НОЕМВРИЙЧЕ весело лудува за забрани не ще и да чува

• 17 572
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добро утро и от мен. Роси, така те обичка душа  Heart Eyes, да седна с кафенцето и да си те прочета.  Hug. Честита ви нова придобивкаа на Ицко успех в училище. Не сеп ритеснявай, той е едно пораснало вече детенце и е редно да се развива напред. Ако го забавиш, според мен би мо било скучно и може даже да има негативен ефект в първите класове. Поне така са ми наблюденията . Имаме доста познати, големите деца на които са ученици вече. Тези , които пуснаха по късно дечицата има доста голям проблем. Те атериала си го знаеха вече и скучаеха, не им беше интересно и вършеха, какви ли не неща в час. Г-жата едва ги усмиряваше. Все пак това не са деца свикнали да седят на едно място по толкова време. Е и преди няколко години нямаше задължителна предучилищна. Друг е въпроса, че и много рано не е хубаво. Но отстрани погледното Ицето е баш навреме. Естествено ти най-добре можеш да прецениш далие готов  Hug. А за притеснението и смесените чувства, да не те плаша ама са до гроб  Mr. Green. Еле за мъжките майки  Wink. ЧАкам всеки момент една такава ( а дрехите на Никай са по земята - сега като дойде първо това прибере  ooooh! ).
...това го пиша вече сумати време..явно от офиса ще дописвам
Хубав ден на всички  Hug

# 286
  • София
На Елените ще ходим с Василия, живот и здраве. Не ми се разправяше с нахалитети и отстъпих Варна, защото се появи оферта и за там. Ще бъдем в луксозна къщичка, ultra all inclusive  Wink Природата си е супер, има парк за разходки, басейн и всичко както си му е редът. Само дано да не ми излязат криви сметките, защото засега втората седмица на август ми е единствената свободна и уж няма да поемаме сватби за тогава, но каквото стане. Щеше ми се на Балкан да отидем, но пък сега като дават хората море без пари, няма да се дърпам, я  Grinning

Почвам китките, ще нещо май съм оплескала нещата и ми е притеснено. Хубав ден!

# 287
Юхууууу  Hug Привет от Смолян  Crazy
В момента съм на лекции по компютърни разни работи  Flutter И правим сайтове  Wink И аз да ви нагледам и от тук  Sunglasses Вали много гадно,дано да ми е на късмет,че в 14 ч. съм на изпит,уф и имам още два да взимам от миналата година,като трябваше да раждам,та не съм се явявала и незнам дали и един от тия няма да го мина и него,пък дали ще взема някой  Rolling Eyes Много замотано го написах,ама вие ще ме извините,че ми е каша в главата  Mr. Green
Хайде бай за сега от мен  Heart Eyes И много целувки от мен за вас  Hug
П.С.Какво ли прави моята коконка  Sad Домъчня ми за нея  Heart Eyes

# 288
  • Варна
Ехоооо,  Привет и от мен  Hug

Зачезнах аз, ама се надявам все някой да ме помни  Wink Няма да се обяснявам и оправдавам за липсата ми, предполагам че повечето липсващи страдат от моята болест -  Mr. Green

Добре, че днес дъждовно и се позадържахме в къщи. Попрочетох ви отгоре- отгоре. 

Дес добре че си ти да удряш по едно рамо на Варна, че нас нали ни гони липсата  Mr. Green Гледах Вяра в кой е по-по - най. Страхотно очарователна и сладка беше. Да я нацелуваш  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Аз не знам кога пак ще се включа, страхотна депресия ме е подгонила, ама няма да ви занимавам.
Само нещо да кажа - по една рубрика дето я имахме:
Препоръчвам  - представлението ан Камен Донев - За народното творчество - с две ръце гласувам за него. Малко скъп ми дойде билета - 25 лв. - но всеки един лев си заслужаваше. Подейства ми доста освежаващо.

Хайде чао, че мъча едни патладжани по италиански. Приключих с авокадото, сега съм ан патладжанена тема  Laughing

А за младежа да кажа - Влади е добре като цяло. Всяка седмица сме с тежко произшествие -  чукнато, нарязано и т.н. С приказките с по-бавни темпове напредваме, но все пак пообогатил си е речника - към 20 думи  Mr. Green

Ванилия, като наближи време да идвате в БГ, пиши едно ЛС, да не се разминем.

Целувки на мало и големо и лек ден ви желая.  Heart Eyes

# 289
Добър ден !

Изтрещяхме тотално у дома цяла сутрин. Преди да заспи Симона вече се търкаляше от досада по пода и се чудеше къде да пипне и каква беля да сътвори. Mr. Green Не че навън правим кой знае какво, ама по-друго минава времето...там ще чопне, тук цвете, там куче, малко пясък, малко люлка и деня преминал. Wink Успяхме в промеждутък без валеж да идем за кухнята. Като влязохме в стаичката дето разспиват манджата Мона наду гайдата, явно си помисли, че няма да е навън. Laughing Оставих я да пореве докато прибера купичките и като излязохме млъкна. Голямо говедо. Mr. Green После реши, че тя ще носи торбата с яденето и ....мале, мале, прибрахме се някак. Whistling

Цеци, честита почивчица. Сигурна съм, че ще си изкарате страхотно с Васето. Heart Eyes

Вале, вчера си мислех за теб. Радвам се, че се разписа. Дълго се задържа на авокадото, то има ли толкова манджи с него? newsm78 Grinning Патлаждан казваш. Я зарежи тая работа и се разписвай по-често. Hug

Софи
, успех на изпитите. Да направиш най-хубавия сайт. Hug

Дианче, и за теб си мислех. Ехх, кофти това с Любачето, бе. Confused Дано пък по-скоро отмине този проблем. Hug

Роска, честито лапитопи. Laughing И съм сигурна, че на Ицето много ще му хареса в училище. Аз и друг път съм ти казвала, че той ми се струва много умно и добро детенце. Hug Аз не съм ходила ни на ясла, ни на детска градина, но пък 2 годни ходих на предучилищна. И си спомням с каква мъка се разделих с другарката. (бабата на Све, между другото. Кажете, че няма съдба! Grinning) Мисля, че това са нормални трепети за всяко детенце. Heart Eyes

Хайде цунки!  bouquet

# 290
  • София
 Дианче , това твое сърце майчино как издържа на това напрежение, не знам  Sad Но то ако ние не издържим, няма кой друг.....Засегнат ли му е много слухът на Любачето? Не вярвам да няма начини, бе. Сигурна съм, че ходите при най-добрите лекари, но все пак искаш ли да поразпитам сред мойте познати доктори? Ох, това дете мило, как пък на него се падна да изтърпи тия работи Cry Ще се моля всичко да бъде наред! Praynig

Мацинки, аз лягам. Ми реших, че по-добре да отпочина, пък зет ми ще дойде да се занимава по-късно с малката, докато аз правя цветята.

Софи, успех! Hug

Валенсия, айде бе, душа! Мани ги тия депресии! Ела тука да удариш едно козирожко рамо, че и Юлето избега и само двете с Арабела държим фронта  Mr. Green Много ме разведряваш, дори и когато си в депресия  Joy

И Канела ми липсва, но тя има извинение заради новата къща.

# 291
момичета , моля помогнете ми , знам ,че е елементарно , но си направих и аз линиики с Валди и не мога да си ги сложа като подпис като вашите , а ми излиза адреса , може ли някой да ми обесни какво точно да направя

# 292
  • някъде там
Дианче  Hug Hug Hug

Софи  Praynig успех на изпитите

http://bgpetition.com/dvetedeca-asenovgrad/index.html

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 15:18 от renyto

# 293
  • София
Здравейте, мили мои!

Сложих малко в ред нещата и мога и да кажа две приказки тук. Застигнаха ни софийските облаци, но засега не вали. Детето се кефи на големия пясъчник и има пясък и в ушите вече.  Crazy Някакво рускинче вчера го къпаха в морето на тоя студ, но те си знаят, както се казва.

Дианче Много лоша работата при вас. Sad Дай, наистина, да видим някакви други варианти за лечение или поне за преглед. И тук има добри лекари, но понякога едно външно мнение върши чудеса. Моето братовчедче, което се разболя много тежко преди две години от най- лошото, тук му даваха три месеца, а във Франция го оправиха и сега, да чукам на дърво, е добре и даже качва килограми. Да потърсим някой добър УНГ там. Те, даже, се оказа, че често взимат и по- малко за преглед от тук. Или поне ще изпратим епикризите и ще кажат какви варианти има. Дано всичко се оправи по- бързо, че не искам и да знам какво ти е на сърцето. Hug

Цеце Хубаво си решила да мръднете на една почивчица. Все пак, е разнообразие. Ти си решила вече, но аз съм твърдо на мнението на Дес- малките села и курортчета са трагични. Ние сме към Градина, не в селото (отскоро град) Черноморец и при нас е ОК, но самото село е драматично. Селският плаж е ужасен, в селските кръчми е много гадно, има някакви опити за развитие, но като цяло  е по- добре човек да си остане в София, отколкото да се набута на такова място.

Роска Предадох поздравите на морето и то каза да и теб да те поздравя специално. Wink Честит ви лаптоп. За ученика- ще видиш как ще е, но вярвам, че ще е все по- добре. Растат си децата и това си е.

Арабела
Не знам дали е нормално това със слузта и кървавите нишки. Знам го само като симптом на алергия, но може да е от лекарствата. И ай- безобидните на тази възраст дават реакции. Панадола, например, повече от три дни не се дава, защото може да порази черния дроб. Най- добре лекар да ти каже какво е.

bubolina85 Виж във форума една от най- горните теми се отнася за въпроси като твоя. Има подробни инструкции за поставяне на лентички, аватари и прочее и са стъпка по стъпка. Ако следваш инструкциите ще успееш да си я сложиш без проблем.

Лек ден на всички и до скоро.

# 294
Привет!
Аз пък днес си "наизмислих" ангажименти  Mr. Green и поизнудих едната баба да погледа Елица  Blush Ми тъй де, няма само те да ми се правят на заети  Crossing Arms
Сега спорим с мъжа ми кога да я вземем - или на момента трябвало да тръгнем или чак в шест часа. Как на момента бе, да стои там до шест  Crazy

Преди да заспи Симона вече се търкаляше от досада по пода и се чудеше къде да пипне и каква беля да сътвори. Mr. Green  
Ох, Дитта, Елица като си е в къщи, нон стоп прави това, не само като й е досадно. Или се търкаля по пода, или ходи да рови по шкафове, зарежда пералнята с всевъзможни боклуци, или пък най-новата мода - да скача от облегалките на дивана.
Пък навън е сравнително кротка  Rolling Eyes
Ех, действително, много интересни случайности и преплитане на съдбата при вас  Simple Smile
И аз, междудругото, не съм ходила на ясла и градина, а съм била две години на предучилищна. Добре, че нямам допирни точки, впоследствие, с другарката, обаче, че голяма истеричка беше  Mr. Green Едни от най-ярките ми спомени са, как ни крещи.  Rolling Eyes
Дианче, дано всичко е наред при вас и да разреди честотата на боледуванията! А Превенар слагали ли сте, дали няма да има полза от нея?
Кураж и дано наистина боледува по-рядко!
Все забравям да пиша за снимките ви от Гърция. Много хубаво и усмихнато семейство сте! Зареждам се с положителни емоции, винаги, като ви гледам.  Simple Smile
Роси, честит лаптоп!
Ох, да не изтървяла намаленията наш'та, ще ме убиеш  Joy  Joy
А за нас да кажеш две думи - да не ми липсвате, момичета, докато съм в София, ала-бала  Laughing Laughing  Heart Eyes
Много са вълнуващи подобни тържества и моменти  Grinning
Ако искаш да направиш някакъв жест на благодарност към госпожата и лелките, винаги е удобно, нищо че не си успяла на самото тържество  Wink Не че цветята не са такъв, мисля че е достатъчно, а и вярвам, че за толкова години за усетили уважението ви.
Ицко шестгодишен ли ще тръгва на училище, че се притесняваш? А иначе, аз съм убедена, че ще се справи с четене и писане. Няма страшно, изглежда много будно дете! И в училище ще му хареса, да не мислиш, че не играят и там  Mr. Green, такива бебета са още, в първи клас  Laughing Просто, в момента, е объркан от неизвестността и промяната. Подготвяй го и го настройвай, че няма нищо страшно, че ще е пак заедно с приятелчетата си /нали ще има и други деца от групата в същия клас/ си и т.н.
Дес, много ме разсмя с тези съседчета  Laughing Абе, не го мисли толкова, да ви минава от главата.
Софи, успех и от мен!
Валенсия, ти цяло лято ли ще зачезваш от форума. Не че не мога да те видя, но ми е хубаво и да те чета.
Несериозни сте вие, останалите варненки. Оставяте ме тук сама да ви представям и отсрамвам, аааааама ха   Crossing Arms
Цеце, бъркаш нещо, аз не съм козирог  Mr. Green
Щях да гласувам и аз за Варна. С егоистични подбуди, разбира се  Laughing, иначе нямам представа къде ще ви е най-добре. Нищо, важното е да си починете хубаво. И, разбира се, че няма да изтървеш подобна възможност. Остави го Балкана, там можеш да отидеш по всяко време на годината, но на море е най-добре лятото. И то безплатно море, на АИ, в хубав, затворен комплекс - аааааааааа, не е за изтърване това! Дано си подредиш ангажиментите и да успеете да отидете!  
Бакшиша и Бояна, благодаря за отговорите ви!  
Да чукна на дърво, вече е добре. Дано е било нещо случайно, може и по-чувствителни да са чревцата й и да се раздразват по-лесно.  Rolling Eyes Предния ден яде един зрял боб, може и от него да е било. Уж и друг път е яла и досега не е реагирала, но знам ли.
Ще се консултирам и с доктор, разбира се.
Бояна, приятно изкарване на морето! Ех, че време улучихте  Confused Дано да не вали поне!
Буболина, адреса трябва да го копираш между тези тагове - {img] [/img]. Първата скоба нарочно съм ти я написала по-различно, иначе е като останалите. Просто, ако я напиша правилно, няма да разбереш за какво става въпрос, защото ще се опита да даде директно изображение.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 16:42 от арабела

# 295

Общи условия

Активация на акаунт