ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 974
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Белинда, мисля, че е точно същото. Ще се лекуваме с Вентолин.
Хомеопатката ми каза да дам АБ, понеже в Гърция нямаше хомеопатични л-ва(със сигурност има, но не са по аптеките и изобщо не знам къде да ги търся) и тя ни каза да не стане по-лошо. Е, стана.
Утре ще водя и Анна(тя е при друг лекар, онази кукувица със свинския грип), дано не е слезнало надолу и при нея.

# 61
А розовите дървета какви са всъщност, имаш ли идея newsm78

Японски вишни. Цъфтят страхотно, ама нищо не връзват Thinking Що са вишни тогава и аз не знам.

Прекалих с едни пици и вина Embarassed Ако ви звучи несвързано да не се чудите hahaha

# 62
Честит рожден ден на Англечето   bouquet

Честито и на Катинче, лека и безпроблемна бременност й желая!

Много хубави снимки, наистина много са пораснали всички бебоци  Heart Eyes

Бързо оздравяване на болните  Praynig

Оле, на мен една колежка от ЧР ми каза, че освен ако не се ликвидира фирмата, до 3 годишна възраст на детето нямат право да те съкратят, освен ако не подадaт молба в Бюрото по труда. Вашата фирма ще я ликвидират ли, нали не беше сигурно  newsm78. Дано се подредят нещата за вас де  Hug

# 63
  • София
Евридика, пропуснала съм поканата. Аз вече дори не се пъна да се уговарям, че времето ми е много разпокъсано, нали вземем Вероника от училище, после пишем домашни и когато успеем, сме навън. Днес едвам излязох наобед, че готвих лапад. По този повод да се оплача - Отделих на Ели в една пластмасова кутия преди да посоля и застроя, а Вероника да вземе да си изсипе нейната застроена вече супа вътре, че не била гладна. Пощурях като разбрах. Казах и, че докато не изядем лапада няма да яде нищо друго. Тази вечер ми крънкаше сандвич. Казах и, че ще яде супа. Преди малко отидох да видя чий инат ще надвие и я гледам - спи в леглото си вече. Мъж ми нищо не каза-не одобрява подхода ми, май...

Никога не съм мислила по въпроса дали ще изпитвам нещо различно към бебето. Струваше ми се, че всичко ще си дойде по реда и не съм се тормозила да го мисля. Както и стана. Simple Smile Притесненията ми бяха сходни с тези на Майра, но сега гледам, че Ели се защитава много добре и успява да се справи с атаките на сестра си и понякога се налага да спасявам Вероника  Laughing ...И понеже много неща във форума са заразни - започнах да си мечтая за трето. Вероника обаче ме попари, като ми заяви, че по много деца имали само циганите.  Confused Не че съм се зафтичала...околните ми и за Ели бяха достатъчно изненадани...пък и часовникът тик-така много бързо вече... Simple Smile

Оле, Hug всичко да се нареди!

Инка, това с хлебарките много гадно! В банята преди месец се появи една три сантиметрова гигантка, не знам от къде изпълзя... Лошото е, че трябва в целия блок да се изтребят. Ра споделяше преди време опит в борбата с тях.

Астарта, стискам палци всичко да мине! Не му разбирам, но няма ли някаква здравна осигуровка за там? Ако се наложи консултация с лекар как се процедира?  Thinking

Дуци, спазъма нали не се влияе от антибиотика? Това, което са ми обяснявали докторите е, че алергията предизвиква спазъм на белия дроб, а спазъма оток, който води до инфекция, която пък се лекува с АБ. Т.е. инхалациите с вентолин се опитват да предотвратят спазъм, за да не доведе до оток. Уф, и аз чакам Вероника да го израсте най-после...

ЧРД, Ангелче! newsm67Все още си рожденичка, нали! желая много здраве и хубави емоции!

Нип нещо съвсем изчезна, някой знае ли нещо? А за Душичката?

Е, аз докато си изпиша фермана и Ра се е включила за хлебарките и Дуци е обсъдила вентолина... 7 отговора докато писахте...

# 64
Дуци, дано с Анна всичко е ОК утре, а и Пепи много бързо да се оправя, че сега и самичка с децата сигурно никак няма да ти е  спокойно.
Астарта, не се тревожи за темп., щом няма и други симптоми. Алина преди 2 седмици ми вдигна така темп., поддържаше я 2 вечери и 1 ден и се оправи. Никакви други симптоми не получи, даже и на лекар не я водихме. Давах й чай от лайка с мед, вит. Ц и едни хомеопатични капчици подсилващи имунната система. Пожелавам ти и на Илия така бързо да му размине.  Peace
Олето, всяко зло е за добро! Убедена съм в това. Така че, не се знае пък в Търговище колко хубави неща може би ви очакват!  Hug
Маги се събуди Sad

# 65
Оле, направо на "белия кон" среща! HugДано всичко се уреди.

Всички болни дечица да оздравеят бързо!

Ками , на вас какво ви е?

Японски вишни. Цъфтят страхотно, ама нищо не връзват Thinking Що са вишни тогава и аз не знам.

Joy

# 66
ЧЕСТИТА ДА НИ Е 100-тната ТЕМА !

ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН, LITTLE ANGEL ! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

Дуци, Белинда, Катито, Рапунцел, Евридика, Ива, Ели, Весито много хубави снимки!

Честито на Катинчето!

Астарта, на вас успех в новата страна!

Честити зъбчета на всички ново-озъбили се! И честито на вече проходилите!
Болничките бързо да оздравяват!

Юан още няма зъби. Затова пък е овладял бойни изкуства всякакви, налага всички деца наред, даже и двугодишни. И аз съм се видяла в чудо. И нищо не помага,... правих се една седмица на разсеяна, уж да му стане безинтересно, не помогна, после му казвам да бъде мил и да гали, не помага, после му показвах показалеца и му казвах „не”, като резултата беше, че сега удря и после показва и той показалеца и бръчка вежди.  Остава да започна и аз да го пляскам и тогава ще сме страхотна картинка.
Става иначе в 5 часа и разбира се не е спокоен докато не отворя и аз очи. Спи през деня 1 час максимум и вечер в 20-21 заспива. Като се буди да папка 2-5 пъти. Водя го два пъти в седмицата на плуване, което е доста тежко начинание, Юан 12 килца, сак 20 килца, 5 етажа.... плюс постоянни бебешки срещи да му е по-интересно........ и накрая като замрънка го смятам за страшно несправедлив този живот.

И така, чета ви от време на време, но докато смогна да напиша нещо и заспивам. А после ми е вече много не актуално да се включвам.

А, и на 28-ми се прибираме в БГ. Намам търпение вече.

Оле,  Hug

# 67
Евридика, пропуснала съм поканата. Аз вече дори не се пъна да се уговарям, че времето ми е много разпокъсано, нали вземем Вероника от училище, после пишем домашни и когато успеем, сме навън. Днес едвам излязох наобед, че готвих лапад.
Много съм уморена явно, защото ми се стори, че си готвила леопард Embarassed

Снощи се карах на Пепи, понеже пак дъвчеше един залък 20 минути, истерясах направо, каквот ти каране. Баща му много лошо ме погледна(нищо не каза, но смее ли), обаче аз го скастрих, защото на мен това ми е трето ядене на Пепи за деня. И така всеки ден. Ми не издържам. Изобщо не ми пука дали одобрява начините ми на възпитание, да е мислил преди да ме оплоди Laughing

Дони, как е Самуил?

# 68
Много благодаря на всички ви за пожеланията  Hug
Разгледах снимките в тази темичка,много са  красиви дечицата  Heart Eyes
На Катинчето и Ива им пожелавам да изкарат леко бременността.
Астарта,дано да е от зъбките и утре да му няма нищо на Илия  Praynig
Пепи на Дуци и той да оздравява бързо!
Инка,много неприятно с тези хлебарки,дано няма повече.
Олето,след лошото винаги идва хубаво  Peace
Ето малко снимки и от нас http://www.album.bg/pupi/

# 69
  • София
Дени, Вероника е с алергична астма. Да не бъркам, но май и Пепи на Дуци е като нея. Започва с пристъп и най-малкото до което стига е бронхит. Преди седмица свърши антибиотика за лечението на поредната пневмония декстра - от дясно е слабото и място.

# 70
Ангелче, честит рожден ден и от мен!
Желая ти много, много здраве, щастие и сбъднати мечти  bouquet

Иван е станал голям мъж и той Hug

Айучха, как съм те изтървала одеве, сега ти видях поста newsm78
Ти на националната среща ще идваш ли? Гледам, че прибирането ви съвпада с нея.

Ками, не бъркаш. Имаше подобрение след лечението с хомеопатията, но какво стана сега пак не ми е ясно Cry Ама като само му бутат ментови бонбони, ще каже човек, че плод му дават, толкова са настоятелни. Е, научи се детето да ме пита първо дали може, ама след дъжд качулка Sad

# 71
  • София
Малко Ангелче  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Hug, аз и по- рано писах, но не го побликува  Blush и ме домързя.
Желая ти щастие , усмивки и мнного любов  Heart Eyes

Много съм уморена явно, защото ми се стори, че си готвила леопард Embarassed

Joy Joy Кай си е ровил в зоото Whistling

Ето я моята малка градинка, дето много се надувах  Blush Whistling
Пясъчника, пейчицата за децата които мъжа ми направи, отзад е тревичката която посадихме, в далечината има едно доварче което боядисахме и искам да сложим нови керемидки. И на тревичката има един голям Божур, който скоро ще цъфне   bouquet и от там където снимам е масата с пейките.....
http://ketito.multiply.com/photos/album/51#18
мъничко е, ама как ми пълни душата сутрин, да не ви разправям  Blush Малките неща са най сладки!

а така се събуждат моите зайчета Heart Eyes
http://ketito.multiply.com/photos/album/51#20

ДеЩо по въпроса за обичта Както казвах на снаха ми онзи ден......Няма такова чувство, такава наслада като това да си майка Heart Eyes Някак си изпълнена с любов.Божествено е!
Колкото повече, толкова по хубаво Heart Eyes А аз много исках първо момче, после момиче и сега чувствам някакво спокойствие, все едно съм си свършила работата Sunglasses Иначе щях да искам, още и още .... Whistling

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 00:22 от ketito

# 72
  • София
И на мене днес не ми е ден, що се отнася до яденето Crossing Arms Никола заяви на обяд, че няма да ми яде ориза, щото вътре имало лук Shocked Ново двайсе, сега лук не ядем Close Бобо нещо ми се опъваше на кашата от елда с масло и сирене, което по принцип му е супер любимо - е, храних го двайсет минути, друг път за това време да е изял един не много голям слон Twisted Evil И за капак сега преди малко се върна Христов от мач, викам да ти сложа да ядеш, а той - ааа,не, мило, седи си, аз ще си направя кисело мляко с бисквитки ooooh!  Алоооооу, ти да си случайно бебе на девет месеца #Cussing out Ми няма да готвя пък на никого нищо Crossing Arms Да си ядат мляко с бисквити и въобще да не ме занимават Crossing Arms

# 73
  • София
Кетито, много ти е хубава градинката даже! Ние и на малкото се радваме , стига да го има.  Simple Smile
Дуци, дано го израсте по-бързо. Аз на това се надявам. Crazy Казаха ми, че и спорта помага, но трябва да е някакъв, който кара белите дробове да работят повече - плуване и лека атлетика например.
Оф, Белинда, моя мъж без да е ходил на мач вчеря пуканки с бира. Лапада си седи, ама лазанята оня ден си я омаха и за още питаше, ама нямааа. Mr. Green

# 74
  • София
Една снимка от Павел и Диана на Тони  newsm76

Много сте сладки  Heart Eyes А каква е на Тони количката  newsm78 Blush

Дуцка бе, забравих да кажа  Blush много са сладки.Анна е красива.А пък на Пепи снимката е много в тон с блузата  Laughing Като за плакат .

Белинда аз от две седмици не бях готвила.Все аламинути за по 1 час вечер. Гюведжета, яйца, спагети, лазани...... и оня ден 3 часа с двете деца бърках една манджа  Twisted Evil и трети ден аз си я ям  Crossing Arms Мъжо не я е и опитал.Ми и аз няма да готвя.Аааа -ма -ха  Crossing Arms
Моя пък обича кисело мляко с хляб вътре и захар  ooooh! #Crazy Crazy Sick
Лука го пасирай Wink

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 00:20 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт