''Парфюмни размисли и страсти'' 15

• 22 094
  • 506
  •   1
Отговори
# 345
Тес завиждам ти благородно за Орхидеята.

# 346
 Blush чак не мога да повярвам, че вече я имам, благодаря на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 347
Браво ,Tess!Честито!Ти от размяна ли се сдоби?С какво се раздели,ако не е тайна?Да се пръскаш със здраве и от сърце и за мен  Hug
А познавате ли този, Bali Dream Estee При мен нещо с нейните парфюми не се получава  Sad ,но този ми е интересен.
Децата са неизчерпаем източник на забавни случки:-)))Мислим ,че ние ги учим,но май те нас учат.ДЪщеричката ми беше някъде на годинка,когато започна да имитира как се гримирам/слава-богу не с истински гримове/,взимаше големите четки за пудра и си мажеше уж,ушите/ Joy Joy Joy/,а много често сега казва мама-маже  Joy ,винаги иска да и слагам крем /детски/,а от скоро на ръцете с каквото аз се мажа и понякога тайно свива някой парфюм.независимо че са прибрани.Както каза снаха ми:един ден ще влиза и в роклите ти...незнам,ще видим..засега се опитва да влиза в обувки с токчета  Joy
Като си пишем за Диор се сетих за този Forever and Ever   Някой да знае дали е идвал в БГ?

# 348
Мишоне благодаря ти Hug, не познавам двата аромата, които си показала, май Мими беше писала,че Бали Дрийм е много хубав Simple Smile, Орхидеята ми е от размяна, за нея дадох Мадмоазелата, няма как Wink, но не съжалявам нито за миг, Коко го имах за втори път и честно казано колкото и да го обичам и да ми е любим, ми беше лееко поомръзнал, сега съм в еуфория от Орхидеята Flutter Crazy Трябва да има движение на енергията, не обичам застоя при парфюмите Laughing

А сега тествам Манията и мааалко съжалявам, че съм я обещала Mr. Green, ами хубав си е парфюма, определено ми харесва - мек, топъл, сладнив, но и свеж Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 17:13 от Tess d`Urberville

# 349
и докъто сме на черна мания,някой да е пробвал това,все ми се набива на очи ,хм  Thinking

http://www.fragrancex.com/MakeCappedImage.html?file=images%2fpro … ffull%2f1589W.jpg

има един отзив,в който пише,че миришел на стара леличкаSimple Smile))))))

# 350
Ех този Блек на Кенет Кол, Станимира 1980 го има Simple Smile и каза, че според нея не е толкова интересен, имало някакви зелени ноти в него, Мими май пък повече го харесваше - дано не бъркам притежателките на парфюма Peace

, на Кенет Кол този адски ми харесва, сладък ориенталец с едни леки подправки, малко дървесина, но не е типично дървесен аромат, много е секси и игрив

# 351
да,явно не е кой знае какво:)Подминаваме го  Party

на Кол имам само това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenneth-Cole/Reaction-2966.html и го пробутах на милото:)Той си пада по  по-фреш Mr. Green и не е хич траен

а на този много му се точа Mr. Green

http://www.fragrantica.com/perfume/Kenneth-Cole/Kenneth-Cole-Bla … for-Men-1956.html

# 352
Направо го поминаваме Laughing Свеж така ли, какво представлява Риакшън Peace Мъжкия Блек, като нищо ще е по -хубав от дамския Simple Smile

# 353
Направо го поминаваме Laughing Свеж така ли, какво представлява Риакшън Peace Мъжкия Блек, като нищо ще е по -хубав от дамския Simple Smile
свеж,плодов,точно на пъпеш бие и като на банан:)))Плодово свеж,не собено траен:)
Тесс,виж този:)най -интересен е май:)Той и Блек(мъжките) ги водят най-добри то всички на Кол:)

този определено ме спечели:)
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenneth-Cole/RSVP-1411.html

# 354
Мда, лавандула, грейпфрут....

# 355
Тес, моля те, опиши тази орхидея. Прилича ли на някой друг парфюм, поне да придобия някакво впечатление. Тук в Пловдив няма къде да я тествам, а докато се наканя да поръчам от гета, вече я нямаше.  bouquet

# 356
С удоволствие Grinning - както предполага страхотния флакон - тъмен и плътен аромат, на пръв прочит с мъжка нота - в началото започва остро и адски наситено, сякаш наистина е мъжки парфюм, зад острите ноти се прокрадва смолиста сладост, долавям зелени ноти, като от горчив бадем и сякаш нещо едва доловимо кокосово - още е съвсем пресен на мен, като отлежи пак ще ти пиша, как го чувствам Heart Eyes Peace

ето сега остротата я няма, аромата улегна и ми се струва че се усеща и тъмния шоколад  - страхотен Sunglasses

# 357
http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Birmane-775.html
Ето още един от тази серия.
На мен ми е интересен този,почитател съм на дрехите

# 358
Нека някое момиче, което има опит с Бирман да сподели, по описания и чужди впечатления съдя, че е много ''класен'' парфюм, за специални поводи Peace

на Ван Клйф много ми хареса мъжкия Занзибар - мноого е секси, много   

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 18:02 от Tess d`Urberville

# 359
Тес, благодаря ти. Със здраве да си я носиш. С това описание напълно ме спечели. Сега се сдобих с още един парфюмен дерт. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт