ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 66 172
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 440
оф да верно, че през детските градини
ние сме се преместили с 5 места напред след последната актуализация Shocked

# 1 441
  • София
излезе последната актуализация
Да! Дано всичко бъде ОК  Praynig, нямам търпение да видя резултатите от класирането!

# 1 442
А някой има ли представа, дали сега като се тегли жребият, ще бъдат публикувани изтеглените номера за граничните групи или чак утре при класирането ?

# 1 443
Късмет на всички кандидатстващи!

# 1 444
Има ли вариант да гледаме в реално време нецензурирания вариант на процедурата по класирането?

# 1 445
  • Върху лъчите на Слънцето.
Има ли вариант да гледаме в реално време нецензурирания вариант на процедурата по класирането?

Със сигурност ще има нецензурирани изказнания след обявяване на резултатите...  Laughing

# 1 446
Знае ли някой от вас кога свободните места, които ще останат от социалните, ще се прехвърлят към общата опашка. Дали ще ни изненадат приятно още на 1-во класиране?

# 1 447
Сега прочетох в системата:
22.05.09 10:15
След потвърждение от Дирекция "Образование", 58 невалидни заявки по К4 ще бъдат премахнати.

Е питам се аз, какви са тези хора дето ще лъжат???
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 14:26 от sladkish4e

# 1 448
За съжаление след последната актуализация днес, нашият списък не се е промени изобщо, а две от децата с 8,2 т. си заявиха заветната 0,1 т. в последния момент (тогава са се сетили, че имат брат/сестра в ОДЗ-то или родител, работещ в с-мата на обр.). Писах по-рано в темата, писах и на ИСОДГ, но те ми отговориха, че одз-то нямало такива допълнителни критерии, което всъщност не е вярно. Мислех си, че просто са ми пратили някакъв стандартен отговор и че всичко ще се изясни по-късно, но уви-промяна няма.

# 1 449
  • Върху лъчите на Слънцето.
След потвърждение от Дирекция "Образование", 58 невалидни заявки по К4 ще бъдат премахнати.

#Cussing out #Cussing out #Cussing out

Предполагам, че никак не са малко! Реши ли са да опитат, пък ако може после на 4 очи да "оправят" нещата... Чувстват се длъжни да опитат...

# 1 450
За съжаление след последната актуализация днес, нашият списък не се е промени изобщо, а две от децата с 8,2 т. си заявиха заветната 0,1 т. в последния момент (тогава са се сетили, че имат брат/сестра в ОДЗ-то или родител, работещ в с-мата на обр.). Писах по-рано в темата, писах и на ИСОДГ, но те ми отговориха, че одз-то нямало такива допълнителни критерии, което всъщност не е вярно. Мислех си, че просто са ми пратили някакъв стандартен отговор и че всичко ще се изясни по-късно, но уви-промяна няма.
Надявам се такива, като този случай, да се дисквалифицират....
Хитреци..... да им е за назидание.....

# 1 451
  • София

Може ли такава простотия??? #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ooo, ама тези са само подгрупата, която даже не знае как да лъже. Защото проверките досега само сравняват дали името на заявената баба фигурира в регистъра на служителите в детските градини. Т.е. изловените сега са заявили баби, които даже е са в ДГ. Допълнително вероятно има деца, които са заявили реални имена на служители, но те не са им точно баба/дядо/майка/баща, а примерно леля, сестра на бабата, съседка... Тази родствена връзка тепърва ще трябва да се доказва пред директорките и ако те са приципни, би трябвало да отказват записвания, ако документите са неизрядни. Ако ЕСГРАОН бяха позволили достъп до данните си, това вече щеше да е проверено, но не би.

# 1 452
Какво става с кандидатите, които са  хванати в лъжа???
 Tired Tired Tired

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 14:40 от sladkish4e

# 1 453
  • София
В градината ни по първо желание имаше 4 места по общи критерии. До 15 часа вчера на 3 се класираха деца с над 8 точки, а 1 оставаше за около 25 деца с 8т. И там ми беше надеждата не помръдваше списъка.... днес се намърдала някаква Ивета Стефанова с 10 точки. Аз си бях копирала последните 5-6 актуализации, до преди 15 часа същата Ивета е била само с по 8 или 7 точки в съседната градина. И как така в последните 3 часа преди да заключат системата се е сетила, че има баба в ДГ! Честито на печелившите нашите шансове отидоха на боклука...

# 1 454
Знае ли някой от вас кога свободните места, които ще останат от социалните, ще се прехвърлят към общата опашка. Дали ще ни изненадат приятно още на 1-во класиране?
Още на първо класиране ще се прехвърлят. Виж тук има описано как ще протече класирането

Общи условия

Активация на акаунт