''Парфюмни размисли и страсти'' 15

• 22 189
  • 506
  •   1
Отговори
# 330
Мацки отивам за Орхи smile3508

# 331
а ние чакаме  Mr. Green

# 332
Бягайте крачета, при новите парфюмчета  Joy
Тес с нетърпение чакаме да разкажеш.
Аз момичета отивам да се отдам на малко спортна дейност. Party

# 333
Аз момичета отивам да се отдам на малко спортна дейност. Party
браво на теб Peace

# 334
Аз съм заседнала с кафенце и друго любимо напоследък Campari с лимонов сок и лед мммммммммм чета науката,че ми наближава големият ден и хвърлям по едно око тук.
sasi6 споменатото Версаче има невероятно присъствие с букет от бели цветя/така го описват/,аз усещам момини сълзи.За мен са неповторимо женствени.
Tess,Karen е адски права!Свеки гледка беба понякога,обаче при мен вместо аз да давам и задигнах Skin Trusardi ,че на нея и идвал тежък Joy
paola,прочетох за инцидента с малката  Joy при мен имаше подобен,но на Ив Роше с Come un providence ,който тя разби наплочките в коридора,посипа по главата си и количката.Вярвайте ми,няма по-гадно нещо.Миризмата ме преследваше 2 седмици,нямаше отмирисване и щяхме да се издушим  Joy #2gunfire

# 335
  • виртуално
като разказваме за децата, ето какво измисли моята дъщеря:
- като порасна ще ми дадеш ли твойте парфюми (все брой моите и нейните)
- тогава ще ги използваме заедно (моят отговор)
- ама ти тогава ще си купиш такива като за бабички  Embarassed

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 16:41 от Рапунцел

# 336

- ама ти токава ще си купиш такива като за бабички  Embarassed

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 337
По въпроса за Диор искам да кажа,че много харесвам мъжкия Дюн за разлика от дамския.Жи дор го имах и не ме впечатляваше особено, но тук като чета колко му се кефите може пак да си го припомня. А класическата отрова ми я бяха подарили-веднъж се напръсках и щях да умра. Не посмях и да го подаря на никого и май при едно разчистване замина в коша.

# 338
П А класическата отрова ми я бяха подарили-веднъж се напръсках и щях да умра.
ххахаах,днес всички сте адски забавни:))))Цел следобед се смея ,ще ме уволнят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 339
  • София
като разказваме за децата, ето какво измисли моята дъщеря:
- като порасна ще ми дадеш ли твойте парфюми (все брой моите и нейните)
- тогава ще ги използваме заедно (моят отговор)
- ама ти токава ще си купиш такива като за бабички  Embarassed
Ох, това с броенето и при нас го има.  Joy Най-редовно ми се навира в шкафа и констатира "Мамо ти имаш много работи!!!"/разбира се, винаги пред баща си  Mr. Green, за мое "щастие"/, и другото " Мамо, аз като порастна ще имам ли като твоите неща?" , а като ще излизаме двете - "Мамо, направи ме да изглеждам красива"  Joy.

# 340
Момичета ето ме и мен - имам си вече Черната Орхидея Grinning Grinning Heart Eyes, разкошшшш, както и получих две пробички от beca и двата парфюма са страхотни просто  bouquet  bouquet
И Манията е в мен, но нея съм я обещала предварително, оххх направо толкова се радвам newsm44 newsm68

Забавно нещо са децата, а за свекървите сте прави, без тях вероятно е много трудно Simple Smile

beca ми е пратила пробичка от Вери Иризистибъл Сеншуъл - чудесен, мек и нежен, по ''мил'' от класическия - прекрасен Heart Eyes и пробичка от още един парфюм, който е изненада за мен, май не го познавам - много е хубав, напомня ми адски много на Шафали на Ив Роше , но може и да греша - много сладка хубава ванилия Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 16:58 от Tess d`Urberville

# 341
Момичета ето ме и мен - имам си вече Черната Орхидея Grinning Grinning Heart Eyes, разкошшшш, както и получих две пробички от beca и двата парфюма са страхотни просто  bouquet  bouquet
разкажи повече:)и кои са другите 2-пробичките  smile3508

# 342
Направо ми светна пред очите, много ми е щастливо Grinning Grinning - душа, душа ....иде ми да се разтанцувам Heart Eyes Laughing

beca, maniadekay -   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

писах ви, че пробичката от Вери Иризистибъл Сеншуъл страшно ми харесва - наистина е по -мек и балансиран от класическия, а другия парфюм изненада съм почти сигурна, че е Шафали, но нека beca каже дали е така Simple Smile

# 343
Направо ми светна пред очите, много ми е щастливо Grinning Grinning - душа, душа ....иде ми да се разтанцувам Heart Eyes Laughing
ооох,завиждам тиSimple SmileАз ще съм така като ми дойдат виалчетатаSimple Smile))))

Честити ти хубавинкиSimple Smile)))))))))))))

# 344
Благодаря, да ви се връща с най -хубавите и любими аромати Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт