КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 048
  • 448
  •   1
Отговори
# 105
Привет дружина,
обаждам се за малко.Днес бях на съвещание ,съвет и после родителска и се прибрах на 4 крака.Но пък милото ме зарадва с нова придобивка,за която му надувам главата от поне 1 година - принтер,скенер и копир.За моята работа е много нужен.
Хич,не ми се говори за контролни и матури.Тези от МОН закопаха децата ми.Дадоха задачи,които не са никак за минимум ниво.
Но сами си вкараха автогол с тия тъпи въпроси.

# 106
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Деси , честити придобивки.  Hug
Със здраве да си ги ползваш.  Peace

# 107
# 108
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Вчера как ми беше зле , ей така ми скачаха очките.  Joy

# 109

Лека вечер момичета.

# 110
Тая бабка май е от КГБ - нищо не може да я уплаши!

# 111
# 112
ЛЕКА НОЩ!

# 113
, съвсем възможно и магнитните бури да ми действат зле.  Rolling Eyes
              Сега включих от какво ме е боляла главата сутринта,че нали и друг път не съм спала пък нищо ми няма.Аз усещам и магнитните бури и земетресенията.Просто забелязах,че когато ме боли гадно главата някъде наблизичко все някое трусче се появи и даже мъжО се смееше - щом майка ви я заболи глава и почне да мърмори,стягайте чантите и отивайте на полянката.
              Гушвам възглавницата,че утре съм сутрин!

ЛЕКА НОЩ И ЛЕК СЪН!!!

# 114
Момичета, пожелавам ви, лека и спокойна нощ!

# 115
  • София
     Ето ме и мен,пак закъсняла. Още нямаме вода-у нас всичко е мръсно.Утре грабвам кофите и не зная къде ще ходя да търся.Трябва да поизмия,да сготвя. Специалистите от Райкомерс два дни копаят,отстраняват аварията и заравят,а след това тече река от същото място.Казах им да търсят пробива на 10 м по-нагоре,защото водата тече под асфалта към ниското и излиза на повръхността където си намери по-малко съпротивление.Обаче нали съм жена и е под достойнството им да ме чуят,Копаят като луди дупка до дупка и всеки път казват,че аварията е отстранена,а продължава да тече река Дунав.И сега тече,огромно количество вода се излива в реката.Аз днес отидох на работа,но утре ще трябва да си остана,че Еми не може с детето да ходи за вода. А да имаш дете и да нямаш вода,си е направо ...
    Шпунц,бебката все по-вече се оформя и става все по-сладка.А баткото е много пораснал.
    Зиче,от недоспиване се развалят нервите.Пий мляко вечер преди лягане!
    Гледам,че започвате нов сериал.Аз още не мога да довърша "1001 нощи", защото заспивам като умряла.
    Имаше още нещо да пиша,ама не помня.
    Сетих се. Майстора ми днес е забетонирал едни колове,но не ги е подпрял,та са наклонени.До сега сме се мъчили с Жоро докато ги изправим.

# 116
Дидия, благодаря ти и на теб за сериите!
Стигнах до четвъртата, но ми се доспа и си лягам, ще оставя да гледам и утре, че какво ще правя до обяд. След обяд смятам да отида до клуба, че е четвъртък, ама да видим кръста ми ще позволи ли да стоя до края на сбирката.

ЛЕКА НОЩ, НА ВСИЧКИ ОТ Ка-Ге-Бе-то, ОТ МЕН, ОТ ВАРНА И МОРЕТО!

# 117
  • тук и там
Добро утро бандааааа!
Събуждайте!От мен кафенцето и закуската.

Нощес не можах да спя,а това рядко ми се случва и най вече,кога има магн. бури.
Яге,дано днес най после  оправят каналите,че се измъчихте цялото ви семейство,а и вода като няма е много трудно и неприятно.
Лек,спокоен и слънчев ден ви желая днес!

# 118
  • София
Добро утро!
Мими, мерси се вкусната закуска   bouquet
Хубав ден на всички.

# 119
  • Пловдив

Гутен сабахлен

ЯГЕ за тези твоите майстори нямам думи направо  ooooh!

МИМКА благодаря за закуската  Hug.Теб сега ли те хвана безсъницата newsm78 Аз тази нощ спах непробудно ,от пет дни насам  Blush безсъница .

Тука нещо е мрачно времето ,май ще вали newsm78
ХУБАВ И УСПЕШАН ДЕН НА ВСИЧКИ Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 07:54 от ЗИЧЕ

Общи условия

Активация на акаунт