СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 59 023
  • 1 808
  •   1
Отговори
# 1 560
Здравейте,
бихте ли ми помогнали за следния казус. Става въпрос за детето на сестра ми която в момента посещава ясла. Приета е в друга детска градина (не тази която е към яслата). Яслата свършва края на тази седмица, а детските гради започват да приемат чак септември. Към яслата има нулева група където гледат децата докато дойде времето да бъдат приети първа група, но нея не я искат защото ако подаде документи в градината която иска автоматично се изключва от заведението което е в момента.
Сестра ми се е видяла в чудо, защото трябва да излезе 2 месеца неплатен отпуск.
Има ли и друга мама която да се е сблъскала с този проблем?

# 1 561
Дано не бъркам- мисля, че това е регистърът, който ви интересува:

http://kg.sofia.bg/?page=news&id=219

Вторият линк е документът с генерираните числа поименно за децата.
Най-лесно можете да намерите числото на вашето дете, като използвате опцията "find" на текстовата програма, с която го отваряте, и в прозорчето напишете първото име на детето си /не знам защо, моята програма не успяваше да открие по трите имена/.

моля ви обяснете ми за тези гранични групи -ние бяхме 21 номер със 8.0точки и не са ни приели а дете с 23 номер със същите точки е прието как става така моля ви кажете

# 1 562
  • София

Най-лесно можете да намерите числото на вашето дете, като използвате опцията "find" на текстовата програма, с която го отваряте, и в прозорчето напишете първото име на детето си /не знам защо, моята програма не успяваше да открие по трите имена/.

моля ви обяснете ми за тези гранични групи -ние бяхме 21 номер със 8.0точки и не са ни приели а дете с 23 номер със същите точки е прието как става така моля ви кажете
Няма номера 21 и 23. има 8 цифрени такива. Теглени са в петък.

# 1 563

е как определят по тези осемцифрови числа кои да приемат ако е по някякво време и час значи и това е някяква измислена работа

# 1 564
  • София

е как определят по тези осемцифрови числа кои да приемат ако е по някякво време и час значи и това е някяква измислена работа
И как го определи, че е измислена работа? Прочети в сайта на ИСОДГ, виж и клиповете в vbox7, може и да разбереш за какво става дума.

# 1 565

е как определят по тези осемцифрови числа кои да приемат ако е по някякво време и час значи и това е някяква измислена работа.По час ако смятат сме парви но не ми е ясно тези 8-цифрените как ги избират и как ги пишат

# 1 566
  • Sofia
gergana kuteva, влез и прочети тук и всичко ще ти се изясни Peace
http://kg.sofia.bg/?page=news&id=215

# 1 567
Момичета бихте ли ми казали кога ще може да се влезна в профила в системата, за да се промени.
Досега мъжът ми беше безработен, но вече мога да запиша и там една точка, знаете ли дали въобще ще бъдат активни профилите за промяна пак?

# 1 568
Да питам, че не съм разбрала, значи генериран е номер и от децата на опашката с еднакви точки  се класират тези с по-малкия номер, но на тези които не са се класирали, запазвали  им се този номер или при ново класиране се генерира друг случаен номер, дали някой знае??  И аз се обърках с този въпрос, но тъй като нашето число е доста голямо,.... близо е до  осем деветки...... Tired Cry затова питам въобще имаме ли шанс   ooooh!

# 1 569
  • гр.София
 boysmama ,номерът ти за тази градина се запазва

# 1 570
Какво мислите за пазенето на места в яслените групи, без децата да ги посещават реално? Аз се възмущавам истински, но с изумление открих, че има родители, които го смятат за правилно и редно. Да им се пазят местата по 1 година и повече!   Shocked ooooh!

Ето я темата с безумните "умни" изказвания : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399326.0

Нямам нерви да споря с вятърни мелници...

Аз лично съм категорично против. Но не ми идва на ум системата, която ще попречи на този вид "записвания", освен условието за мин. 6 месеца посещаване.
Peace Не само,че сьм против а сьм бясна вече #Cussing out Close Twisted EvilДнес имаме род.среща в яслата.Ще поставя следният вьпрос:"Защо пазещите места НЕ СИ ПЛАЩАТ допьлнителните пари за разходи?"Редовно посещаващите си плащаме:пьлна такса +40-60 лв. на година за разни неща.Хем пазиш място,хем даваш САМО 20лв. на месец!Това честно ли е ? Thinking ooooh! Whistling И кои родители са по-глупави в този случай?
              За да поставиш такъв въпрос трябва да имаш конкретни доказателства ,че детето Х /например/ си пази мястото,а не боледува често или няма друг проблем.На първа родителска среща когато нямаш конкретни наблюдения ми се струва,че въпроси ти би увиснал и веднага ще ти отговорят,че такива случаи при тях няма.За да обвиниш трябва да си точна в информацията,а не да разчиташ на предположения или прочетено във форума. Peace
Това не е пьрва ,а 3-та род. среща WinkПазещите места не са дошли на нито една от тези срещи.Те ПРОСТО си ходят един пьт в месеца при касиерката с 20лв.Е,това редно ли е?Питам просто Thinking Crazy

# 1 571
Здравейте, включвам се и аз като майка на още едно некласирало се детенце. Може ли да ми кажете къде се вижда какъв номер ни е генерирала системата, защото аз никъде не открих нашия.

# 1 572
  • София
Какво мислите за пазенето на места в яслените групи, без децата да ги посещават реално? Аз се възмущавам истински, но с изумление открих, че има родители, които го смятат за правилно и редно. Да им се пазят местата по 1 година и повече!   Shocked ooooh!

Ето я темата с безумните "умни" изказвания : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399326.0

Нямам нерви да споря с вятърни мелници...

Аз лично съм категорично против. Но не ми идва на ум системата, която ще попречи на този вид "записвания", освен условието за мин. 6 месеца посещаване.
Peace Не само,че сьм против а сьм бясна вече #Cussing out Close Twisted EvilДнес имаме род.среща в яслата.Ще поставя следният вьпрос:"Защо пазещите места НЕ СИ ПЛАЩАТ допьлнителните пари за разходи?"Редовно посещаващите си плащаме:пьлна такса +40-60 лв. на година за разни неща.Хем пазиш място,хем даваш САМО 20лв. на месец!Това честно ли е ? Thinking ooooh! Whistling И кои родители са по-глупави в този случай?
              За да поставиш такъв въпрос трябва да имаш конкретни доказателства ,че детето Х /например/ си пази мястото,а не боледува често или няма друг проблем.На първа родителска среща когато нямаш конкретни наблюдения ми се струва,че въпроси ти би увиснал и веднага ще ти отговорят,че такива случаи при тях няма.За да обвиниш трябва да си точна в информацията,а не да разчиташ на предположения или прочетено във форума. Peace
Това не е пьрва ,а 3-та род. среща WinkПазещите места не са дошли на нито една от тези срещи.Те ПРОСТО си ходят един пьт в месеца при касиерката с 20лв.Е,това редно ли е?Питам просто Thinking Crazy

твърде вероятно е да не е редно. обърни се към директорката да питаш, не тук. или в общината. чела съм по форумите оплаквания на майки, чиито деца боледуват дълго, че директорки са искали да им отпишат децата от ДГ. а други директорки толерират пазенето на места...

# 1 573
  • София
Здравейте, включвам се и аз като майка на още едно некласирало се детенце. Може ли да ми кажете къде се вижда какъв номер ни е генерирала системата, защото аз никъде не открих нашия.
В секция "новини" на сайта ги има числата.

# 1 574
кога ще актуализират списъците с неприети деца?30.05 наближава,а трябва да видим местата и да преценим шансовете си....

Общи условия

Активация на акаунт