ЮЛЧЕТА се смеят и навън дивеят (тема 100)

• 11 974
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Алоооооу, ти да си случайно бебе на девет месеца #Cussing out
Ахаха, с глас се хиля Joy

Този пък Никола как го видя лука, бе? Измами го нещо, как Спайдермен набива на гладно лук за свеж дъх и ще прояде детето Mr. Green

Кети, супер ти е градинката.

Ками, плуване и ски знам аз. На плуване го бяхме записали, но зимата като дойде се отказахме. Трябва да подновим newsm78

# 76
На Тони количката не е ли като на Пърли и Пухтулка - First wheels?

Кети, мерси Simple Smile За на Пепи специално гледах да се вижда надписа на блузата Grinning

# 77
  • София
Ние заради студа се отказахме да я водим на плуване. Косата и се суши по 2 часа, хич не ми се рискуваше. Ваканцията обаче ще използваме варненските роднини и ще досаждаме максимално.  Simple Smile

# 78
  • София
На Тони количката не е ли като на Пърли и Пухтулка - First wheels?

Кети, мерси Simple Smile За на Пепи специално гледах да се вижда надписа на блузата Grinning

Ей, много съм наблюдателна значи  Sunglasses

.....допълних си предишния пост, ама вие много бързо пишете като никога  Laughing

Плуване мразя  Rolling Eyes
А на ските летните тренировки са си баш лека атлетика  Laughing

# 79

........ и накрая като замрънка го смятам за страшно несправедлив този живот.

мнооого ми допадна това -тъкмо си го мислех и аз Mr. Green
И на всичкото отгоре-ходя небоядисана от сумати време,с постоянно прибрана коса,трябва да ида на кола маска,да си оправя ноктите-а бе под всякаква критика съм  Embarassed

Разгледах подробно всички снимки и много ми харесаха. Heart Eyes
Стискам палци да оздравяват болните дечица, Hug
Оле-ще си намериш по хубава работа Hug
Свърши ми тази вечер и сериала Хиляда и една нощ Cry

# 80
  • Варна
Благодаря ви за съветите. Ра, помня че и при теб имаше такъв проблем. Прегледах набързо публикациите ти, но не то открих. Утре ще потърся пак. Ще купя и мрежи. Ще разчистя шкафовете.
Утре ще купувам адапте. Да го засищам вечер  Naughty. Казвате кое е най- хубаво?
На Тонито количката е бугабо.

# 81
  • София
Утре ще купувам адапте. Да го засищам вечер  Naughty.

Тъй, тъй, вярвай си, ако си нямаш работа Laughing То детето ако не спи - не спи, и свинско със зеле да му дадеш, пак ще се събуди след един час за ци Laughing

# 82
Инка, объркала съм. писала съм за хлебарките около 05.12.08г., тема 43
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353478.msg9439367;topicseen#msg9439367
Бързо оправяне на болните.
Кетито, хубава градина. Ние, дето си нямаме, можем само да ти завиждаме.

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 07:56 от ra2

# 83
Ясен се побърка тази нощ да мрънка, хиляда пъти. Не ми дава физическа възможност да отбия Simple Smile инка, както казва белинда, никакво АМ не помага, ако детето не ще да спи. Иначе взимам Аптамил 2, обикновен.

айчуха, защо 20 кила сак, какво носиш? а Юан скоро ще настигне големия ми син по килограми. За удрянето - той така опознава отсрещния Simple Smile Особено като го водиш по бебешки срещи, той се чувства комфортно да изучава децата по различни начини. Но най-сигурното е като замахне, да го отстраниш, да го дръпнеш толкова настрани, че да не стига никого.

кетито - ти пък - как правиш разлика между аламинут и друга манджа, нали все готвено е? Каква е толкова тази манджа за 3 часа, сподели, че се засрамих сега. На мен всичките ми манджи се приготвят за час.

# 84
сисони, не е ли все едно дали ще я изкъпете или ще я мажете с вода Simple Smile
и моите деца така, като поспят, им минават много неща. мислиш ли, че ако не я бяхте мазали с вода, на сутринта щеше да й има нещо?

тити не я изкъпахме с нея защото така се мажело / неразбирам особено/
А ако не я бяхме мазали си мисля че щеше да й има нещо, защото не искаше да стъпва на крака си 9 дена. Чак на 10-я след като я намазахме стъпи. Пак не твърдя че е от това но какво да си мисля, като точно така се случи. Може и да е случайност, може да не е знам ли..... Наистина нямам логично обяснение

# 85
Мерси, момичета  Hug
По въпроса на Инка - преди време в една квартира се бяхме отървали от тези гадини с Регент и повече не се върнаха. Но немога да го препоръчам, защото вече е забранен и не го продават свободно.
Ра кой друг продукт със силна токсичност е заместител на този продукт?
Голиат?
Може да ми пишеш и на лични, за да не спамим бебешките теми  Simple Smile

# 86
Belinda  Joy обичам чувството ти за хумор!
Дано всички болнички се оправят бързо!  Praynig
Прекрасни бебета видях!  bouquet
Някой може ли да ми препоръча читав хотел в Бургас?  Thinking

# 87
  • София
Здравейте момичета  Hug,
и ние да се разпишем в тема 100, отдавна не съм писала , много малко време ми остава

Тити и аз съм взела Аптамил 2 , как го разреждаш , аз 3л/ 100мл -пише че е стандартно .Нямам голям напредък в пиенето

Кети , страхотен пясъчник и ние сме в проект:))) на правене , за сега имаме 2 люлки , пързалка и джип от племенниците Simple Smile и заформям и аз детски кът . Това му е хубавото да живееш в къща.
Дечицата ти са много сладки  Heart Eyes

Астарта , как е Илия?

Амаринова, и ние изпробвахме метрото , понеже майка ми живее в Мусагеница и много ми хареса, голямо удобство е наистина , като се сетя преди как се стигаше до центъра с 2 прекачвания  Whistling, ако нямаш кола е абсурд с дете , а сега хоп и си в центъра , направо ви завиждам .Хайде със здраве да си го ползваме Grinning

http://www.album.bg/petya78/    ето и малко снимки , не са от тези дни че нямам време да кача , тук е с дълга коса:) , вече сме подстригани Heart Eyes

# 88
бамбола, мислех че всички млека се разреждат: равна лъжичка на 30 мл вода.

сисони, уплашила се е и затова не е стъпвала бре  Simple Smile нищо, важното е, че сега е добре и дано не й се случва нищо страшно повече.

# 89
Инка преди 8 години когато влезнахме в тази квартира имаше хлебарки. Изчистихме ги за няколко месеца с кубчета против хлебарки. Обаче като знам Бобчо какви ги върши незнам дали са удачни в случая. Иначе ние сме на мляко Фризолак 2

тити да и моето мнение е, че се е изплашила щом и ортопеда каза че й няма нищо

Да не ви стряскам, но пак имаме проблем. Вчера повърнахме от жълтък, което не ни е за първи път. Сигурно е 200% че е от жълтъка.
Като тръгне та поръгне.........М...а му писна ми вече

Общи условия

Активация на акаунт