, да седна с кафенцето и да си те прочета.
. Честита ви нова придобивкаа на Ицко успех в училище. Не сеп ритеснявай, той е едно пораснало вече детенце и е редно да се развива напред. Ако го забавиш, според мен би мо било скучно и може даже да има негативен ефект в първите класове. Поне така са ми наблюденията . Имаме доста познати, големите деца на които са ученици вече. Тези , които пуснаха по късно дечицата има доста голям проблем. Те атериала си го знаеха вече и скучаеха, не им беше интересно и вършеха, какви ли не неща в час. Г-жата едва ги усмиряваше. Все пак това не са деца свикнали да седят на едно място по толкова време. Е и преди няколко години нямаше задължителна предучилищна. Друг е въпроса, че и много рано не е хубаво. Но отстрани погледното Ицето е баш навреме. Естествено ти най-добре можеш да прецениш далие готов
. А за притеснението и смесените чувства, да не те плаша ама са до гроб
. ЧАкам всеки момент една такава ( а дрехите на Никай са по земята - сега като дойде първо това прибере
)....това го пиша вече сумати време..явно от офиса ще дописвам
Хубав ден на всички

И правим сайтове
Вали много гадно,дано да ми е на късмет,че в 14 ч. съм на изпит,уф и имам още два да взимам от миналата година,като трябваше да раждам,та не съм се явявала и незнам дали и един от тия няма да го мина и него,пък дали ще взема някой
Домъчня ми за нея

Ще се моля всичко да бъде наред! 

Ми тъй де, няма само те да ми се правят на заети