СЕПТЕМВРИ"09 - 21

• 10 906
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен Hug
И аз не съм писала скоро,тъй като рядво съм вкъщи,вчера ходих на работа  и се прибрах в 18.00ч. като парцал,цял ден бях с болезнени контракций ама си траех Rolling Eyes
Някой търсеше летни роклички,ето тук има много сладки:
http://elegantna.net/index.php?cPath=76_64&sort=2a&page=5

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 14:08 от maliby

# 226
Здравейте, от вчера не съм влизала и сега отивам да ви изчета. Днес времето е страхотно, ние вече пихме кафенце по центъра и сега ще се залавям с чистене.
Видях много красиви булки в албумчето, наистина сте страхотни!
Аз сега качих снимка на коремчето си от вчера, нещо не мога да преценя дали много е пораснало от последния път когато го снимах.
Много ми хареса тоалета на Конти на Валката, страхотно ти стои, а и коремчето ти е много хубаво.
Дидии, освен прекрасна булка, имаш и много сладко коремче, явно защото си слабичка и изглеждаш все едно в третия месец.

Сега ви оставям, пък после като ви изчета, ще пиша пак.

# 227
Ехо здравейте и от мен. Гледам хубавки новини има назад по страничките и нови момичета влизат постоянно в септемврииското отборче което много ме радва Grinning.
Аз не се включвам много често че сме навън постоянно с Адко. Ся мъжо се е хванал да му прави детска площадка в двора та и там помагам за по лекичките неща.
На преглед съм на 21 тогава ще си видя и резултатите от последните изследвания.
Аз не знам за манията за чистене дали ме е хванала ( може би за някои неща ), но пък готвя като за световно. Ся пак врътках разни благинки ( да не пиша какво че да не раздразня някоя ) та така.
Краката не ми се подуват, но пък ужасно ме боляха мускулите отзад на прасеца и костта отпред. Ей не можех да ходя като хората ви казвам. Взех си кремчето на чико за уморени крака и едни солички и сега като се понамазвам вечер не ме болят така.
Иначе корема най накрая малко взе да ми личи. Допреди месец все ме бъзикаха - '' Айде де ти ще идеш да раждаш а още нямаш корем '' ама кво да правя. Първия път по рано си се надух ся няма и тва е.
Някои беше писал за пъпчето. Не е задължително да изскочи. Моето се е вдигнало но не е излезнало навън ( няма и да се покаже ) - ама и аз едно обяснение дадох.

Много моля някой да ми пусне и на мен паса за албумчето.
И най добре за да не се изтриват така нещата да си назначим един фотограф, всички да пращаме на него снимките а тои само да качва по албумите, че така всеки като пипа и стават гафове.

Айде бягам че много дълго стана после ще пиша и по другите подточки дето си набелязах  Laughing...

# 228
Аз нещо не мога да вляза да разгледам албумчето,да не би да са сменени потребителя и паролата newsm78 Ако  е така и аз ще помоля за новите  bouquet

# 229
Не са май малибу, на мен kiαrrα ми ги пусна благодаря за което   bouquet...

# 230
*clara* за нищо!  Hug

Не са променени, сега влязох за всеки случай да проверя и няма проблем. Радвам се, че вече започваме да позапълваме албумчето. И дано е за последно.  Laughing

Аз досега чистих и нещо се преуморих, заболя ме корема и сега седнах да си почина. Отдавна не ме беше боляло, ще взема да пийна едно но-шпа.

# 231
Здравейте, момичета   love001     Имам едно въпросче. Имате ли вече коластра? Мен от една седмица ме тормози и по няколко капки падат колкото да ми изцапат блузата, та сигурно ще взимам тампони за кърмене. Доста раничко ми се струва, обикновено към 8-ми месец се появява ама какво да се прави....ще се примирявам от сега.
 Измислихте ли вече имена за бебоците. Ние пола  stork-boy казахме, ама поне името ще запазим в тайна от роднините.
 Дано времето да е много хубаво при вас, да се насладите на почивния ден. Аз съм в Лондон и както обикновено е намръщено. Но все пак ще направя опит за разходка.

# 232
Добре дошли на новите мами! Hug
На мен също от разходки не ми остава време,днес до обяд бяхме вън,ама много голяма жега бре,та следобеда у домана сянка.
polly :вместо да търсиш нещо в магазини за бременни на космически цени,виж в Теранова,Манго и Ню Йоркър,даже някой беше казал за Блага Благоева.Има доста избор в тези магазини на поли и панталони с ластици,туники и рокли.В магазините 2-ра ръка също има дрешки за бременни,вчера си взех една туника и 1 панталон ленен и 1 дънки специялно за бременни за 7лв всичко.
bibsy :ако не ми е много нахален въпроса,къде около Варна живееш? Wink

# 233
Mirinda, ти случайно да си от Монтана Simple Smile /или съм се припознала /

Shocked Брех, разпозната съм!  hahaha Славип, не съм от Монтана, майка ми е. Доста често ходя там, и като малка съм си изкарвала летата при баба и дядо там. Сега ако кажеш че се познаваме от Монтана, ще припадна  Whistling Ако искаш - пиши ми на лични  Hug

Днес цал ден бяхме в зоопарка с една колежка и нейното дете - колкото Невена. Е няма такова обикаляне. Добре, че има сенчести пейки, та не пукнахме от жега. Като се кютнахме под върбите до езерото с патиците, па като си взехме по една биричка - рахат. Децата си играха на сянка, ние си починахме. В 16ч. се прибрахме, Нена изяде една филия и в 16,20 вече спеше... Още не е станала, въпреки че се поразтропахме да я събудим, че нощес да няма да броим гаргите... Аз придобих лек селскостопански тен - на деколте и ръкавки, въпреки че се намазах с 25-ти фактор преди да излезем  ooooh! Ма то тая кожа не е за слънце ви казвам, трябвало е да се родя в Исландия...

Ще ставам, че имам среща с една мацка от продавалника, да премеря едно сладурско зелано панталонче  Laughing
До скоро!

# 234
  • София; Дружбето
Уф момичета и на вас да се оплача, че ми е много тежко. МИлото падна днес сутринта от една стълба и резултатът е счупена ръка и две ребра. Цял месец в къщи и никакви пари. ужасно е стресиран не заради счупванията, а поради втората причина Sick И на мен ми е ужасно тъпо, добре че съм си в къщи да се грижа за него. Оплаках се Embarassed

# 235
  • Габрово
Оле, Цвета, съжалявам за случилото се, но защо казваш никакви пари- той не работи ли на договор, болнични няма ли да му се плащат? Представям си и той колко безпомощен се чувства сега  Sad

Аз пък днес съм цял ден с ужасно главоболие, ама стискам зъби и нищо не пия.
киара, на цирк не ходихте ли?

# 236
  • София; Дружбето
както всички в бг се осигурява на минимална и ще вземе 200 лв, а само банката ни е 600 ooooh! Абе мизерията е пълна
Аз пих ацефин, че и мен ме зацепи главата и не ми се щеше да имам мигрена точно днес Crazy
Киара, разкажи за цирка, че днес минаваха тук с колата и ми се доходи и на мен

# 237
Цвета, много съжалявам  Hug

# 238
Здравейте и от мен.Днес се прибрахме с малкото от Сандански.Беше много яко.Ще кача снимки.Не съм чела всичко,но се надявам да сте добре.Добре дошли на всички нови мами Peace
цвета много съжалявам за случилото се.Дано по-бързо се оправи.Кураж Hug

# 239
  • София
Цвета,съжалявам за станалото!Много е кофти ситуацията!Дано
по-бързо и безболезнено се оправи!
Оф,и на мен не ми е ден днес-първо така ме заболя нмалко над
корема вдясно под гръдния кош,че чак сълзи ми потекоха и
трябваше да си полегна за малко,за да ми мине!Мъжа ми доста се
стресна горкия и не знаеше какво да направи!Добре,че ми мина.
Цял ден ми е едно никакво такова и за капак в края на деня като
излязохме на разходка,малката падна от люлката и си удари лошо
челото!Направо сърцето ми спря от ужас!Сега ще я наблюдавам
за промени в обичайното и поведение!Дано всичко да се размине
без последици!
Офф,оплаках ви се!Извинете ми за дългия пост!
Лека и спокойна нощ ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт