''Парфюмни размисли и страсти'' 15

• 22 037
  • 506
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не, не беше на Лолита. Почвам да възвръщам някакви спомени, май беше от едно плоско кафяво шишенце, ако не се лъжа де, то едно нещо ли пръскахме.  Joy

# 466
Не, не беше на Лолита. Почвам да възвръщам някакви спомени, май беше от едно плоско кафяво шишенце, ако не се лъжа де, то едно нещо ли пръскахме.  Joy
Да не е това , мисля че я имаше Тес.

# 467
  • София
Дами, зная че някой от вас тайно или явно ползват ароматите на половинките си, но сега въпроса ми е имате ли /или харесвате ли/ някой унисекс аромат, който бихте го споделили с „него”. Аз много харесвам водата на Картие, а той пък Колона на ТМ /него пък аз не харесвам/ Пробвали сме и Тускан соул на Фергамо, но не ни стана любим. Търсим си „нашия летен аромат” /аз предпочитам да има повече цитруси, той набляга на дървесина и муск/. Сещате ли се за такава композиция? Трайността не е от особено значение
Белия чай на Булгари се води унисекс и аз си го нося с удоволствие, но не ми е особено мъжествен (което не значи, че не би паснал на определен типаж мъж). Също ми харесват CK One и Bulgary Black, тези двата повече ми подхождат за мъж.

# 468
Дами, зная че някой от вас тайно или явно ползват ароматите на половинките си, но сега въпроса ми е имате ли /или харесвате ли/ някой унисекс аромат, който бихте го споделили с „него”. Аз много харесвам водата на Картие, а той пък Колона на ТМ /него пък аз не харесвам/ Пробвали сме и Тускан соул на Фергамо, но не ни стана любим. Търсим си „нашия летен аромат” /аз предпочитам да има повече цитруси, той набляга на дървесина и муск/. Сещате ли се за такава композиция? Трайността не е от особено значение
Белия чай на Булгари се води унисекс и аз си го нося с удоволствие, но не ми е особено мъжествен (което не значи, че не би паснал на определен типаж мъж). Също ми харесват CK One и Bulgary Black, тези двата повече ми подхождат за мъж.

Преди няколко страници коментирахме унисекс парфюмите :

# 469
Аз не съм запозната с нито един унисекс парфюм. Embarassed

# 470
  • Варна
Аз от време на време пръскам Embarassed тази мъжка Lolita Lempicka http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Lolita-Lempic … aicheur-1633.html, обожавам я.

# 471
а тази има ли я в Бг? Midnight

# 472
# 473
# 474
Клеми много си мила, направо ме засрами Embarassed Simple Smile, и аз да те издам - че си супер симпатяга и имаш много хубаво излъчване, направо на ученичка приличаш Hug  bouquet Такаааа с Клеми се поразходихме из Бюти Зоната и душихме и пръскахме наред - да ти кажа нямам спомен с какво съм те пръснала, аз също душа единия си лакът и се чудя какво за бога беше Laughing Кратък очерк на душените от нас аромати -

- Ейлиън Сънесенс Лежер - много свеж и приятен с цитруси, за лято идеален

- Бали Дрийм наистина е много хубав аромат, съгласявам се с Мими - цветен, наситен, повече ми харесва от Емералд
определено

- за пореден път проба, колкото пак да ми стане ясно, че изобщо не е мой тип - много рози, много нещо

- пак проба - голямо удоволствие е този парфюм, по нееещо ми прилича малко на Линстант Меджик Еликсира, но втория ме кефи в пъти повече Heart Eyes, абе и двата ми харесват и то много

- пак проба - обичам го Дюн, много

Айлънд Бермуда на Майкъл Корс  - много хубави люляци, кой питаше за люляков аромат Simple Smile

Дейзи Блек едишън е много свеж и приятен, хареса ми - не съм го пръскала на кожа

- Херба Фреска  - усетих тревички в него, някак успокояващ

- кой ми пусна мухата, че Фражил прилича на Джуси Кутюр, никога не бях го поглеждала по този начин, трябва да призная, че действително имат нещо общо в началните ноти....май и после Laughing, но Джуси остава по -остър и ''моминосълзест'', докато Фражил уляга по -тежко и сладко

- и това ЧУДО, просто ме побърква, нищо не ме впечатли толкова, колкото той - убийствен е за мен, обожавам го, но много е скъпо по дяволите, за сега само ще си го мечтая

И благодарение на Клеми съм горда притежателка на Вери Иризистибъл Сеншуъл bowuu - прекрасен аромат, още вчера полудях по пробичката от beca, голямо благодаря Simple Smile  bouquet Душихме още много неща, но вече не помня изобщо Laughing

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 15:34 от Tess d`Urberville

# 475
Моля,някой ако познава аромата и съставките на този парфюм: Roccobarocco TRE TENDRE да го опише.Подходящ ли е за лято,как е като трайност? bye bye bye

# 476
Моля,някой ако познава аромата и съставките на този парфюм: Roccobarocco TRE TENDRE да го опише.Подходящ ли е за лято,как е като трайност? bye bye bye

Къде го има , знаеш ли от кога го търся?

# 477
- момичета време е да ударим по един Б 52, и после нещо разхлаждащо, хайде по едно Мохито Наздраве Grinning

# 478
Ей това Мохито ми е любимата напитка в горещи дни  Heart Eyes

# 479
Ей това Мохито ми е любимата напитка в горещи дни  Heart Eyes

Тес благодаря, и аз  ще ударя едно Мохито, въпреки че климатика ми е на 16 градуса пак ми е жега.

Общи условия

Активация на акаунт