Mr. Green!!!

# 1 400
честито на приетите
искам да помоля всички, които са 1-ва и 2ра яслена група и са кандидатствали в чисти ясли
моля ви да информирате директорките в яслите, защото нас не са ни приели в одз-тата и се надяваме на чистите ясли
там списъци ще има след 1 юни... бъдете съпричасни

# 1 401
Ние не сме приети - то си знаехме!Обикновено семейство с едно детенце,без работещи родители в сферата на образованието , нямаме баба и дядо работещи в ДГ!
Единствено на шанс разчитахме  Mr. Green!!!

имай силата и търпението да чакаш .... дано е до следващо класиране.... за ясла
да ти споделя, че и ние сме в същото положение без баба/дядо/без в образованието/без ясла, само че имам брат/сестра в дг -  но сме с обикновените както казваш 8т... и се класирахме в дг по първо желание! дано и твоето детенце успее за дг, а защо не и за яслата....   Hug

# 1 402
  • София
Извинете за тъпия въпрос, но къде гледате списъците на приетите деца?

# 1 403
  • Sofia
Е,вижте този списък-как ще не е прието детето на Я. ДЖ.?
http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo2OntzOjk6InJhdG … 193dCI7fQ== 
както казах

дай да си говорим на `ти`...Детето на Джонев е вътре още другия петък...все ще се освободи 1 място...въпроса е в числото-малко или голямо.... Wink

Извинявай, но би ли си пояснила поста и какво значи "както казах"?
Аз доколкото виждам това дете е с най-много точки, някъде бях чела, че са многодетно семейство, явно си влиза по правилата. Ти нещо друго ли виждаш?

# 1 404
гадното е, че до преди няколко дни бяхме много напред... даже шанса бе 50:50... и за 2 дни се появиха толкова много деца с предимства.. от къде?
и ние разчитахме на шанса... затова гласувахме за бързите пръсти... поне сами да сме си виновни че сме смотанобавни...
сега в тази криза.. освен като ме уволнят.. да взема да си отворя една забавачница... в нашия район половината кандидатстващи няма да ги приемат...така и така ще се гледаме двамата в къщи... поне да изкарам някой лев

или да го направя селянче... при баба му,  точно под комина на тец марица 3... малко по-мръсно е от софия.. ще развие астма, ама тамошната ясла няма да я закрият...

# 1 405
На мен не ми се отваря страницата изобщо, как си виждате резултатите незнам Rolling Eyes
Честито на приетите дечица Hug

# 1 406
четете другата тема относно резултатите

# 1 407
  • гр.София
Аз пък от тази тема разбрах,че по-мръсно и по-гадно от София няма.

точно под комина на тец марица 3... малко по-мръсно е от софия.. ще развие астма, ама тамошната ясла няма да я закрият...

Не злорадствам. Кофти е.
 Едно друго детенце беше с висок шанс,пък не е прието.

# 1 408
lewboi  за къде кандидатствате?

# 1 409
  • На края на вселената!
Станах преди 6ч, защото сънувах списъци, класирания и други разни кошмари  Joy Търча на компютъра веднага, гледам няма още класиране. Въпреки че знам, че е приета, пак се притесних. Слънчев ден! Нека да има хубави новини за всички Hug
Благодарности на Щурчо, за неуморния дух и желанието да помага на всеки   bouquet
Благодаря и на Ели (Хриса) за вчерашното тичане по общината и всевъзможните срещи с тях   bouquet
Момичета вие сте повече от златни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт