ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 306
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 125
  • offshore & overseas
Аз искам да изкажа благодарност на екипа на ИСОДГ за бързината с която отговарят на въпросите в обратната връзка.
На мен вече няколко пъти ми отговориха още преди месец и съм доволна. И тук във форума гледам, че доста се стараят! Grinning

# 1 126
И аз съм доволна от работата на екипа на ИСОДГ. Нека в предния ми пост не прозвучи критика към тях. Напротив. Просто явно и останалите по веригата (директори и т.н) трябва да уважат техния труд и да публикуват всички места, а не да се подиграват и с тях, и с нас.

# 1 127
Тези документи са пълна лудост , половината не са нужни при записването, а чак при приемането на детето....например картон и т.н.
Ами че моето дете още посещава ясла, не мога да му взема картона сега...

# 1 128
Аз искам да изкажа благодарност на екипа на ИСОДГ за бързината с която отговарят на въпросите в обратната връзка.
Питах дали е проблем,че улицата на която се води адреса ни е със сменено име и аз съм посочила новото име, а в ЛК е старото и..почти веднага ми отговориха..
Наистина е невероятно,че в 22.30ч има хора, които се борят з анашето удобство и аз лично го оценявам много високо.

Г-н Джонев, искам лично да ви благодаря за тази организация.
Надявам се да успеете да свършите всичко с което сте се захванали..
Аз лично разбирам, че няма как да разпределите 6000 места между 14 000 деца , но това, което се опитвате да направите въпреки това, го оценявам.

bouquet

Нямаше да го кажа по-хубаво. И от мен

bouquet

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 23:08 от sanja_

# 1 129
Тези документи са пълна лудост , половината не са нужни при записването, а чак при приемането на детето....например картон и т.н.

Да, и аз смятам така.А относно ваксините, ние се движим с известно закъснение, тъй като се роди по-рано и ни казаха да изчакаме поне до навършване на шест месеца.Тоест, ако евентуално я приемат сега-аз няма как да удостоверя, че има необходимите имунизации към тази дата, но изчислявах, че септември ще са и направени. Confused
Всъщност сега потърсих и намерих, че има и такъв вариант: 5. имунизационен паспорт за извършените задължителни имунизации и реимунизации според възрастта и прекараните заразни заболявания. Не се приемат деца, на които не са извършени задължителни имунизации за възрастта освен когато са налице трайни противопоказания за имунизирането им;
А кой удостоверява дали са налице такива показания, дали личният лекар...

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 23:11 от sorsha_

# 1 130

В яслата издаваха втори картон на моя хубостник..
Реално, оригинала е при личната лекарка..
Вероятно пак ще ми направят още един дубликат..и..така просто ще си имаме 3 картона.. newsm78
Честно казано и аз се замислих за медицинските документи..
Но пък знам,че имунизационния статус на детето е задължително да го имат..т.е..важно е да се знае предварително, понеже неимунизираните деца не ги приемат по принцип..
За картона..нямам идея за какво служи при записването..

# 1 131
На мен пък ми е чудно, с тази точкова система, как така едно и също дете има по 9 т. в две различни градини едновременно (9.1 и 9.2 съответно) !? Не можах да си го обясня логически! Дано класирането утре да е по ... прецизно.

# 1 132
  • На края на вселената!
Питах дали е проблем,че улицата на която се води адреса ни е със сменено име и аз съм посочила новото име, а в ЛК е старото и..почти веднага ми отговориха..
Наистина е невероятно,че в 22.30ч има хора, които се борят з анашето удобство и аз лично го оценявам много високо.
    bouquet
И аз добавям благодарности към екипа на ИСОДГ!   bouquet Писах след 21,30ч и за по-малко от 3 мин ми отговориха. Също благодаря за направените проверки!

# 1 133

Да, и аз смятам така.А относно ваксините, ние се движим с известно закъснение, тъй като се роди по-рано и ни казаха да изчакаме поне до навършване на шест месеца.Тоест, ако евентуално я приемат сега-аз няма как да удостоверя, че има необходимите имунизации към тази дата, но изчислявах, че септември ще са и направени. Confused
Смятам, че бележка от ЛЛ на детето ще свърши работа. Peace

Ама какво някой спомена, че можело да ни анулират кандидатстването, понеже посещаваме градина....нали искам да се класира евентуално на друго място? newsm78  Макар да нямаме шанс почти никакъв всъщност.

# 1 134
На мен пък ми е чудно, с тази точкова система, как така едно и също дете има по 9 т. в две различни градини едновременно (9.1 и 9.2 съответно) !? Не можах да си го обясня логически! Дано класирането утре да е по ... прецизно.

Няма никакъв пролем..
Ако детето събира 12т по първо, 11т по второ 10т по трето и 9т по всички останали...
..
Такива са :
3т местожителство
2т работещи родители
3т първо желние
1т самостоятелна ДЯ
3т - баба/дядо в ДГ
...........
12т по първо желание..

# 1 135
Може ли помощ?
В личната карта на съпругът ми, адресната регистрация е с друг адрес.
Трябва ли да представя удостоверение, че живее на настоящия адрес?
В моята всичко е наред.

# 1 136
Може ли помощ?
В личната карта на съпругът ми, адресната регистрация е с друг адрес.
Трябва ли да представя удостоверение, че живее на настоящия адрес?
В моята всичко е наред.

НЕ
Нужно е единия родител да има този адрес, който си посочила..и..това да е адреса на детето..
т.е..майката обикновено е тази на чийто адрес се води,че живее детето официално..

УСПЕХ

bouquet

# 1 137
  • София
Това, което разбирам е, че едни и същи деца, които са на челните места в ОДЗ-тата, ще бъдат приети само по първото си желание и автоматично освобождават местата си по следващи желания още на първо класиране или ги приемат във всички посочени ОДЗ-та и ги чакаме да се запишат и тогава да освободят места на нас простосмъртните... newsm78

# 1 138
  • София
И аз ще се включа с един въпрос: след 23-ти може ли да добавяме ДГ  Crazy

# 1 139
Може, пък ако си и с повече точки направо си вътре, ако все още има свободни места.

Общи условия

Активация на акаунт