Радостта ни е голяма - Муцуната отново стана мама!

• 12 878
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Гери, вие сега къде се разхождате като се преместихте.
А колкото до шофьорските умения, аз установих, че докато не се качих на нашата кола сама не се получава, малко се поизпотих първия път, ама така си е най добре, не че сега много карам, ама поне казвам на мъжа ми да мълчи и да не ми дава съвети, като сме заедно.

# 241
Вава, първите 20 зъба са млечни и се сменят.Последните 8 пробиват около 7 годишна възраст и вече са постоянни.Тук не включвам мъдреците, които на мен въобще не ми избиха.Явно няма да помъдрея Joy.А какво е това лакиране? Не съм чувала.Петьо също има проблеми със зъбите и от рано сме по зъболекари, а и аз и баща му сме със сравнително здрави зъби.Баща му на 37 има само 1 пломба и то сам си е счупил част от зъба.
ninyo , бързо да се оправяте и вие и дано не се стигне до вадене на сливици.

# 242
Дакра, прекрасни снимки, а къде ви отидоха буклите  Heart Eyes
Стефания от 31 декември не е показала признаци за зъбоникнене, а има още 4 кътника да изкарва
ние категорично сме без памперс през деня, нощния като го свалям в общия случай е сух, или най-много да е пишкала веднъж
вярно си е, че децата трябва да порастнат за всяко нещо, което им предстои
поздрави на всички с успехи с махането на памперса и успех на онези, които им предстои  Hug

# 243
Цитат
Дакра, прекрасни снимки, а къде ви отидоха буклите 
В едно пликче събрани за спомен на мама Grinning.Той само веднъж е постригван и в момента косата му отново е доста дълга за момче, но тати пак не дава да го пипаме.Чупи се малко, но не е  вече на букли.
Мити в момента е с 18 зъба.Очакваме последните два горе .
Браво на Стефи.Тя изведнъж порастна, но така е като си вече кака.Няма да се излага пред бебето , я Hug Hug Hug

# 244
Днес отбелязвам голямо присъствие Joy, но трябва да ви се похваля.
Веднъж писах,че имаме учебна база в Поморие и лятото дават стаите за почивка на служители.Разиграва се жребий между желаещите.Миналата седмица го теглиха и аз бях резерва, а днес титулярът се отказа, защото имали други ангажименти.И така аз и моето домочадие ще сме на море от 1 до 8 юли на Поморие family newsm44Базата е много хубава и е доста евтино.Спането за четиримата ни ще е около 18 лв. на вечер

# 245
Дакра, браво на теб, весело изкарване и да си починеш. Снощи гледах снимките, страхотни са и двама малки мъже. И на мен много ме изкефи снимката с гърнетата.
Следобяд ще ходим да вземем резултатите от секрета. Много го мъчат секретите нощем, иначе през деня си дивее. Веднага проличава кога започва да вдига температура. Поне вече не скача над 39 градуса. Много се надявам да не е скарлатина, защото има карантина на 2 яслена група. Аз незнам дали ви се похвалих, че сме приети в по-близка градина до вкъщи. Поне мога и пеша да отида, а сега пък се чудя дали изобщо да го местя.
И ние сме само с нощен памперс, но в яслата ми казват че не казвал и сигурно пак ще му го сложат.

# 246
  • Пловдив
Дакра, твоя син много готино гадженце си има и как го гушка  Laughing За лакирването на зъбите и аз наскоро чух, мисля че ставаше въпрос за около 20-30 лв на зъбче, като се лакират с някакъв специален лак, който предотвратявал появата на кариеси. Но това за млечни зъби не си струва, по-скоро като започнат постоянните и едно по едно зъбчетата могат да се запазват (консервират)
Муцка, страхотен е малкия Румен. А за Ал - чувала съм, че някои деца стават много нежни и грижовни, когато се роди второ дете. Дано така да е и с Големия Муцун  Peace

И ние с гърнето сме до никъде. Установих (след като вчера прерових пак д-р Спок), че явно Рали не иска да порастне, а ходенето на гърне за нея е нещо, което възрастните правят. Само като й кажеш за нещо, че е голямо момиче и веднага започва да роптае, че е бебе, в краен случай се съгласява и на голямо бебе. Но не съм се запритеснила честно казано. Оставям я през деня по 3-4 часа по гащи, но маймунката стиска, като стане зорово положението, сама си изкарва памперс и се опитва да си го слага, но не сяда на гърнето. Не мисля да я насилвам, явно сама трябва да си реши, когато е готова.
Съжалявам, че все по-малко намирам време да ви пиша, но пък си ви чета.
Много усмивки днес  Hug

П.С. Гери, мерси за аватара. Това е от позьорските й снимки, явно ще я влече балета, нали и само на пръсти ходи  Laughing

# 247
И аз да се включа пак днес в темата за памперса. Племенникът на мъжа ми е вече в 5-6 клас, но беше с памперс до 4 годишна възраст поне. Сам си го слагаше при нужда и си акаше в памперса.
Мартина пък иска да порастне и като й кажеш, че бебе се сърди.

# 248
Здравейте
И ние имаме проблем със зъбите сега. Показват й се последните 2 кътника и много плаче през нощта...припомних си какво е с бебе  Rolling Eyes
Памперса само като спи го носи, ако не пие вода през нощта е сух, иначе не.
През деня може да изкара по 2-3 часа без да пишка, което си е супер. А когато и се допишка си казва...

# 249
  • София
Вили, поразпитай майки и реши аз съм повече от доволна, че преместих Мити, когато реших.
Нищо че в старата останах а почти всички познати дечица.
Вие имахте и перипетии с персонала, аз затова се задействах

# 250
Здравейте!

Минавам набързо да ви почерпя по случай 3-годишнината от сватбата ни, която беше вчера, но за съжаление нямах време да пиша, та днес ще ви почерпя  Blush

Муцункааааа, приказен е сладкия Ру ( Гери, много ми хареса това умалително на Румен  Peace )! Леле не прилича на новородено, а на по-голямо детенце. Сладур пу пу  Heart Eyes  Heart Eyes

# 251
Честита годишнина от сватбата Уини!
С пожелания за много дълги години щастлив семеен живот и още малки бонбончета около вас! Wink

Пчеличка
,поздравления за бибата,и за новата работа!Продължавай смело с шофирането! Peace Важното е да не се притесняваш,да знаеш накъде пътуваш,и да следиш движението! Grinning
Познати неща със сигурност ще видиш от Ямбол!Направила съм мини фотосесия на центъра и училището ни!А за детските кътове,просто до всяко кафене си имаше пързалки и люлки!Страхотно! Heart Eyes
Класен на абитуриента ни е Янев,по физическо,може би го помниш.А директорка на гимназията от доста време насам е Сярова - тя пък ми е бивша класна от "Георги Кирков" в "Златен рог",там бях в математическа паралелка 3 години.А не знам дали помниш Желязкова по химия,която беше директорка по наше време - тя още тогава замина за Канада при дъщеря си.Но друго за нея не знам.
Извинете за Офф-а! Blush

За тези,които не знаят,още преди време се оказа,че с Пчеличка сме учили в едно училище в Ямбол. Grinning
Ако никой не го направи тези дни,ще снимам статията на Мини от списанието! Peace
Ето ги и снимките:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12518647
ВАВА,не е ли много рано за пломби? На Бети също й е леко отчупено предното зъбче,но това е от едно падане,още като прохождаше! Sad Слава Богу,че това са млечни зъбки! Praynig
За прахосмукачката,нашата е общо взето нова,но е малка и много често трябва да сменяме торбичките.Ел Джи,1400 Вата,ако не бъркам.
Дакра,поздравления за изтеглената почивка!Да си изкарате страхотна ваканция със семейството! Sunglasses
Поздравления и за кака Стефи и Вики за успехите с памперсите!
Ние от вчера упорито се мъчим на без памперс,но е трудно.Ще трябва повече време и усилия! Confused

# 252
Уини, честита годишнина!
Пожелавам ти океан от любов, в който да плувате ръка за ръка!

Сега ще разгледам и снимките на Мери
Лек и успешен ден Hug

# 253
Здравейте момичета, днес е Спасов ден.
Тъй като от години зная, че с този празник е свързана някаква еротична фолклорна истрория, реших да я споделя с вас:
"Те ти, булка, Спасовден"

Според ентографа Ангел Гоев за всяка беда народът е измислил обряд, чрез който по магичен начин се търси изход от проблема. Безплодието например, се смята, че може да бъде излекувано само в нощта срещу Спасовден. Ялова жена трябва да преспи тогава под растението росен, което се смята за самодивско цвете. Но не сама, а с придружител, с когото няма кръвна връзка. Росенът цъфти само през нощта срещу Спасовден, за кратко време и листата му бързо опадат. Те трябва да попаднат върху двойката. Но преди това двамата поставят върху червен месал спасова пита, варена кокошка, бъклица вино. Хапват, пийват под росена. Какво друго се случва, етнографията не уточнява. Знае се само, че към полунощ те трябва да легнат под росена и да мълчат. Малко преди първи петли, около 2 часа през нощта, те трябва да оставят храната там и да хукнат към селото, без да се обръщат назад. Смята се, че безплодието остава под росена. Ако жената зачене, то става по магичен начин, по божия промисъл. И не се тълкува като прелюбодеяние.

Има  и още една, която само с линк ще ви я пусна и който не го срам, да чете Embarassed: http://www.sibir.bg/blog/GRAFINIATA/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=104716

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 10:12 от VAVA

# 254
Да си призная, срам не срам, прочетох го. Joy
Ами аз съм убедена, че не може нашите баби и дядовци да чак толкова добродетелни.И на тях "простотии" са им минавали през главите Wink

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 14:35 от dakra

Общи условия

Активация на акаунт