ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 322
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 245
Добре де, може ли някой да ми обясни - като ви пише на 2-ро желание среден Х % това е за точките в момента ли? или ще е среден Х%, ако това ми стане първо желание? Аз си мисля, че е първото, но сега се позамислих. Щеше да е много полезно да ги има и двете неща.

На второ желание ми пише % само когато от първо съм го преместила на второ и още не са обновени списъците.
Процента го тълкувам, като шанс за прием при теглене на жребий.  Не знам дали съм права.

# 1 246
  • София
опашките са там вече, но класирането е старото

# 1 247
  • София
При нас вече няма промени в списъците от вчера, дано не изкочи някой с много точки  Praynig, засега шансът ни е висок.  Grinning

# 1 248
  • София
Момичета виждате ли какво става, данните се вкарват незнайно как, появяват се атакива неописуеми неща, че ми се реве кой се занимава с класирането на НАШИТЕ деца

# 1 249
  • в центъра
Уфффффф, иска ми се вече да заключат системата и да се приключи с тази агония  Crazy
Само местя местата на първото и второто желание и вече сама не знам какво искам  Banghead

# 1 250
  • София
Момичета виждате ли какво става, данните се вкарват незнайно как, появяват се атакива неописуеми неща, че ми се реве кой се занимава с класирането на НАШИТЕ деца
Ами кой, тези дето имат договор с Общината за това. Какво им е неописуемо на нещата не рзбрах.

# 1 251
  • на плажа
 И аз не разбрах какво толкова е станало. В нашият списък всичко е ОК, като изключим факта, че моето дете остава вън от ОДЗто. Вече се примирих. Ще търся друг изход или ще го гледам до 3г., когато пак ще се повтори агонията.На 23 ще погледна информативно какво се случва. Писна ми!

# 1 252
В нашата градина децата с повече точки от нас постоянно се увеличават

# 1 253
  • София
И ние май няма да се класираме но нямам сили вече да се нервирам...и да смятам и тъкмо да реша че имаме шанс да се появи пак някой със 100 точки и пак така...хайде стискам палци на всички въпреки че няма всички да намажем Peace

# 1 254
При нас няма промяна.Явно вече никой не се мести.Дано и при последната актуализация да си останат така списъците Peace

# 1 255
В нашата градина децата с повече точки от нас постоянно се увеличават

И при нас. Просто не мога да се начудя другите родители какви анализи правят, как постоянно местят кандидатури, а аз с моя прост акъл,както съм ги наредила първия път,така си стоят до сега и не знам как да се разместя,че да се бутна по-напред. Всеки ден цъфват нови с по 10+ и нашия шанс от висок падна на нисък 3%, днес бяхме без процент, 143 чакащи преди нас , няма на какво да се надявам,при 4 места първите четири с 10+ влизат, още повече,че независимо кое желание им е това, те (проверих) в другите градини,в които кандидатстват, се борят за  0 свободни места.

# 1 256
Ние за ОДЗ-то по първо желание / 8-мо ОДЗ/ нямаме АБСОЛЮТНО никакъв шанс, а впрочем това е ОДЗ-то където има най-много свободни места - цели 29+1 за СОП. На другите места дори не съм си и правила надежди за прием с по 5- 6  свободни места   Cry имаме си само 8 точки  Sad,  както май повечето от нас.....

# 1 257
Ами аз си разместих желанията, като видях, че в нашата градина нямам никакъв шанс. Сложих една по-далечна където имаме сравнително реален шанс пък да видим.

На мен нищо не ми обновява в профила -  на първо желание ми пише - шанс висок - без никакви проценти, а на останалите абсолютно нищо - явно щанса е толкова нисък, че не си заслужава да се пише

Истерията тази година е пълна - за мен критериите са безмислени - деца които са имали роднини в дг или ясла винаги са влзали и не само с баба и дядо ами  с леля и чичо, съседдка, позната и т.н. и пак са били по-малко от заявилите това предимство сега. В нашата ДГ например няма да могат да влязат всички деца с К4 ли беше, та какво остава за другите - е, не мога да се съглася, че е нормално и това си е Outta Joint

# 1 258
На мен нищо не ми обновява в профила -  на първо желание ми пише - шанс висок - без никакви проценти, а на останалите абсолютно нищо - явно щанса е толкова нисък, че не си заслужава да се пише
vesseluchka, щом пише, че шанса е висок, ако списъците не се разместят, значи че сте приети, затова на другите нямаш шанс отбелязан, понеже, ако класирането се беше извършило на тази дата и този час, щяхте да сте приети по първо желание и другите ви кандидатури щяха автоматично да отпаднат.

# 1 259
От ИСОД казват, че "Изборът при равен брой точки ще бъде чрез жребий, който ще бъде осъществен утре (петък) от 14 ч. под граждански контрол с публичен регистър. "
Искам да попитам кой ще представлява този контрол и кога ще се разбере кой деца ще попаднат в граничните групи, т.е кога ще се пращат мейли на родителите, предполагам утре, но все пак ми е интересно.? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт