Кърмата ми намалява, а бебето не яде от шише?!

• 2 344
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
сокчето е изпитана марка  Crazy честито за многото мляко  Hug

# 16
kато го прочетох направо ми се прииска и на мен да пия такъв сок (сироп). Още като стана утре ще си купя, дано и на мен да подейства така, защото и моето момченце маи иска повече мляко. И аз благодаря за съвета, макар че не е за мен   bouquet

# 17
има ли го във всички магазини? Лесно ли се намира?

# 18
аз си го купувам от кварталният магазин намерих и страницата на фирмата производител, http://www.vitanea.com/bul/index_bul.html аз взимам най- често сироп от арония, защото аронията действа като антиоксидант, после да кажете какво е станало,  Hug успех

# 19
Аз си го взех от Фантастико. Дано помогне и на теб, honda_vti  а и на всички които имат нужда!  bouquet

# 20
 Grinning момичета, сиропа подейства и на мен. От вчера започнах да го пия и днес цял ден си имах кърма в достатъчно количество. Не беше прекалено много, но точно му стигаше за храненията, а преди това често се случваше да не му стига. Много благодаря  Hug   bouquet

# 21
  • вкъщи
давай му  с лъжичка

# 22
Кое да му дава с лъжичка? newsm78
Момичето се похвали че кърмата и се е увеличила.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 22:16 от bebo 81

# 23
Ще взема и аз да го пробвам този сироп, видях го в магазина  Wink Малко съм скептична, но ще пиша при мен има ли ефект  Peace

# 24
  • Пловдив
Момичета , по колко сок пиете на ден?Днес ми е 4 ден с този сок, но за жалост увеличение на кърма не усещам Thinking

# 25
аз пия по много, някъде към 2л на ден,

# 26
  • Пловдив
mamanamarin благодаря ти !  bouquetУвеличавам и аз тогава!

# 27
 Grinning и аз ще увеличавам.

Общи условия

Активация на акаунт