1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 75

• 31 685
  • 473
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета.Добро утро.
Нали искахме хубав край,т.е Шех и Онур  да се съберат,Бенну и Керем  и те също. Ето стана каквото искахме,
но по претупано,но пак си беше хубаво.
Те и 4 сезон да направят ние ще искаме още.

По това време обикновенно след някоя друга серия  ако беше, щях да си лягам или да съм станала да превеждам

Но сега май никой не чака превод.

Възмутена съм от изказванията на повечето писали снощи след края на филма.
Жалко че така се отнесоха някои.

За мен си остава най хубавия сериал
който го гледох всъщност заради вас
и наистина остава в сърцето ми.

# 211
sevi_nil ,недей така чакаме си превода Hug Hug
за мен този филм също ще остане в сърцето ми завинаги Heart Eyes
благодаря на всички ви!

# 212
  • Plovdiv
SEVI_NIL, не се ядосвай!
Очакванията бяха наистина за MUHTESEM FINAL!
/великолепен, пищен, помпозен,грандиозен,внушителен финал/
Такава беше и рекламата!
Не се получи точно така,  затова някои не са доволни.
Но като събития нещата станаха за нашите герои така , както се допускаше .
Филма за мен остави голяма следа в сърцето ми и чрез теб. Благодаря ти!
Няма как да ви забравя! Ще бъдем още дълго време заедно!

newsm51 newsm51 newsm51

# 213
  • София
Искам и аз да поздравя и благодаря на всички,които превеждаха филма  newsm51 smile3525!Аз не съм го гледала преведен, защото трудно се добирам до компютъра, но пак благодаря на всички положили такива огромни усилия, за да могат хората да гледат. newsm10

# 214
Добро утро момичета,
Севи Нил,мила недей така , че след всички емоции от рано сутринта ми тръгва деня на рев.Нашите благодарности към всички вас са огромни ,че ни позволихте да се насладим на тези незабравими мигове.Просто ние очаквахме нещо подобно -грандиозно като края на 2-я сезон, но най-важното е ,че и нашите любимци намериха пътя един към друг, което мисля че задоволява всеки един от феновете на сериала.И ние пак си чакаме превода.Сигурна съм, както много пъти е писано тук,че този филм преобърна представите ни за турското общество, култура и бит и като такъв ще остане дълбоко в сърцата ни.
Приятен ден на всички ви! Hug Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 08:28 от stela_bg

# 215
Да си припомним финала на сериала от снощи...

# 216
И още....

# 217
Добро утро на всички!
Много гняв и разочорование има след края, но аз си мисля, че ако седнете и изгледате отново серията спокойно, не под напрежението на "края", ще започнете да се замисляте и осъзнавате нещата от живота така както през тези 90 епизода досега сте го правили. Филма ни разказа и научи на много неща. Благодаря на всички които ни помогнаха да гледаме този сериал. Гледайте по-ведро и недейте с лека ръка да се отричате от турските сериали - вижте тук колко нови приятелства и запознанства ви донесоха. Приятен ден
A това е моето съкровище, което беше шаферка на сватбата на Онур и Шех  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 218
    Mar_tomova,  скъпа благодаря за таз сутрешното ти включване. До сега винаги много се радвах на всеки твой пост, но с този ми бръкна в сърцето.Нямах желание даже да говоря.Беше ми плюс всичко и много обидно,но това ще ми стане мото

Върши своята работа без да се жалиш,
дори и да почваш пак от началото.
Учи се от котките -
падай все на краката си...
Ти си свободна.
Ако искаш, вий като куче.
Ако искаш - мълчи.
Но , каквото и да се случи,
пред очите на утрото -
любопитно , злорадо -
на нозете си падай,
на нозете си падай!
ого обидно, но ще го запомя
  Ощи веднъж ти благодаря

# 219
Здравейте и аз съм изненадана от финала мислех , но като се замислих ние видяхме всичко от тях извинения , клетви обещания , че никога няма да се наранят или разделят и накрая винаги се стигаше до поредната раздяла . Сега режисьора е оставили ние да си представим живота им след това.

# 220
  • Между гори и планини
Добро утро момичета!
Седя с кафе и едвам гледам след снощният толкова късен престой пред компа, а после цяла нощ се въртях и сънувах МОЯТ край на филма....
Много ще ми липсва, всичко... актьорите, музиката, големите очи на Берг, синият поглед на Халит, поезията, конят препускащ през ноща....
След кратка почивка, ще гледам и по Нова, въпреки, че от ТВ-то много изпуснаха като прекъснаха филма, пак ще си го гледаме, нали?

Снощи бях толкова развалнувана, че не благодарих на БЗ за превода в ефир, на всички момичета за интересните снимки, преводи на епизоди, новини за Истанбул! Момичета, дори и надалеч пак ви чуствам близки!

# 221
Снощи си бях приготвила кърпички да плача от радост, а то какво стана залъгаха ни само с една прегръдка. Толкова го чакахме този финал, то латиноамериканските сапунки завършват по-добре Crossing Arms

# 222
  • Plovdiv
   Mar_tomova,  скъпа благодаря за таз сутрешното ти включване. До сега винаги много се радвах на всеки твой пост, но с този ми бръкна в сърцето.Нямах желание даже да говоря.Беше ми плюс всичко и много обидно,но това ще ми стане мото

Върши своята работа без да се жалиш,
дори и да почваш пак от началото.
Учи се от котките -
падай все на краката си...
Ти си свободна.
Ако искаш, вий като куче.
Ако искаш - мълчи.
Но , каквото и да се случи,
пред очите на утрото -
любопитно , злорадо -
на нозете си падай,
на нозете си падай!
ого обидно, но ще го запомя
  Ощи веднъж ти благодаря

XAL, не разбрах с какво те обидих? newsm78  newsm78 newsm78
Извинявай , ако има нещо...   

# 223
Здравейте мили приятели! Първо искам да благодаря от сърце на sevi_nil, BZ. Damla и всички преводачи  за преводите на всички серии, а за снощи просто нямам думи. На мен краят ми хареса, защото тази прегръдка между четеримата означаваше много повече отколкото целувки и обещания. Запалих се по турските филми и ще продължа да гледам именно защото не са приказки, а отражение на реалният живот. Този сериал ще остане в сърцето ми, както и всички вие, които се трудихте да гледаме филма час по-скоро. Обичам ви!

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 10:09 от Diana70

# 224
Добро утро и от мен мили момиченца!!!!  love001  love001  love001
СЕВИ НИЛ само теб прочетох в началото на стр.и пиша----не се ядосвай -никога няма да има доволни,все някой ще мрънка за нещо.Пък и от изказалите се снощи-някои имена за първи път четох от някорко месеца насам.
КВО ТИ ПУКА---някой беше казал.
ОТ МЕН-- smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 newsm51 smile3525ЖИВА ,ЗДРАВА!!! Чакам с нетърпение преведена 90с.
За края по късно.Сега ще изчета малко странички.

Общи условия

Активация на акаунт