ПЛЕВЕН - 99

• 14 864
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • España (Плевен)
Здравейте ,майчета...
Искам да ви питам дали знаете някъде тук в града да има частна занималня за събота и неделя, и по празници да гледат деца който са без баба и дядо като нашето диване.Толкова ще ми е от полза това.Благодаря  Hug

# 151
Не ми се пише, но ви чета.
Освен в детските клубове, не знам за занималня.
Валенце, много съм досадна, да знаеш. Не ме мрази! Чакам!

# 152
Аз днес работих върху себе си , а Валя беше с дядо си в градската .
Ходих на фризьор ,та ме боядиса човека ,подстрига ме ,абе заприличах на човек малко -поне в главата ,иначе съм като каца станала.

# 153
Ето ме и мен. В крайна сметка сина ми е с варицела, добре че вчера след като реших че не е , го заведох на лекар та поне му поограничих контактите. Каза , че е заразен от началото на избиване на пъпки, докато спрато- около 4 дни. Да не го къпя. Страшна работа ви казвам, на пишката има 9 пъпки
След като родих сина ми не се решавах за второ дете. Никога от никъде помощ , не за друго а поне в седмицата за няколко часа да глътна въздух. Преди няколко години решихме да си родим още едно детенце, 2 години не ставаше, но не търсех причина. На лекар не бях ходила, освен профилактичните прегледи. И един ден гушнах едно бебче. Миризмата на бебешка козметика и вкиснато мляко  Simple Smile направо ми подкоси краката.  Отидох на лекар, каза ми че съм с късна овулация - 2 дни преди цикъл и имах узряла яйцеклетка. И тогава и забременях  Joy И на сина ми съм се радвала, но сега някак си не ми липсват ресторанти, дискотеки, гледането на дете не ми е непознато и се чувствам страхотно.
Съжалявам , че досадих с този дълъг пост, но Номадка е виновна.

# 154
Аз днес работих върху себе си
Ходих на фризьор ,та ме боядиса човека ,подстрига ме ,абе заприличах на човек малко -поне в главата ,иначе съм като каца станала.
Това мисля и аз да направя, но все си ходя с Бужи. 3 в 1 сме  Laughing
Тони,ще ходиш ли в събота на училище?

# 155
Да ,там съм !
Надявам се да не излезе нещо непредвидено ,но засега 100 процента ще идвам.

# 156
  • София
Валенце, много съм досадна, да знаеш. Не ме мрази! Чакам!
Flutter
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375581&pid=12270328
Тази и следващите две.
Не са излезли перфектно,щото не исках да се качвам на новата секция,току виж съм я строшила преди да и се нарадвам.
Мисля,че и намерих чудесно място. Hug
Ей да му су невиди.един път оставих Ангел да залепи сам малко тапети и сега на снимката виждам,че не го е напаснал.Ще го убия! Crossing Arms

# 157
Валенце, как е Бубка?
А за картината-щом не идваш ти, ще дойдем лично да видим къде си я забола  Mr. Green

# 158
  • София
Абе моля ви се,заповядайте,обещавам да държа настрана люлинските бандити и нехранимайковци. Flutter
Бубка ...кво да ти кажа,добре е.Не е вдигала температура от снощи досега,не и бях давала нищо от снощи за темп,сега и дадох Тайлолче малко.Писна и вкъщи,свикна на Пумпелина и това е.

# 159
Здравейте ,майчета...
Искам да ви питам дали знаете някъде тук в града да има частна занималня за събота и неделя, и по празници да гледат деца който са без баба и дядо като нашето диване.Толкова ще ми е от полза това.Благодаря  Hug
Виждала съм по стълбовете окачена обява за частна гледачка - забавачка ама нямам спомен за координати и име. Даже нещо от сорта беше "Частна забавачница" ама нека не продължа в съчиненията, че нямам проблеми с въображението.  Ще имам предвид ако мерна обявата пак да споделя. Абе няма начин при тая безработица да не се преадлага такава услуга, проблемът е в доверието и познаството на такива хора. Мойта приятелка като учеше за изпити в чудо се видя от пишман гледачки, при това им плащаше доста добре, на ден помня едната взимаше 25лв. за 8 часа, особено че три от които бебето спеше.  Ма да кажем, че това са софийски цени.
Аз бояджията си го имам в къщи - свекър ми е майстор номер едно на четката. Даже съм го оборудвала с четки като професионалистите и пелерина, та направо можем да късаме вече билетчетата ако има желаещи за по кафе и разкрасяване еновременно.
И да Силви точно си ме разбрала - баш не ми липсват. Дано не стане майчичко залепен за полата ми... Между другото твойто син вече не го ли е срам да ти се показва гол или бъркам, че е голям?
Абе моля ви се,заповядайте,обещавам да държа настрана люлинските бандити и нехранимайковци. Flutter

Тия познаства не са за пренебрегване, в криза сме и бензина може да залипсва и джантите да ти са за сменяне, пък за фасове без бандерол някои хора други убиват...

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 14:31 от nomadka

# 160
Ето тук се вижда картината на Валенцето  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375581&pid=12173519

# 161
  • Плевен
И аз видях тапета. Mr. Green

# 162
  • София
Rolling EyesЩе го оправи.
в криза сме и бензина може да залипсва и джантите да ти са за сменяне, пък за фасове без бандерол някои хора други убиват...
Колата ни е на метан Mr. Green,и двамата не пушим bowuu,пък за едни джанти не ща да си залагам доброто име . Sunglasses

# 163
Няма лошо Валенеце отчет не ми дължиш, но по вметката ти сега разбирам, че дълбоко и крайно си се засегнала заради преждни мои думи, щом още го помниш. Ако има нещо сега е момента да си взема прошка - нека няма нищо. И за да изчистя нещата докрай или да разръчкам макароните да уточня, че "софийски дришльо" е популярен рап цитат изпълняван от Милен Цветков в парче на Ъпсурт. На езика на улицата значи майтап, а не обида.

# 164
  • София
nomadka ,засегнах се,няма какво да си кривя душата. PeaceПисах ти на лични,няма да правим сеир на плевенчанки,я! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт