ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 419
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 990
Това значи, че има 3 деца с повече точки от твоето и седем със същите точки

# 991
  • На края на вселената!
Моля ви някой да ми обясни  това че вече блокирах това е от градината 1 во желание
 шанс   Нисък - 3 + 1/7 чакащи отпред      24 свободни места     7.  0 точки 
В индикациите за класиране при „Нисък” шанс сме добавили информация за групата с равен брой точки, в която попада кандидатурата. Ако попадате в група с равен брой точки, ще бъде изписано „Нисък – X + 1/Y чакащи отпред”. Това означава, че пред Вашата група с равен брой точки има X чакащи, а големината на Вашата гранична група е Y.

# 992
ТАКАК КАКТО АЗ ГО РАЗБИРАМ Е ЧЕ 100% НЯМА ДА БЪДЕМЕ ПРИЕТИ И ТАЗИ ГОДИНА newsm78

# 993
Декларация, че детето ще остане и в 1 група след яслата и мен накараха да подпиша. Подписала съм я, но това не пречи то да кандидатства. Как така няма да дам заявка и ще ми пуснат мястото в системата, а после детето ми няма да се класира и ще остане навън?! Rolling Eyes Така че мисля, че ако има и други като мен, но пък се класират, то ще се освободят места в последния момент PeaceНяма да са много, но ще има тук-там.

# 994
  • София
Декларация, че детето ще остане и в 1 група след яслата и мен накараха да подпиша. Подписала съм я, но това не пречи то да кандидатства. Как така няма да дам заявка и ще ми пуснат мястото в системата, а после детето ми няма да се класира и ще остане навън?! Rolling Eyes Така че мисля, че ако има и други като мен, но пък се класират, то ще се освободят места в последния момент PeaceНяма да са много, но ще има тук-там.

днес ходих при директорката, за да изясним случая. оказа се, че е точно така, както написа снощи Джонев - искат от директорките да съберат такива декларации, за да изчистят списъците от кандидатурите на деца, които вече са в ОДЗ и имат подписана декларация. абсурдно е да се искат такива декларации преди да е минало класирането и да има яснота за приема.

аз изрично написах, че не желая кандидатурите ми да бъдат изтривани, но имам едно голямо притеснение, че всички родители, които са подписали декларация, могат да бъдат неприятно изненадани от изтриване на кандидатурите на децата им в последния момент....

# 995
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз подписах такава декларация, но беше преди повече от 2 месеца и доколкото разбрах си е стандартна процедура за децата от 2-ра яслена група.

# 996
По въпроса за декларациите, току що говорих с Минчева по друг въпрос и попитах и за това. Каза че каквото са си заявили родителите в системата по това ще се прави класиране. Доколкото разбрах нямат намерение да трият кандидатури. Ако някой има конкретно притеснение да им звъни и да си каже конкретния случай, защото аз естествено не бях подготвена с конкретни случаи и ДГ.

Хубаво е и екипът на ИСОДГ също да се включи с разяснение на недоразумението.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 11:00 от Ели (Hrisa)

# 997
  • софия
jam и при мен се получи същото (разговора с директора ), а колкото до декларацията мисля да и я подпиша чак след класирането  Shocked

# 998
Здравейте момичета,
Имам нужда от вашата помощ: шансът ни в системата е "среден" без никакъв показан процент след това. Можете ли да ми кажете какво би могло да значи това? newsm78
Благодаря

# 999
Работещата като швейцарски часовник система  Close е допуснала следното:

Вижте списъка на ДГ Буката, където детето  Тиаго Финли Антон Макларън, веднъж фигурира под номер 5 с 10 точки и втори път, явно за всеки случай, под номер 91 с 8 точки

http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo2OntzOjk6InJhdG … 6Im5ld193dCI7fQ==

ей такива работи направо ме разтреперват... ясно е че моето дете няма да бъде прието, ама защо трябва да ме правят на идиот....

и пак питам защо да не са публични критериите на приетите деца ....

# 1 000
но при тези често срещани имена ... сигурно е съвпадение

# 1 001
Не, така е...участва в списъка по соц. критерии, но и в общия...ако няма мяста по тези критерии, си кандидаства само по общите. Затова можеш да видиш всички имена от социалния списък в общия.

Което пък ти показва, че това му е второ желание. Wink

# 1 002
Боже, тази невероятна конструкция не ми беше хрумвала  Crazy

Защо изобщо се допуска подобно нещо... така шансовете на една група деца на практика са двойни - въпроса е риторичен и вероятно дъвкан 100 пъти, така че карай

# 1 003
  • Вън от пространство и време
Фуси, не си в час.  Peace Аз от миналата седмица следя темите тук и това го бистрихме. Всички деца със социални критерии присъстват и на общите опашки, обаче без точките за социални критерии. Това е нормално.

Тъй като си загубих доста време да проуча градините, които мен ме интересуват, пък и някои други, считам че децата със социални критерии ще си бъдат приети в техните си квоти по първо и второ желание и даже ще освободят места за нас. Поне за набор 2006 е така, за други не съм изчислявала.

# 1 004
не не съм в час - това си е абсолютната истина.
нямам нито сили нито време, а имам и спасителен вариант

но категорично не го считам за нормално....

ама не искам да ви връщам обратно на тази дискусия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт