ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 507
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 225
Чудесно...
 Hug

Благодаря ви г-н Джонев..
Сега е много по-добре..  Peace

# 226
  • София
В списъка по ясли на първа страница за първо желание пише, че имаме 8.2 точки, което е коректно а в подредбата на самия списък чакащи фигурираме с 8.1 точка?

# 227
При нас всичко е редовно.  Peace
Обаче ме озадачава това, че списъците ще се променят постоянно. Какво значи постоянно? Аз преместих една от кандидатурите и не беше отразено.

# 228
  • На края на вселената!
При нас всичко е редовно.  Peace
Обаче ме озадачава това, че списъците ще се променят постоянно. Какво значи постоянно? Аз преместих една от кандидатурите и не беше отразено.
Ще се отрази на следващия ден.

В списъка по ясли на първа страница за първо желание пише, че имаме 8.2 точки, което е коректно а в подредбата на самия списък чакащи фигурираме с 8.1 точка?
В кой списък имате 8,2 т? В критериите в профила ли?Какъв е този списък по ясли на първа стр?

# 229
  • София
Не мога да разбера как може да има толкова много деца, които имат 10 и 10+ точки по общите критерии.  Shocked Това означава, че получават точка за родител или баба/дядо, работещи в ДГ. Като гледам списъците май само тези деца ще влезнат, не знам дали децата с 9т. ще се вредят за гранични групи. За нас простосмъртните с 8 се е видяло, че няма шанс.  Confused

# 230
Да питам. Децата по соц. кр. кандидатстват и в двете опашки, като по общите е само с общи кр. и кандидатства наравно с другите. И ако по 2,3... желание е с повече от моите точки, приемат него, а не мен. Правилно ли съм разбрала или бъркам. Може ли някой да ми го обясни?

# 231
Аз по същия начин съм с 8,1 т, а в списъка сме само с 8т - какво става ТОВА Е ВАЖНО. А в едно ОДЗ , едно и също дете /име, набор и т.н. / веднъж е в списъка със соц. точките и веднъж в общия. После се разрових и го видях в градините в цялата община. Възможно ли е такова съвпадение на Име, набор и едни и същи ясли ....... Thinking

# 232
Аз по същия начин съм с 8,1 т, а в списъка сме само с 8т - какво става ТОВА Е ВАЖНО. А в едно ОДЗ , едно и също дете /име, набор и т.н. / веднъж е в списъка със соц. точките и веднъж в общия. После се разрових и го видях в градините в цялата община. Възможно ли е такова съвпадение на Име, набор и едни и същи ясли ....... Thinking
И на мен това още не ми е ясно. Разбрах, че социалните кандидатстват и в двете опашки. И както питах вече може ли "социално дете" да ме измести в общата опашка, ако има повече от мен точки по 2,3,...... желание и реши да се запише. Защото ние "общите" имаме евентуално шанс само по първо желание, когато сме без роднина в ДЗ.

# 233
  • На края на вселената!
Да питам. Децата по соц. кр. кандидатстват и в двете опашки, като по общите е само с общи кр. и кандидатства наравно с другите. И ако по 2,3... желание е с повече от моите точки, приемат него, а не мен. Правилно ли съм разбрала или бъркам. Може ли някой да ми го обясни?
Ако то не бъде прието в квотата социални, се бори с общата опашка, но без социалните си точки. Ако е по 2,3 желание с повече точки от теб, те изпреварва.

Къде си с 8,1т? В коя страница на твоя профил? Вероятно в конкретната градина и група сте с 8т.
Това, че детето е и в социалната опашка и в общата опашка е нормално.Така е със всички в социалната опашка. Но то е без социалните си точки в общата опашка. Може да кандидатства във всичките градини на територията на столична община. Какъв е проблема с това дете не разбрах.

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 21:54 от Томасе

# 234
към екипа на ИСОДГ - Моля ви, добавете още една колона в списъка с поредността на желанието!

# 235
  • София
към екипа на ИСОДГ - Моля ви, добавете още една колона в списъка с поредността на желанието!

Да, това определено ще ни спести доста усилия.  Mr. Green

# 236
  • София
Аз пак не можах да проследя последните теми подробно и имам един въпрос (извинявам се ако вече е отговорено) тази 1 точка за ясла кога се дава: 1. само ако детето е било в самостоятелна ясла и кандидатства за градина в ЦДГ; 2. ако детето е било в самостоятелна ясла и кандидатства за градина в ОДЗ или ЦДГ; 3. ако детето е било в самостоятелна ясла и кандидатства за ясла или градина в ОДЗ/градина в ЦДГ/ (с третия вареиант имам впредвид че получава 1 т. независимо къде и за какво кандидатства)

# 237
  • София
Надежда, 1 точка за ясла се дава при кандидатстване в първа градинска група, независимо дали в ОДЗ или ЦДГ. Детето трябва да е посещавало самостоятелна ясла поне 6 месеца.

# 238
Да питам, какво точно ще представлява индикацията за шансовете? С една дума ли ще пише - висок шанс, нисък шанс, среден шанс? Ако е така определено не би ми помогнало.  newsm78

# 239
  • София
Надежда, 1 точка за ясла се дава при кандидатстване в първа градинска група, независимо дали в ОДЗ или ЦДГ. Детето трябва да е посещавало самостоятелна ясла поне 6 месеца.
Благодаря...беше ми просто любопитно, защото си имам и аз някакво мнение по въпроса...

Общи условия

Активация на акаунт