ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 66 161
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Върху лъчите на Слънцето.
Какво става с кандидатите, дето са били хванати в лъжа???
 Tired Tired Tired

Нищо. Класират си се! Няма да ги санкционират, защото децата им имат равни права с всички останали...

# 1 456
  • София
 Tired Tired Tired

Добър Въпрос.

# 1 457
Отнемат им лъжливите точки. Участват с реалните.

# 1 458
А сигурно ли е , че ЕСГРАОН не са осигурили достъп? Ако е така аз предлагам, когато започне записването, ние сами да проконтролираме изискваните документи-актове за раждане на баби, деца, родители и т.н., лични карти, всичко! И никакви ксерокопия-само оригинали. Ако трябва ще си записват часове за записване при директорката, за да можем да присъстваме и ние , и да погледнем оригиналите. Можем да се организираме по райони.

# 1 459
ами ако действително ги приемат и няма санкции, то от понеделник всички деца ще са с 10+ точки... да видим системата как ще се справи

а интересно тия с нулите така си и останаха... те какво: една адресна регистрация ли неможаха да си направят?

# 1 460
 Tired Tired Tired

Нищо. Класират си се! Няма да ги санкционират, защото децата им имат равни права с всички останали...
Сериозно ли говориш??? Shocked
Тогава трябваше  и  аз да заявя предимство.....
На моето дете леля му също е детска учителка в ОДЗ...!!!

# 1 461
  • София
Още на първо класиране ще се прехвърлят. Виж тук има описано как ще протече класирането
От това разбирам, че ние като сме в гранична група по общи критерии няма какво да чакаме на това класиране, а чакаме общите опашки и следващо класиране. Правилно ли съм разбрала? Сега явно се тегли жребии само за гранични групи на социалните опашки.  newsm78

# 1 462
Видяхте ли, че постоянно актуализират системата през 15 минути?
Защо е необходимо това, да не би някой да може да си променя желанията?

# 1 463

Аз нямам достъп....къде го видя това актуализиране?

# 1 464
В градината ни по първо желание имаше 4 места по общи критерии. До 15 часа вчера на 3 се класираха деца с над 8 точки, а 1 оставаше за около 25 деца с 8т. И там ми беше надеждата не помръдваше списъка.... днес се намърдала някаква Ивета Стефанова с 10 точки. Аз си бях копирала последните 5-6 актуализации, до преди 15 часа същата Ивета е била само с по 8 или 7 точки в съседната градина. И как така в последните 3 часа преди да заключат системата се е сетила, че има баба в ДГ! Честито на печелившите нашите шансове отидоха на боклука...

И в нашето ОДЗ, освен въпросните деца с 8,2 т. , граничната група в която попадаме стана от 26 на 37 деца, пак в посл. момент.

# 1 465
  • София
А сигурно ли е , че ЕСГРАОН не са осигурили достъп? Ако е така аз предлагам, когато започне записването, ние сами да проконтролираме изискваните документи-актове за раждане на баби, деца, родители и т.н., лични карти, всичко! И никакви ксерокопия-само оригинали. Ако трябва ще си записват часове за записване при директорката, за да можем да присъстваме и ние , и да погледнем оригиналите. Можем да се организираме по райони.
И как ще ме накараш да ти покажа документите си? Да нямаш някакви специални правомощия? Точно затова искаме по-засилен контрол, защото това са лични данни, за които се иска да си администратор и не могат да се проверяват от случайни родители.

# 1 466
Едно дете има 10.01 точки в три ОДЗ та.Това какво е?Никъде не е с 10+,а с 10,01.

# 1 467

влизаш в секция детски градини, отваряш градината и списъка, който те интересува и отгоре пише последната актуализация

# 1 468
  • София

[/quote]

Влизаш в детски градини, избираш си района и си отваряш съответната градина.
При нас за сега няма никаква разлика.

# 1 469
  • в центъра

Само че като нямаш достъп до ЕСГРАОН как точно по лични карти ще установиш, че "майка ми" наистина ми е майка?

Мога да представя личната карта на служителката от детската градина, чиито данни са ми дали за да я заявя в системата като "баба" на детето, а ти как точно ще установиш, че не ми е роднина, ако нося името на мъжа ми  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт