ПЛЕВЕН - 99

• 14 868
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Е,нямах предвид сега,те са му едни надути пъпчиците,чак ме е страх да го пипна.Хубавото е,че засега не се чеше.

# 136
Добро утро Hug
Джина още веднъж да ви е жив и здрав племенника,много хубаво,оформено бебенце Hug
Днес някой ще ходи ли към градската?

# 137

Днес някой ще ходи ли към градската?

Az,  С малчо към 9ч  Peace

# 138
Добро утро и ние с малката ще ходим в градската градина към 9-10 часа.

# 139
Айде и аз да се включа в групата за Градската Peace

# 140
И ние ще сме към градската, но към 12.30-1.00ч. Ще има ли някой там по това време. Ще се оглеждаме. Но колкото пъти ходим напоследък все не виждам никой, дайте ми повече информация къде точно се подвизавате там. Аз повечето пъти сядам на това заведение точно до въртележките с дървените столове. Ще ми е приятно да се видим.  Hug

# 141
Ние обикновено сядаме в съседното,там където е въртележката с кончетата.Аз поне ще съм там по това време,ще се радвам да се видим Peace

# 142
  • плевен
Джина можеш спокойно да къпеш детето.Нищо няма да му стане. И според лекарите не е забранено. Марио съм го къпала всяка вечер и си беше супер. Да не говорим,че по предната част на тялото и по лицето имаше много малко пъпки и не го сърбяха. Не съм го мазала с нищо ,само му давах Изопринозин.

# 143
Мойта дребната много се върти върти и падна сега от дивана и то стана за секунди-добре че е мек килима върти се направо като червей Grinning

# 144
Добро утро!
Джина е много права за съвземането след раждане- на мен ми донесоха бебето 2,5ч след раждането и го оставиха до края! И както не можех да стана, като се разплака бебчо,  много бързо си седнах на Д-то(колкото и да болеше), взех го, смених му памперса, пробвах да го кърмя! Та, да се стяга сестричката ти! Hug

Ние ще излизаме по-късно, но май няма да мога да се класирам за градската, че трябва да свърша някои работи!

# 145
На някой да му се ходи утре на кино - с децата?   Дават Чудовища срещу извънземни   Peace

# 146
Здравейте и от нас. )) То докато станем и станало обяд. ))))
И да слизаме ще е някъде към 12.30-13ч. )))) Дано да видя някой в градската. )))

# 147
  • плевен
А утре дали ще има някакъв детски празник. Марио ще почиват от яслата и аз естествено с него,та се чудя къде да ходим. Намислила съм първо да минем през детския магазин на Дом на книгата за два чифта сандали,че няма никакви, а пък вътре с гуменки са му вир вода крачетата. Не ми се дават 25-30 лв. за да седи вътре с тях,ама по евтини не видях някъде да има.

# 148
А утре дали ще има някакъв детски празник. Марио ще почиват от яслата и аз естествено с него,та се чудя къде да ходим.
Ако ще има нещо утре и ние ще се класираме, утре съм сама цял ден с двамата и не ми се стои в къщи.

# 149
Но пък когато е буден изобщо не иска да си будува в леглото, а само в ръцете ми. И ако го оставя за минутка започва да крещи и да се гърчи като гъсеница. Та се носим около 3 часа  Grinning
Ей тая част от бебочеството в момента много ме зарежда. Толкова ми харесва как се гушка и е един такъв миличък, топъл и мирише на сън. ЕГН- то вече яко ме пере щото се умилявам като бабиерите, обаче открих майчинството и под един друг ъгъл. Има истина, че човек узрява с времето и опита, и макар природата да е създала в нас една безпрекословна реакция на вроден усет към гледането на деца, всъщност се оказва не чак толкова силна способност, ако не потренира човек веднъж, дваж. Честно казано май нямам желание повече да раждам, но така бях и след първото. Да не говорим, че преди него въобще не знаех дали ще ми дойде музата за майчинството. Може би звуча леко идиотски, но ще си позволя покрай това философстване такова лично отклонение.

Общи условия

Активация на акаунт